Oriflame ~ Eleo ulje za zaštitu kose

by - Wednesday, August 19, 2015

Otkako pišem blog, moja kolekcija ulja za kosu je narasla i obogatila se. Imala sam tu sreću da isprobam vrlo kvalitetna ulja, s kojima sam razmazila svoju kosu. Unatoč tome, svaki put me obraduje kada imam priliku isprobati neko novo ulje na tržištu, jer sam uvijek znatiželjna kakav će miris imati i kakav će biti krajnji efekt na kosi. Tako me obradovalo novo Oriflameovo ulje za zaštitu kose, koje mi je stiglo na adresu i do tog trenutka nisam ni znala da postoji :D Radi se o jako novoj, Oriflame-ovoj liniji za kosu, naziva Eleo :)


Eleo kolekcija sadrži 5 proizvoda namijenjeni samo kosi - šampon, regenerator, maska za kosu, ulje za glatku kosu, ulje za zaštitu kose - o kojem danas govorim. Eleo kolekcija spoj je ulja argana i ruže, čička i bogatih vitamina, prvenstveno Vitamina F, koji njeguje i štiti kosu dok je istovremeno čini sjajnom i lijepom :)20150724_191407


Sve Eleo proizvode možete proučiti na --> ovoj stranici :) A ja ću se fokusirati samo na ulje iz naslova :) U Oriflameu su najavili da se radi o luksuznom i mirišljavom ulju i u tom opisu nisu pogriješili. Kao što vidite, potrudili su se oko elegancije ambalaže. Volim kada ulja dođu u lijepim bočicama, jer je to neki završni dodir na kosi, i znate da dajete kosi tu ekstra ljepotu i njegu, kao da ju oblačite u posebnu toaletu :) Materijal bočice nije stakleni, već je napravljen od tvrde plastike. Ambalaža je ugodna i praktična za rukovanje :) Količina ulja je 50 ml, što mislim da je stvarno oke, posebno ako kao ja ne koristite mnogo ulja na kosi. Dovoljno da se izguštate, ali opet ne previše da mu prođe rok trajanja prije nego ga potrošite :)


20150724_191235


Oriflame upute za korištenje ovog ulja: Nanesite 2-3 kapi na suhu ili vlažnu kosu obraćajući posebnu pozornost na sredinu i vrhove kose. Po potrebi ponovo nanesite na suhu kosu. Ulje se ne ispire. 


Ulje najčešće koristim na mokroj kosi, nakon što sam ju oprala i raščešljala. Zatim stisnem jednom pumpicu, te kaplju ulja koja je izašla razvlačim među dlanovima, kako bi ulje ugrijala te ga podjednako distribuirala po kosi. Kao i svako ulje, dok Vam je na rukama, dosta je masno, no čim ga nanesem na kosu, ona ga brzo upije, te dlanovi ostanu suhi. Kada mi se kosa na pola prirodno osuši počnem ju sušiti i fenirati. Ulje pomaže da moji suhi i izblajhani vrhovi imaju zaglađenu završnicu, a da pri tom nisu slijepljeni i masni. Prirodno uredno padaju i nisu slamnati ili raštrkani.


Ulje koristim samo od sredine kose prema vrhovima i zbog njega ti dijelovi su mi nakon sušenja uredniji i nekako ravniji, a da kosa ne izgleda beživotno i ne gubi svoju gustoću. Kosa ima lijep sjaj. 


Ako taj dan opazim da mi kosa treba više njege, tada ulje u jednakoj količini nanesem nakon sušenja kose. Ulje obavezno dvostruko nanosim, ako planiram  peglati ili uvijati kosu.


20150724_191202


Ulje mi ima luksuzno - biljni, ugodan miris, koji mi najviše vuče na miris čička. Iako se osjete tu još neke note. Miris neće previše dominirati na kosi. Duže ga osjetim kada ga nanesem na suhu kosu.


Osim što pomaže da mi se kosa sjaji, pomaže i da boja kose više zablista i istakne se. U samom opisu proizvoda je naglašeno da je ovo ulje dobro za bojanu kosu, jer djeluje kao štit na kosi, pa tako i na sam pigment.


Primijetila sam svaki put kada ga koristim, moja kosa osim što je urednija, zaglađena, sjajnija i ljepša, je i jača. Unatoč tome što je sada dosta narasla i trebala bih ju malo stanjiti i ošišati vrhove - oni ne pucaju tako lako i često, kao kad ne koristim ulje.


Namijenjeno je svim tipovima kose :)


Uvjerena sam da ovo nije jedini put da ga spominjem na blogu <3



Sastojci: 


CYCLOPENTASILOXANE, CYCLOHEXASILOXANE, DIMETHICONOL, C12-15 ALKYL BENZOATE, AMODIMETHICONE, ELAEIS GUINEENSIS OIL, PARFUM, ETHYLHEXYLGLYCERIN, HEXYL CINNAMAL, TOCOPHERYL ACETATE, LINALOOL, BENZYL SALICYLATE, LIMONENE, CITRONELLOL, GERANIOL, COUMARIN, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, LINOLEIC ACID, OLEIC ACID, ARCTIUM LAPPA ROOT EXTRACT, PALMITIC ACID, ROSA DAMASCENA FLOWER OIL, STEARIC ACID, LINOLENIC ACID, TOCOPHEROL


Cijena - 79,00 kn. Trenutno je sniženo na 47,90 kn.


*PR Proizvod



Jeste li čuli za novu Oriflame Eleo liniju za njegu kose? Koje je Vaše najdraže ulje za kosu? 


Hvala na čitanju!! :) :)


Ivana <3 <3

You May Also Like

8 comments

  1. Marina Sweet About MeAugust 19, 2015 at 11:59 AM

    Imam ga, ali ne to, nego ono drugo, za zaglađivanje kose. Još ga testiram, ali mogu reći da mi se sviđa. A također i maska, preporučujem da nabaviš i nju, ako nisi :)

    ReplyDelete
  2. Uhuh, ako su vrhovi kose pon kontrolom vrijedi svake kune! :D

    ReplyDelete
  3. u maska mi je baš djelovala jako primamljivo kada sam proučavala proizvode :D
    da, vidjela sam i to za zaglađivanje, baš me zanima u čem je razlika između to i ovog hehe :D

    ReplyDelete
  4. stvarno su mi lijepi i uredni :D to mnogo znači hehe :D

    ReplyDelete
  5. Lijepa recenzija. Nisam probala i mislim da neću jer sam se nekako namjerila na kokosovo ulje i dok njega ne probam drugo ne dolazi u obzir. :) :)

    ReplyDelete
  6. hvala puno <3
    kokosovo ulje je najbolje, stavljam ga obilno prije pranja kose nekad :D

    ReplyDelete