L'Occitane ~ Cerisier Rouge Red Cherry

by - Tuesday, March 18, 2014

Objavljivanje mojih postova se dosta prorijedilo i krivo mi je zbog toga ... No obaveze na faksu i svakodnevne obaveze mi ostavljaju jako malo vremena za bloganje. Nadam se da će na ljeto situacija biti  bolja :)


Za danas sam Vam pripremila post o dva proizvoda koja stvarno obožavam posljednjih mjesec dana. Radi se o dva L'occitane proizvoda iz njihove nove linije - Cerisier Rouge Red Cherry, a to su - parfem u gel teksturi  i krema za ruke  :)


20140224_140448


Zanimljivo je da sam obadva proizvoda osvojila na nagradnoj igri, na L'occitane en Provence Hrvatska - facebook stranici, gdje su oni dali zadatak da odaberemo proizvod koji želimo osvojiti, te napišemo kratku priču/obrazloženje zbog čega bi trebali osvojiti tu nagradu. Moja želja je bila samo ova krema za ruke, ali su mi zbog skromnosti kao poklon iznenađenja poslali i parfem :) :) Bila sam prepresretna, zato što sam prije toga stalno promatrala ovu liniju od kad je izašla i pomislila kako je idealna za proljetne tople dane :)


Želja mi je nabaviti si i ostale proizvode i kozmetičku torbicu iz iste linije :)



Krema za ruke


20140224_140520


Imala sam veliku želju isprobati neku od L'occitane krema za ruke. Uvijek me privlačila njihova jedinstvena ambalaža. Djeluje tako profinjeno i vintage. U ljepotu tubice ove kreme možete se uvjeriti na gornjoj slici :)


Ilustracija cvijeta trešnje me očarala, mogla bih stalno zuriti u nju :)


Krema na sebi ima mali čep, koji ju štiti od vanjskih utjecaja i kada ga zavrnete, on ne mrda :) Nosim ju stalno u torbi i nikad se nije otvorila :)


Što kaže L'occitane 


Krema za ruke prozračne i brzoupijajuće teksture, intenzivno hidratizira i omekšava kožu te ju parfumira neodoljivim cvjetno voćnim notama crvene trešnje. Sadržava ekstrakt višnje iz Luberona - Provansa.  


L'occitane je dao odličan opis ove kreme. Njena tekstura je izrazito lagana, prozračna, nije ni malo teška. Iz tog razloga smatram da nije za hladne zimske dane, koji zahtijevaju malo masnije/jače kreme :) Savršeno se uklapa u ove tople proljetne dane i one koji nam tek dolaze :)


Jako se brzo upija, te ostavlja nekako osvježavajući osjećaj na rukama. Isto tako ostavlja osjećaj kao da su Vam ruke izrazito čiste. Znam da zvuči čudno zato što je normalno da imamo čiste ruke i operemo ih prije nanošenja kreme, ali nakon što stavim nju dobijem osjećaj da su još čišće i glađe. Znate onaj osjećaj kad jako dobro operete čašu ili ju izvadite iz perilice za suđe, kako je staklo glatko i na sam dodir osjećate čistoću - tako je meni s rukama hehe :D


Kao što je i rečeno u opisu - parfumira ruke, ostavlja prekrasan miris trešnje, koji će se zadržati neko vrijeme na Vašim rukama, ali to nije iritantni miris koji će Vam smetati i koji ćete jedva čekati da ishlapi, već stvarno ugodan, nježan i ženstven miris :)


Što se tiče suhih dijelova, ruke mi nisu više jako suhe, jer je vrijeme toplo. Tako da krema nema što bitno popravljati. No ono što sam primijetila je to da su svakako njegovane i glatke, a to mi je dovoljno :)


Krema nakon nanošenja ostavlja jako sitne, decentne, zlatne šljokice. Ali nisu nametljive, nakon nekog vremena nestanu.


20140318_094747


Sastojci ( ingredients) :


Aqua/water ** Capric Triglyceride ** Glycerin - Tapioca Starch ** Bitter Cherry Extract ** 


Ethylhexyglycerin - Phenoxyethanol - Chilorphe - Nesin - Sodium  Polyacrylate - Calcium Aluminum Borosilicate - Glyceryl Polymethacrylate - Silica - Tin Oxide - Propylene Gylcol - Tocopherol - Parfum/Fragrance - Limonene - Linalool - Citronellol - Isoeugenol - CI77891/ Titanium Dioxide. 


