Deliplus kozmetika

by - Wednesday, January 15, 2014

NENA BEAUTY  je online trgovina, koja nudi kozmetiku, garderobu, originalne parfeme, preparate za mršavljenje. Iako su se do sada više orijentirali na prodaju obuće i odjeće, u zadnje vrijeme njihov asortiman kozmetike postaje sve bogatiji. Nude svima nama poznate marke poput Estee Lauder, Keenwell, Vichy, no među svim tim markama na njihovom site-u nalazi se Deliplus kozmetikaodnosno Deliplus color kod dekorativne kozmetike. Prodaja Deliplus kozmetike je zasad dostupna samo u Španjolskoj, no putem NENA BEAUTY možete ju bez problema naručiti. 


Primjetivši moj blog, velikodušno su mi ponudili i poslali nekoliko Deliplus proizvoda. Roba je stigla jako brzo iz Španjolske, za nekih 4-5 dana, kako su i obećali. Svi proizvodi su bili netaknuti, zaštićeni i zapakirani, što je bila garancija da sam prva koja isprobavam.

logo-nena-beauty

 

 

 

 

 

 

 

 

Prije nego krenem na recenziju proizvoda, moram napomenuti da ukoliko odlučite naručiti nešto s njihovog site-a, možete iskoristiti kupon od 10% popusta koji vrijedi na sve što nude. I kozmetiku i garderobu i parfeme.  Kupon nosi naziv mog bloga  makeupandother - malim slovima i spojeno :)  Sve što trebate napraviti je da pri kupnji unesete naziv kupona, te kliknete IZMJENA.

 

Capture

 

 

 

Ako imate nekih pitanja, ili ako sam slučajno zaboravila nešto spomenuti, slobodno u komentarima pitajte. Odgovorit ću čim budem u prilici :)

Sad možemo krenuti na recenziju stvarčica koje sam isprobala i testirala mjesec dana :)

Deliplus color – maxi volumen 

nena maskara 1

 

 

 

 

 

Ovo je maskara koja je, kako joj piše u nazivu, namijenjena za postizanje volumena trepavica. U mom slučaju, ona radi puno više. Ono što ju čini posebnom je njena četkica koja ima specifičan oblik. Dužinom je najkraća četkica koju sam vidjela kod jedne maskare, a širinom je više tanka nego široka, no nije jako tanka kao neke maskare, ako me kužite :D Četkica je gumena i ima jako male izbočine na sebi. Zbog toga što joj je četkica jako kratka s njom možete zahvatiti baš svaku trepavicu, garantirano, i one skroz unutarnje i one skroz vanjske. Kod njenog nanošenja nećete zamazati kapke. Ovo je prva maskara s kojom mi je jedan sloj dovoljan da postignem efekt koji želim, jednim nanošenjem dobijete bogatu količinu proizvoda, maskara lijepo razdvoji trepavice, ne sljepi ih, daje im gustoću i solidnu uvijenost. Još jedna od njenih prednosti je ta što je stvarno stvarno pigmentirana, trepavice budu crne i vidljive, čak i moje kratke trepavice dobiju dramatičan izgled.

Ambalaža maskare mi se sviđa, zlatne je boje, a na njoj piše naziv maskare i ilustracija koja prikazuje ženske trepavice. Rok trajanja joj je 6 mjeseci, što je standard za maskare.

Skidanje maskare će malo duže potrajati, s obzirom na njenu pigmentiranost, tako da će vam trebati koja blazinica više. No meni to ne smeta s obzirom na rezultat koji dobivam s njom.

Maskara sigurno i zasluženo ulazi u moje favorite.

nena maskara

 

 

 

 

 

 

 

 

Deliplus color – Cremosa ruž za usne

1

Testirala sam jedan od Cremosa ruževa koje imaju na svojoj stranici. Pakiranje ruža je posebno iz razloga što je donji dio ambalaže uži, a gornji širi, odnosno poklopac je širi od donjeg dijela ruža. Kod drugih ruževa je to isto, pa mi je zbog toga simpatično. Ambalaža je jako čvrsta i elegantna, sivo - srebrne metalik boje.

Isprobala sam nijansu 14, koja je nježno roze / nude roze boje. Tekstura ruža je izrazito kremasta, i on se lako razmazuje. Na usnama izgleda veoma prozračno, a sama boja je nježno roza s decentnim sjajem. Ima ugodan miris koji mi vuče na miris nečeg slatkog.

Trajanje ruža je solidno, potrajat će na vašim usnama ako ne pretjerujete s pićem i hranom :D

Ruž je težak 3,5 g , a rok trajanja mu je 36 mjeseci. Koristit ću ga najčešće uz smokey eyes, jer je za to savršen.

 

 

 

 

Deliplus color – Colorete Pink 02

rumenilo    rumenilo 1 rumenilo 3

 

 

 

 

 

 

 

 

Rumenilo također dolazi od španjolskog brenda Deliplus color. Ambalaža je načinjena od tvrde plastike, a mehanizam otvaranja funkcionira na način da se stisne gumbić, te se tada može razdvojiti. Zbog toga vam se neće otvoriti kod transporta i putovanja.  Iako na slici izgleda kao poprilično pigmentirana roza boja rumenila, na licu je puno manje nametljiva. Ako ju nanosite s kistom za rumenilo dobit ćete prirodnu rozu boju na licu s laganim sjaje, vaše lice će izgledati prirodno i zdravo. Rumenilo je moguće nadograditi, ali intenzitet  boje se polako pojačava.

Ovo rumenilo je idealno za djevojke/žene, koje žele prirodne, rumene obraze, kao što sam ja.

