P2 | Lips & Cheeks mousse

by - Wednesday, November 23, 2016

Govorit ću o posebnom proizvodu koji dolazi u idealnoj jesensko - zimskoj nijansi. Radi se o mousse-u za bojanje usana i lica, tj. ružu za usne i kremastom rumenilu u jednom. Ponovo recenziram jedan od P2 proizvoda koje imam u kolekciji i ponovo sam ostala oduševljena. Nijansa se naziva Salute to Love. Napominjem da se P2 proizvodi zasad mogu kupiti samo u njemačkim DM-ovima. 




Aplikator za nanošenje je zgodno smišljen, tako da apliciranje i na moje male usne može proći u redu :D Sužen vrh omogućava da se nanese manja količina, ili da je lakše nanošenje u kuteve usana. Aplikator se pruža pod određenim kutem u odnosu na njegov držač, mislim da su ovako malo uvijeni aplikatori uvijek lakši za korištenje. 



No, priča o aplikatoru kod ovog proizvoda nije toliko bitna, koliko je bitna sama tekstura. Aplikator mi ovdje služi samo da proizvod dođe na usne, no za njegovo razmazivanje koristim isključivo čisti prst. 
Kada se proizvod nanese izgleda kao gore na prvoj slici, boja je vrlo tamna, intenzivna, neravnomjerna i traži hitno blendanje. Proizvod u ovoj fazi ima svoju mousse-astu teksturu koju treba izblendati. Ovo je jedini ovakav proizvod koji imam, a koji mogu lijepo razmazati samo s prstima. 
Proizvod se prstom lako rasprostrani i ostavlja puni, ravnomjerni, pigmentiran trag. U ovoj fazi njegova mousse tekstura prelazi u glatku, svilenkastu, ugodnu. Boja je divna berry, koja ima lagani šljivasti podton. 
Završnica mu je svilenkasta, polu matt. Iako se radi o nijansi koja je više na tamnijoj strani, ona na neki čudan način daje punoću mojim usnama. Ne čini ih vizualno manjima kako to zna biti. 
Proizvod odlično funkcionira i kao rumenilo na licu. Koliko se nanese, toliko će pigmenta ostaviti. Treba samo biti vrlo brz s utapkavanjem i blendanjem, jer kada se jednom osuši ne mrda. 
Obožavam Salute to Love zbog njene posebne, primamljive teksture, divne boje, divne pigmentiranosti, a opet uredne završnice i pristojne trajnosti. Još jedan od ruževa koje ovu jesen mogu nositi neopterećeno i sa samopouzdanjem :D 



Kako Vam se sviđa recenzirani proizvod? Koji ruž za usne Vi posebno volite ovu jesen? 


Hvala na čitanju!! :) :)

Ivana <3 <3 


You May Also Like

6 comments

  1. Zaista divna tekstura. I uzasna steta sto p2 jos nema kod nas, kvalitetom moze parirati puno skupljoj kozmetici. Zato u njemackim dm-ovima nema she, ocito takvo nesto kod njemaca ne prolazi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mene nekako ne privlači She.. imala sam neke njihove stvari u srednjoj školi, ali sad bih sve kupila prije She hehe :D :D

      Delete
  2. slazem se sa komentarom iznad, ni mene ne privlači She kozmetikane znam sta bi se moralo desit da bacim pogled i uzmem nesto, al mi je zato u srednjoj bila skoro pa No.1 hehehehe...nego kaj se tice P2, uskoro u u Graz pa cu baciti oko na ruz :) imam vec par njihovih prizvoda i stvarno su super ;))

    ReplyDelete
    Replies
    1. i ja skoro u Graz :D samo se nadam da ih ima tamo :D :D

      Delete
  3. ovo bih koristila kao ruž, kao rumenilo mi se ne sviđa baš, pretamno mi djeluje..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ako se pripazi s doziranjem ovo može biti lijepo, jesensko rumenilo.. iako i sama imam neka druga rumenila za kojima ću u većini slučajeva posegnuti prije ovoga :D

      Delete