Sastojci naznačeni sa  ** su sastojci sa prirodnim izvorom. 


Količina ove kreme je 30ml, uvjerena sam da ću ju jako brzo potrošiti, jer je neodoljiva i mogla bi se stalno mazati s  njom :D  Ovo po meni nije krema koja se puno troši, kao neke moje univerzalne koje koristim. Već je više za osjećaj bogate njege i luksuza, koje si sve s vremena na vrijeme trebamo priuštiti :)


Rok trajanja kreme je 12 mjeseci :) 


Cijena - 57,70 kn 



Fragrance touch - parfem 


20140224_140541


Ovaj parfem je došao kao iznenađenje, nisam očekivala da ću ga osvojiti :) Nikad nisam isprobala ništa slično :)


20140224_140643


Ambalaža parfema isto tako oduzima dah. On se nalazi unutar tubice, i na početku sam mislila da se radi o malo većem sjajilu, jer se oni prodaju u takvim ambalažama. Tubica je uska i dugačka, a na vrhu dobro zaštićena s čepom. Tubica se nalazi unutar uske kartonske kutije :)


20140224_140710


Ovaj parfem dolazi u obliku glatke gel teksture, koja je koncentrirana i sadrži intezitet mirisa crvene trešnje. Ovo je novi beauty ritual, koji omogućava da umjesto da u spreju nanosite parfem, nanosite ga decentno i neprimjetno kao gel :)


Tekstura parfema, ali i sama ambalaža, vam omogućava da ga nosite svuda sa sobom, te na taj način, ovisno o potrebi ga ponovo nanesete ili pojačate intenzitet mirisa.


20140318_095001


Ovaj gel-parfem :) upotrebljavam na način da iz tubice istisnem količinu gela kao na gornjoj slici, te zatim tu količinu rasporedim i nanosim na one dijelove gdje osjećam puls - vrat, ručni zglob.  Nanosim veoma nježno i ne žurim s utrljavanjem, jer se gel sam po sebi brzo upija.


Intenzitet mirisa je u početku zavidan, nakon nekoliko sati, miris više nije toliko intenzivan, no još uvijek se osjeća decentno. U takvim situacijama uvijek možete nanijeti još malo gela :)


Sastojci ( ingredients) :


Alcohol ** Aqua/Water ** 


Parfum/Fragrance -  Ammonium Acryloyldimethyl - Taurate/VP Copolymer - Prunus Cerasus ( Bitter Cherry) Extract ** - Propylene Glycol - T-Buttyl Alcohol - Limonene - Citral ** - Citronellol - Isoeu-genol


Sastojci naznačeni sa  ** su sastojci sa prirodnim izvorom. 


Ovaj parfem dolazi u količini od 15 ml, s obzirom da se sporo troši, i mala količina gela je potrebna pri korištenju, vjerujem da će potrajati :) A treba se potrošiti unutar 18 mjeseci :)


Cijena - 153, 90 kn



Koristite li L'occitane proizvode? Jeste li isprobale  koji proizvod iz Cerisier Rouge Red Cherry linije?


Hvala na čitanju :) 


Ivana <3 <3 

You May Also Like

30 comments

  1. Privlaci me parfem jako jako, bas bi ga mogla uzeti za proljece! Cijela linija je prekrasna i iz mog iskustva njihovi proizvodi su stvarno kvalitetni i dugotrajni usprkos malim pakiranjima. Isplati se. :) dobrodosla nazad :D

    ReplyDelete
  2. da stvarno sam oduševljena s njim :)
    sigurno ću si nabaviti još stvari :D

    haha hvala, nadam se da ču uspijeti češće pisati :D

    ReplyDelete
  3. Osvojila si jako lijep poklon :) Parfem je baš zanimljiv, očekivala sam raspršivač, kad ono gel :D

    ReplyDelete
  4. da :) i meni je to bilo neobično, ali stvarno je dobar :)

    ReplyDelete
  5. Dobrodošla natrag! Ah taj L'occitane..vječno patim za njim :-)

    ReplyDelete
  6. Koliko lepo izgledaju, bas zelim da probam, cim budem u prilici i pronadjem ih uzimam :)) Kreme za ruke inace trosim na nedeljnom nivou lol, a bez parfema se ne moze :))