Trajnost rumenila je solidna, izdržat će vam dobar dio dana, ako ste na poslu/faksu/školi taj period dana će preživjeti :)

Ambalaža je čvrsta i kvalitetna. Ovo je općenito najljepša ambalaža kozmetičkog proizvod koju posjedujem. Na slikama vidite zašto :) Unutra dobijete malo ogledalo što je praktično za putovanja. Rok trajanja je 24 mjeseca.

U zadnje vrijeme često koristim ovo rumenilo, u kombinaciji s Essence sun club  matt bronzerom, upravo zato što je i jedno i drugo lako nanositi i nositi  :)

Deliplus color – lak za nokte 

lak1

Dobila sam i dva laka, no stigla sam samo jedan testirati. S obzirom da se radi o istoj liniji, pretpostavljam da jednako obavljaju posao.

Oduševljena sam ovim lakom. Njegova tekstura nije niti gusta, niti rijetka, neka zlatna sredina. Nanosi se vrlo lako, uredno, nema prelijevanja sa strane. Kada nanosite lak dobijete dojam da navlačite male trakice u boji, koliko se boja jednako i uredno razmazuje po noktu. Nema crtica, ni vidljivih prijelaza.

Aplikator za nanošenje je tanak i precizan.  Ovaj lak, kao i skoro sve druge nanosim u dva sloja. Boja laka ima lagani lijep sjaj.

Trajnost laka je zavidna. Preživio je pranje suđa, i to pranje s onom malom žicom za ribanje :D Bez problema ga možete nositi bez popravaka 3-4 dana.

Lak je težak 5 ml, a trajnost mu je 12 mjeseci.

 

 

 

Deliplus – krema za ispod očiju s aloe verom 

krema za ispod oči

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Moram priznati da nemam iskustva s kremama za ispod očiju. Jednostavno nisam do sada osjetila potrebu ili želju da ih isprobam. Unatoč tome, obradovalo me što sam imala priliku ju testirati.

Krema dolazi u uskoj tubici, površina ambalaže je glatka i sjajno-bijele boje. Tubicu dobijete zaštićenu u maloj kartonskoj kutiji.

Uputstva za uporabu: ujutro i navečer nanijeti malu količinu, lagano tapkati prstima dok se proizvod skroz ne upije

Glavni sastojci: Shea maslac, Vitamin E, Aloe Vera, Kofein

Aplikator za nanošenje kreme je malen i praktičan. Kad istisnete kremu ona u početku ima izgled klasične kreme, no prilikom nanošenja ispod očiju, pretvara se u gel, te lagano hladi to područje. Brzo se upija i nije masna.

Nakon svakodnevnog nanošenja u periodu od tri tjedna primijetila sam da mi je područje ispod očiju glatko i hidratizirano. Koristit ću je i dalje radi hidratizacije i regeneracije tog područja koje sam do sad zapostavljala.

Krema je namijenjena svim tipovima kože.

Proizvod je težak 15 ml, a rok trajanja je 12 mjeseci.

 

Dnevna krema za lice 24K

krema pravilna

Krema dolazi zaštićena u kartonskoj kutijici, koja djeluje luksuzno obzirom da prevladava zlatna boja. Sama ambalaža kreme izgleda predivno, napravljena je od materijala koji izgleda kao zamagljeno staklo, a poklopac je zlatne boje. Kad otvorite kremu ona je unutra zaštićena s još jednim malim plastičnim poklopcem kojeg lako podignete.

Ovo je dnevna krema, a njena namjena je prvenstveno da koža postane čvršća. Namijenjena je licu, vratu i području dekoltea. U sebi sadrži jedinstven antioksidans koji usporava starenje kože, te zlatne čestice. Iako na mom licu nema naznaka starenja, ni bora, u redu mi je koristiti ovakav koristiti kao mjeru prevencije. Još jedna od prednosti ove dnevne kreme je ta što štiti od sunčevih zraka, te ima zaštitni faktor – 10.

Tekstura kreme je lagana, brzo se upija, te ona ostavlja osvježavajući osjećaj na koži. Lice nije masno nakon njene primjene. Krema ne izaziva iritacije na mom licu, nije teška, a njen miris je božanstven – može se usporediti s mirisom nekog laganijeg parfema. Lice i vrhovi kose će vam mirisati cijeli dan po njoj. Nakon njene primjene moje lice je svilenkasto i hidratizirano.

Ambalaža sadrži 50 ml proizvoda, a rok trajanja kreme je 12 mjeseci.

To bi bilo sve od Deliplus i Deliplus color proizvoda koje sam testirala. Kao što vidite zadovoljna sam sa njima. Smatram da su vrijedni pažnje i isprobavanja, zbog svoje kvalitete.

 

 

Kako vam se čine ovi proizvodi? :)

Hvala na čitanju! :D

Ivana <3 <3

You May Also Like

5 comments

  1. Htjela bih probati ovu kremu i rumenilo mi se cini bas slatko :)

    ReplyDelete
  2. da rumenilo je odlično, budeš ga probala kod mene :D

    ReplyDelete
  3. odlično je stvarno, baš izgleda prirodno rozo, ali ima lagan sjaj onako, ništa pretjerano :D stalno ga nosim

    ReplyDelete
  4. […] Tada su mi poslali bogatu kolekciju proizvoda od Deliplus i Deliplus color kozmetike, mnogi od tih proizvoda su mi prirasli srcu, pogotovo Deliplus krema za okoloočno područje :)  Cijeli post možete vidjeti/pročitati –> ovdje. […]

    ReplyDelete