Wet n Wild ~ Cherry Frost

by - Tuesday, February 03, 2015

Nastavljamo u Roseybelle tonu :D Odnosno s još jednim dijelom njenog božićnog poklona meni :D Opet nije pogriješila, jer mi je poklonila Wet n Wild ruž iz kolekcije koju još nisam imala prilika isprobati, a zove se - Silk Finish lipstick, u nijansi koju još nisam imala prilike nositi, naziva - Cherry Frost :)


Roseybelle spada u top 5 mojih najčešćih Djed Mraz-ova :D svako malo me razmazi s nečim novim :D Hvala ti <3


20150130_140311



Wet n Wild kaže: 


Ruž za usne u širokoj paleti boja, s vitaminima A i E i aloe verom, posebno nježne teksture za lagano nanošenje i ugodan osjećaj. 


Mislim da ova linija ruževa, ima bolje riješeno pitanje ambalaže, u odnosu na Mega Last Lip Color ruževe. Iako i ovdje vrh ruža redovito viri van i ne možete ga uvući do kraja, mogućnost zapinjanja s poklopcem za njega, svedena je na minimum - barem je tako slučaj kod mene :D Treba samo malo opreza. Sviđa mi se što je pakiranje lagano u ruci i čvrsto zatvoreno, pa je moj vjerni pratilac u torbi :D


20150130_140445


Kod nanošenja ovaj ruž tako lijepo klizi po usnama, otpuštajući ravnomjernu pigmentaciju. Redovito izbjegavam crvenu boju i crvenkaste nijanse, jer u glavi odmah povezujem da je teško baratati s takvim ruževima, da treba puno vremena kod apliciranja i da moram biti posebno sređena i ići na neku posebnu prigodu da bi ih nosila. No ovaj ruž me uvjerio da se prestanem bojati i češće posežem za takvim bojama. Kao i kod svake crvene, treba posvetiti minutu, možda i dvije za apliciranje, kako imam manje usne, redovito si pomognem higijenskim štapićem, u slučaj da malo boje završi van linije. Imam naviku s tim istim štapićem blendati nanesenu pigmentaciju ruža - možda je to čudan način, jer time skinem dosta boje, ali lakše mi je malo po malo nanositi do željene pigmentacije.


Ovaj ruž je uistinu lagan na usnama, zaboravite da ga imate. Što je totalno čudno iskustvo u trenutku kada se pogledate u ogledalo i skužite kako lijepu, primamljivu i svakako uočljivu boju nosite :) Unatoč tome što je lagan, kremast, razmaziv kod nanošenja - kada se stopi s usnama nema nereda, neće me iznenaditi zamrljanost i neurednost usana, niti se pretjerano oslikava na šalici dok pijem kavu (što mi je jako drago, jer ne volim to haha)


20150203_141218


Jako teško sam uhvatila približnu boju - na swatchu izgleda mnogo više rozo, nego kada se stopi s prirodnom bojom usana :)


20150203_135825


20150203_135851


Boja ruža je jednostavno predivna i posebna - tamno rozo - crvena. Kada ga nanesete primijetit ćete na centru usana male, lagane, jedva primjetne rose-gold šljokice. Ove šljokice se ne vide izdaleka, već kada približite usne svom džepnom ogledalcu :D Ono što pridonose, kada bacite pogled izdaleka, je da usne izgledaju punije, življe, juicy. Usne poprime novu dimenziju, kao i cijelo Vaše lice. Ovaj ruž licu svakako daje svježinu i laganu zavodljivost.


Prvog čega se sjetim, kada pogledam cjelokupnu nijansu ruža su zašećerene trešnje. Sjetim se snijega i Snjeguljice :D Trešanja posutih snijegom :) Kao što sam u rekla u starijem postu 4 Crvena za Zimu - da zamišljam da bi Snjeguljica nosila Golden Rose Rich Color 22, tako zamišljam da bi nosila upravo ovu nijansu ruža <3


20150130_140329


Trajnost mu je iznenađujuće dobra - sat vremena drži sa stvarnom bojom kakvu vidite kada ga nanesete, a sljedećih sat vremena lagano postaje više roskasti. Sviđa mi se što boja ravnomjerno blijedi i što su do samog kraja prisutne te lagane, decentne šljokice, jer efekt koji ruž daje upravo zbog njih, ostaje do samog kraja s Vama :)


Dakle trajnost je sigurnih dva sata, a možda i više.