    ReplyDelete
  7. Parfem je stvarno zanimljiv... Sta vise, dopada mi se. :D
    Nisam imala prilike da probam bilo koji proizvod L’occitane mada, ko zna.. :D

    ReplyDelete
  8. da, ako budeš u prilici isprobaj :)
    kreme za ruke su im superi često imaju i akcije neke :)

    ReplyDelete
  9. hehe da :)
    i meni je baš super što sam baš osvojila ovo dvoje
    parfema nikad dosta slažem se :)
    javi dojmove kakvi su ti njihovi proizvodi :D

    ReplyDelete
  10. hvala! :D :D
    kad isprobaš nešto javi dojmove/recenziju :)

    ReplyDelete
  11. Jao, ja baš patim za tom linijom. :D Morati ću si priuštiti nešto, makar i mali gel za tuširanje ili kremicu. :)

    ReplyDelete
  12. preporučam kremu :) predivno miriši :)
    zapravo krema i parfem imaju identičan miris naravno :D

    ReplyDelete
  13. Jao obožavam L'Occitane i imam svašta nešto njihovo i sa svim sam prezadovoljna :D
    Ovu kremicu za ruke namjeravam kupiti kada potrošim ove koje imam kod kuće.

    ReplyDelete
  14. Vjerujem da im je sve odlicno. I ja cu ubuduxe kupovati njihove kreme i druge stvari,ovisno kakve ce im ponude biti :-) trebam probati onu s karite maslacem xD

    ReplyDelete
  15. Tačno je da te dugo nije bilo ali posle ovako dobre recenzije oprošteno ti je .(mada svaka je bila dobra i volim da ih čitam )
    Nisam nikad imala priliku da probam nešto od ovih proizvoda ali izgledaju mnogo privlačno.

    ReplyDelete
  16. ok, odmah sam pala na ambalažu, predivno izgledaju obje stvarčice, a sad bih baš probala miris, sviđa mi se gel verzija :D

    ReplyDelete
  17. hvala ti Nena <3
    stvarno su kvalitetni proizvodi :)

    ReplyDelete
  18. da, miris je neodoljiv :D vrijedi kupnje i isprobavanja :D

    ReplyDelete
  19. Prekrasan si poklon osvojila :) Ova linija izgleda divno, pogotovo ambalaža. Nikada nisam probala parfem u gel teksturi i to mi izgleda jako zanimljivo :)

    ReplyDelete
  20. da, poklon je stvarno predivan :D rijetko kad šta osvojim, baš sam sretna što sam baš ovo :D
    ako si u mogućnosti, isprobaj :) idealan je za ovo razdoblje :*

    ReplyDelete
  21. Cestitam sretnice, kako je dobar osjecaj osvojiti na pravu-pravcatu srecu bilo sto a kamoli stvarcice iz Red Cherry linije! <3 Ja sam zaljubljena u nju, imam kremicu i uzivam u njoj poput tebe a cak razmisljam da nabavim i parfemcic :)))

    ReplyDelete
  22. nabavi :) miriši prekrasno kao i kremica <3 :)

    ReplyDelete
  23. L’Occitane ima zaista odlične kreme za ruke. Gel-parfem nisam isprobala, ali mi baš djeluje kao interesantna ideja. Morat ću isprobati. :)

    ReplyDelete
  24. da :) parfem je stvarno nešto novo i zanimljivo
    javi kakav ti je kad probaš :) :)

    ReplyDelete
  25. meni su super nihovi proizvodi koje uglvnom isprobavam kod njih u dućanu. neki njihovi proizvodi su mi na wl

    ReplyDelete
  26. Da, i meni je dosta njihovih srvari na wl. Uglavnom kreme za ruke hehe!

    ReplyDelete
  27. […] O ovom parfemu sam već napisala posebnu recenziju –> OVDJE […]

    ReplyDelete
  28. […] sam osvojila na nagradnoj igri :) Radilo se o kremi za ruke i parfemu koji dolazi u obliku gela, iz L’occitane – Cerisier Rouge Red Cherry linije, o kojoj sam bila ovisna proljetos […]

    ReplyDelete
  29. […] Cerisier Rouge Red Cherry krema za ruke – klik […]

    ReplyDelete
  30. […] se u trenu, poput kreme iz Cerisier Rouge Red Cherry linije, koju sam recenzirala –> ovdje, ali se upija pristojno brzo. Nekoliko minuta ćete svakako osjetiti njenu prisutnost na dlanovima, […]

    ReplyDelete