Catrice | Tamni, jesenski lakovi

by - Tuesday, September 20, 2016

Bliži se moje najdraže godišnje doba. Svake godine kada jesen dođe ili je u blizini, volim se opskrbiti sa sitnicama koje koristim u to doba. Pokoji novi pleteni džemper, mirisne svijeće, najdraži čaj i naravno - jesenski lakovi za nokte. Uživam u bojama jeseni na noktima, za mene ih je najlakše mijenjati na njima. Ima perioda kada volim nositi boje srednje svjetline, lijepe ciglasto crvene, berry nijanse, a ima dana kada želim da mi nokti izgledaju tamnije i mistično. Danas pokazujem dva ljepotana koji će mi u tome pomoći ove jeseni. 


Catrice mi je nedavno poslao nekoliko proizvoda iz postave jesen / zima i čim sam vidjela što sam dobila odmah sam znala da ova dva tamnija laka idu prvi u recenziranje.



Prvo sam na nokte namazala Catrice Noir Lacquer, nijansa Noir Rouge i nosila ga nekoliko dana. Nakon njega na red je došao Catrice Ultimate Nail Lacquer, nijansa Plump Around
Na bočicama ovih lakova je naznačeno, no i ja predlažem da stavite nekakav Bazni lak. Zbog toga što se radi u tamnim, dubokim bojama, koje će nekoliko dana biti na Vašim noktima, može doći do toga da nokti potamne od njih. U to sam se uvjerila i sama s Noir Rouge-om. 
Četkice su im šire, tako da je aplikacija brža. Suše se razumnom brzinom. 
Mislim da ovakve duboke, tamne boje izgledaju vrlo šik u jesen i ne izlaze iz mode :)

NOIR ROUGE



Lakovi iz Noir Lacquer linije opisani su kao crni lakovi s dozom boje. Kod Noir Rouge-a ta doza je crvena. Na dnevnom, sunčanom svijetlu vidi se da se radi o dubokoj tamno crvenoj, koja se u mraku vidi kao crna boja. Vrlo mi je slična Essie - Wicked nijansi.
Kod nanošenja ovog laka treba paziti kod doziranja. Tekstura mu nije prevodenasta no nije ni najzahvalnija. Potrebno je iz bočice uzeti minimalnu količinu kako ne bi došlo do prelijevanja. Ako se uzme previše laka, tada završi u kutevima noktiju, koje je teže očistiti da aplikacija izgleda uredno. 
Lak pruža predivnu prekrivenost u dva sloja, divnu bogatu boju, koja je još više naglašena s prekrasnim sjajem. Trajnost kod mene - oko tri dana. 

Cijena - 19,90 kn


PLUMP AROUND



Ovaj lak je dio Catriceove stalne, Ultimate, kolekcije lakova. Kod nijanse Plump Around je vrlo slična priča kao i kod Noir Rouge. Izgleda kao crna, ali ovdje s dozom ljubičaste boje. Da im ne poznajem nazive, pomislila bih da su dio iste kolekcije :)
Plump Around ima zahvalniju teksturu, nešto je ljepljivija u odnosu na Noir Rouge, samim time kist ima veću kontrolu nad proizvodom, uredno se nanosi i nema prelijevanja. Potrebna su dva sloja za potpuno prekrivanje. Boju isto tako krasi divan sjaj. Ultimate lakovi su jedni od trajnijih na mojim noktima, pa je to slučaj i kod ove nijanse. Na mojim noktima izdrži četiri do pet dana. 

Cijena - 20,90 kn

*PR proizvodi


Koji su Vaši najdraži tamni lakovi? O čemu biste htjeli da pišem ove jeseni? 


Hvala na čitanju!! :) :)

Ivana <3 <3

You May Also Like

6 comments

  1. Uffff Plump around mi je must have. I ja obožavam ovakve nijanse na jesen :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. i meni je Plump Around favorit :D uvijek padnem na sve nijanse ljubičaste :D :D

      Delete
  2. Fotkice su ti predivne kao i izbor lakova :D Slične nijanse imam iz prošlogodišnje Essence kolekcije, a ovaj tamno ljubičasti mi je vrh :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. imam i ja jedan Essence tamni, sličan ovima, možda i on završi na blogu :D sada me pere faza tamnih lakova :D
      hvala ti puno :D

      Delete
  3. Imam gelirane nokte zadnjih godina pa svoje nokte slabije lakiram.. ali volim sve boje jednako!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ja ne mogu podnijet gel na noktima :D ali mislim da je to super :D nemaš brige onda toliko :D

      Delete