Zaljubila sam se u ovaj ruž, jer pruža sve što želim od crvenog - ne umanji mi dodatno usne, ne ističe svaku moguću liniju usana, boja je zanimljiva i uočljiva, lice lagano transformirano, a ne napadno, trajnost zahvalna, a kako ruž nestaje, ja se ne sramotim, jer blijedi ravnomjerno :D Prisutne, lagane šljokice nisu posute duž cijelih usana, već samo na njihovom centru, što svakako izgleda profinjenije. 


Ovo je ruž koji na sebi vidim u raznoraznim make-up kombinacijama, a zahvalan je i po pitanju odjeće :) Kako mu je rok trajanja 18 mjeseci, vjerujem da ću ga u tih godinu i pol dana, nositi u raznim sezonama, blagdanima, proslavama :)


Sviđa mi se što po danu, kako blijedi, dolaze roskasti tonovi do izražaja, a po noći crveni :)



Cijena - 14,90 kn (još jedan razlog zbog kojeg se neću zadržati na samo ovoj nijansi )




Koristite li Vi Wet n Wild ruževe? Koja nijansa Vam je najdraža? Jeste li isprobali neku iz Silk Finish linije i kakvi su Vaši dojmovi? 



Hvala na čitanju! :) :)


Ivana <3 <3

You May Also Like

34 comments

  1. Nisam ih probala, ali bi mogla u neko skorije vrime! *_* Prekrasno ti stoji :D <3

    ReplyDelete
  2. Zna Rosey šta valja, nisam ni sumnjala :D Trajnost nije za pohvalu, ali s obzirom da se ne osjeti na usnama i blijedi ravnomjerno, to je mana koju bih mu rado oprostila :D

    ReplyDelete
  3. hvala ti :D
    kad isprobaš, uslikaj, da vidim kako tebi stoji :)

    ReplyDelete
  4. zna, zna :D
    istina, lagan je za nositi,, a meni je i ova trajnost oke :D super je :)

    ReplyDelete
  5. Pratim tvoj blog i recenzije su ti zanimljive i detaljne, ali mi nekako ˝smeta˝ što uvijek izbluraš slike svoga lica, mislim da nema potrebe za tim, imaš čist ten,a time nekako bacaš sumnju na vjerodostojnost svojih fotografija.
    Svako dobro!

    ReplyDelete
  6. hvala na komentaru imenjakinjo :)
    to često radim na slikama sebe, zbog boje ruža na usnama,, kada je realna slika, kak sam se uslikala, često puta nije to ta boja, kakva je inače u stvarnosti,, zato malo izgleda čudno faca, ali je boja vjerodostojna kod ruža :)
    hvala na komplimentu za lice :)

    ReplyDelete
  7. Nisam uopće obračala pažnju na tu liniju ruževa.. Sve smo odmah poludjele za onim mat ruževima, pa mi pogled uopće nije zalutao na Silk finish liniju.. Baš ću pogledati slijedeći put, možda nađem nešto za sebe! :)

    ReplyDelete
  8. da baš.. i mene su automatski prvo privukli matt ruževi,,, ali ovi ne zaostaju po kvaliteti, samo imaju drugačiji finish.. super je što je i izbor nijansi raznolik i što dolaze zapakirani lijepo :)

    ReplyDelete
  9. Još uvijek nisam isprobala ništa od W'n'W, nekako zbog neuglednosti ambalaže uvijek preskočim njihov stalak, ali nakon tvoje i Rosebelline recenzije njihovih stvarčica, sigurno budem nešto si priuštila. Jako lijepo ti stoji ovaj ruž, baš je snjeguljičast. :))

    ReplyDelete
  10. Nisam probala jer kod nas nema w n w proizvoda, ali svidja mi se nijansa, prelijep je ruz :)

    ReplyDelete
  11. Predivna nijansa, nažalost još nisam isprobala ništa od Wet'n'wild-a, ali nadam se da uskoro hoću :D

    ReplyDelete
  12. Nema na cemu ♥ bas mi je drago da ti se svidio i da ga nosis, znam da nismo navikle bas na crvene nijanse, ali nekako mislim da smo dosle u te godine da ih bas mozemo iznositi i da se osjecamo ugodno s njima :D i dalje mi je tesko neke jarko crvene nositi usred bijela dana, ali ustvari bas lijepo stoje. Trebamo se naviknuti. Slazem se sa svim sto si rekla za trajnost i teksturu ovog ruza, posto i sama imam identicnu nijansu, potpisujem :D meni su isto super te sljokice i sto kad pocne blijediti ostavlja crvenkasti-rozasti trag, nikad ne bude onako messy. :)

    ReplyDelete
  13. Ruž jako lijepo izgleda, sviđa mi se što ne ostavlja trag na šalici (to i mene izrazito smeta ;), a i velik je plus što se ravnomjerno skida. I mislim da nema mjesta strahu od nošenja ovakvih nijansi, baš ti izvrsno stoji :).

