Maybelline The Falsies PUSH UP DRAMA mascara

by - Wednesday, May 11, 2016

Na Maybelline #MakeItHappen eventu, vizažist Aleksandar Đikić je izjavio da za svaku novu Maybelline maskaru tvrdi da ja najbolja, ali da najnovija Push Up Drama maskara, stvarno je najbolja koju je Maybelline izbacio. Uvijek se veselim novim maskarama na tržištu, tako da sam jedva čekala da se počnem malo bolje i detaljnije družiti s ovom. 


Isto tako se veselim kada kod maskare vidim originalan dizajn ambalaže, pa me zato osvojila sjajna roza i crvena kombinacija na ovoj :) Male stvari, ali doprinosi osjećaju glamuroznosti kada posegnem za njom kod šminkanja. Sviđa mi se što se kod otvaranja, tj. izvlačenja četkice iz ambalaže točno čuje onaj "pomp" zvuk haha tako ga barem ja čujem, koji najavljuje da se četkica riješila viška boje. Na samom vrhu aplikatora zna ostati nešto proizvoda, kod kojeg onda trebam pripaziti kada da se ne zamažem s njim, posebno kada maskaru nanosim na zadnje, vanjske trepavice



Četkica već na prvi pogled izgleda kao jedna kvalitetna, gumena četkica. Vlakna su vidljivo i precizno izbočena. Specijalno dizajnirana četkica omogućuje tako podignute, tako dramatične trepavice, kako kažu u Maybelline-u. 

Ova četkica omogućuje da kod nanošenja maskare osjetim upravo kako ona precizno zahvaća, i češlja svaku trepavicu u pravilnom smjeru. Ponekad sam upravo raspoložena za takav look trepavica kakav daje ova maskara - uredan, precizan. Što više slojeva nanosim to on više postaje messy, no završni efekt je manje više - uredno začešljane, uredno podignute, produžene i pigmentirane trepavice. Pri korijenu trepavica pigment se nešto više zadržava, tako da su one tamo gušće, dok na samom vrhu su uredno poredane jedna do druge. Pa se tako dobije efekt umjetnih trepavica

Jedini problem koji imam s ovom maskarom je taj što mi zbog mojeg oblika očiju teže zahvaća vanjske trepavice, tj. krajnje trepavice, pa se oko toga malo namučim, tj. sporija sam kod tog dijela. 
Maskaru lako skinem Garnier Pure Active micelarnom i ne peče me za oči. U početku, kada se nanese, zna biti mokrija, pa ako kihnem sigurno ću se mi se prenijeti na kapke :D No kada se posuši više nemam s njom problema i zapravo ju više ne osjetim, jer mi ne čini trepavice oštrima i krutima. 

Nisam upoznata s točnom cijenom ove maskare. Na Boots stranici sam naišla da joj je cijena 8 funti, što je oko 80 kn, pa vjerujem da je negdje tako i kod nas. Rok trajanja joj je klasičan - 6 mjeseci od otvaranja. 

*PR proizvod

Jeste li isprobale novu Maybelline Push Up Drama maskaru? Za kojoj maskarom Vi trenutno najčešće posežete?


Hvala na čitanju!! 

Ivana <3 <3

You May Also Like

3 comments

  1. Meni je na prvom mestu Maybelline One by One, dobra je i Lash sensational, a ovu ću svakako probati.
    Pozdrav, Milica sa bloga ,,Šminke nikad dosta" :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lash sensational mi je zasad bolja od Push up Drame :D Ali Maybelline maskare su mi općenito sve bolje što ih duže koristim :D

      Delete
    2. I meni skoro svaka njihova odgovara, baš sam zadovoljna :)

      Delete