Cien Tropical Summer | Gel i ulje za depiliranje - prvi dojmovi

by - Sunday, April 30, 2017

Ovaj tjedan, u posjeti Lidl trgovini, primijetila sam nove Cien LE proizvode, a cijela linija nazvana je Tropical Summer. Vjerojatno ste ih i sami primijetili, jer se radi o veselim i šarenim ambalažama koje odmah privuku poglede, a i sama linija bogata je raznovrsnim proizvodima. Iznenadilo me koliko su proizvoda pripremili, a svi su manje više vezani za ljetnu sezonu, tj. ono što bi Vam moglo zatrebati za vrijeme trajanja ljeta. Sjećam se da sam vidjela čak i tretman za kosu poslije izlaganja suncu i planiram i njega kupiti, no danas ću prenijeti svoje dojmove o gelu za depiliranje i ulju za depiliranje.


Naglašavam da su ovo prvi dojmovi, koristila sam proizvode jedan put. Gel sam koristila na jednoj, a ulje na drugoj nozi, pa sam tako odmah mogla vidjeti kako funkcioniraju ovi proizvodi i koji mi bolje odgovara. Požurila sam se s postom i progurala ga ispred nekih koji čekaju već duže vrijeme, jer su proizvodi trenutno dostupni u Lidl-u i vjerujem da će biti dostupni samo do isteka zaliha. 

Gel za depiliranje Exotic Dream


O ovom gelu nemam što puno pisati, jer sam s njegovim učinkom bila zadovoljna već kod prvog povlačenja britvice. Radi se o gelu koji kada se nanosi na kožu instantno pretvara u bogatu pjenu. Uvijek preferiram ovakve gel-pjene tipove proizvoda kod depiliranja, jer nekako bolje prianjaju uz kožu i bolje ju štite od oštrica britvice u odnosu na proizvode koji odmah izlaze u obliku pjene. Jedan pritisak mi je bio dovoljan da prekrijem cijelu nogu (list) prije depiliranja, fora je što je gel crvenkaste boje i ima odličan miris, pa ga je zabavno koristiti. Kožu uspijem detaljno izdepilirati i vrlo je glatka poslije. Nastavljam redovito koristiti ovaj gel i možda se vratim po još koji, ako ih još ima u Lidl-u :) 
Količina proizvoda - 150 ml
Cijena - 11,90 kn

Ulje za depiliranje


Dolazim do proizvoda koji mi je djelovao zanimljivo na prvu, a radi se o ulju za depiliranje. Ovo je prvi put da koristim ovaj tip proizvoda, pa je tako prvi put na mom blogu. U uputama za korištenje proizvoda se predlaže da se na dlan stavi nekoliko kapi ulja i potom umasira u dijelove kože koji se žele depilirati. Bilo mi je čudno kako samo nekoliko kapi ulja, mislila sam da to nije dovoljno. Međutim, tih nekoliko kapi je stvarno dovoljno za pokriti recimo list noge. Nakon što se proizvod nanese predlaže se ostaviti ga kratko da djeluje, a zatim započeti s depilacijom. Ovo ulje stvarno štiti kožu, tj. stvara dobru barijeru između kože i brijača. Unatoč tome, brijač uspješno skida dlake. Način je isti kao i s gelom. Predlaže se da se brijač često ispire pod vodom tijekom brijana - s ovim se slažem i to je ono što me smeta kod ovog proizvoda i nisam sigurna da ću ga nastaviti koristiti. Naime, jako je teško isprati dlačice iz brijača, budući da ih ulje nekako zalijepi za njega. Po meni bi trebalo nakon svakog poteza ga ispirati i pitanje je da li bi se i onda uspješno isprale sve dlačice. Na kraju mi ostane brijač koji je pun zguranih dlačica u oštricama kojih se ne mogu riješiti i jedino što mi preostaje je baciti ga u smeće. Dobra strana je to što je koža stvarno glatka, ali i njegovana na dodir nakon depiliranja pomoću ulja. Gotovo da joj i ne treba neki losion nakon tuširanja, ali ga svejedno stavim. Ne znam, pokušat ću dati ovom ulju još jednu šansu, budući da trenutno koristim jednokratne, jeftine brijače (koji su isto iz Lidl-a), pa mi neće biti žao ako propadne još jedan. Ako se problem ispiranja brijača nastavi, vjerojatno ću ga ili baciti ili proslijediti dalje. 
Količina proizvoda - 75 ml
Cijena - 21,90 kn


Jeste li primijetili ovu liniju Cien proizvoda? Jeste kupili što iz nje i kakvi su Vaši dojmovi?


Hvala na čitanju!! :) :)

Ivana <3 <3

You May Also Like

8 comments

  1. Imam i ja ovo ulje..
    Nadam se da cu biti zadovoljna njime!

    ReplyDelete
  2. Pjenu gledala jucer i nisam je uzela..nekako sam se premisljala. Ali sad definitivno hocu, nije skupo a prefora se cini :)

    ReplyDelete
  3. Ni ja nisam ostala imuna na ovu gel/penu, maslac za telo s mirisom kokosa i balzam za usne. Sve je super i jako sam zadovoljna ❤️

    ReplyDelete
    Replies
    1. balzam za usne nisam ni skužila :D super da si zadovoljna :D

      Delete
  4. Kupila piling za tijelo s mirisom lubenice, fora je :)

    www.lovemesomefashion5.blogspot.com

    ReplyDelete