    ReplyDelete
  14. da ambalaža nije najsretnija, i obično njihove proizvode ostavljam doma i koristim kada se spremam kod kuće, jer je izbor boja i pigmentacija i kvaliteta fantastična :D barem za moj dojam.. počni s ružem, lakovima, sjenilim hehe :D

    ReplyDelete
  15. držim fige da isprobaš nešto lijepo vrlo brzo :)

    ReplyDelete
  16. da, zapravo te crvene lijepo otvore lice i izgleda nekako svježije i mlađe :)
    tebi zbilja super stoje, ja se još trebam naviknuti :)
    da, meni je jako bitno što nije neuredno - to mi je ono najbitnija stavka kod ruža :D

    ReplyDelete
  17. haha mi smo srodne duše - mislila sam da samo mene smeta taj trag na šalici :D :D
    da, ravnomjernost mu je super, do kraja da svježinu usnama :D

    ReplyDelete
  18. Bas je lijepa boja ruza, a i cijena mu je odlicna :) mislim da cu i ja uskoro po neki ruz iz ove kolekcije, ako ne i taj ;)

    ReplyDelete
  19. Iako trajnost nije jača strana, ne bi nikad bio problem popraviti kad je u pitanju lijepa nijansa :D

    ReplyDelete
  20. da, baš pogledaj,, imaju lijep izbor :D
    kao i kod matt kolekcije, svatko može naći svoju nijansu :)

    ReplyDelete
  21. da :D nijansa je toliko lijepa i sam ruž ne stvara nered, tako da nije problem popravljanje :)

    ReplyDelete
  22. Divna nijansa i odlično ti stoji. <3
    Baš kao što je Roseybelle gore spomenula sad smo u tim godinama kad crveni ruž možemo odlično isfurati i po danu, ova tvoja je baš jedna od tih nijansi, lijepa, a nije prenapadna.
    :D

    ReplyDelete
  23. da, to mi se najviše svidjelo kod te nijanse. mogu je bez neke neugode nositi, a opet se lijepo vidi i sve :D

    Hvala ti <3

    ReplyDelete
  24. boja je prekrasna i odlično ti stoji na tvoj oblik usana

    ReplyDelete
  25. Divna nijansa :D Volim WnW ruževe, ali me izluđuje ta loša ambalaža jer imam osjećaj da će se svakog trenutka raspasti :D

    ReplyDelete
  26. hvala ti <3 stvarno mi se sviđa bojica :)

    ReplyDelete
  27. da, ambalaža nije najsretnija, ali nekako sam se navikla ..
    srećom pa je cijena oke :D

    ReplyDelete
  28. Vrlo lijepa nijansa koja ti baš pristaje, tako da samo hrabro nastavi s crvenim nijansama. :)

    ReplyDelete
  29. hvala ti :D
    i hvala na ohrabrenju <3

    ReplyDelete
  30. lijepa je nijansa :)
    šteta za trajnost.
    I nastavi s takvim bojama ;)

    ReplyDelete
  31. hvala :D
    da boja je stvarno divna <3

    ReplyDelete
  32. Kupila sam prosli tjedan taj ruz u nijansi Nouveau Pink i danas ga prrvi put nosila izvan kuce. Usne sam obrubila olovkom, nanijela ruz, malo "zaprasila" matirajucim puderom te jos jedan sloj ruza stavila. Stavila sam ga u 12 i do 19 je bio kao netaknut uz pice i jelo, sve do bureka kojeg ipak nije prezivio. Nedavno sam otkrila foru s matirajucim puderom izmedu dva sloja ruza i cuda radi :)

    ReplyDelete
  33. probat ću taj trik s puderom - hvala na savjetu.. nekako sam izbjegavala tu metodu, jer su mi po zimi usne ekstremno suhe, pa se trudim održavati ih nahranjenima i vlažnima.. no kada ruž treba izdržati što duže, valja isprobati :D

    ReplyDelete