SAN prirodna kozmetika ~ Noćna hranjiva krema za lice

by - Tuesday, May 27, 2014

SAN prirodnu kozmetiku, proizvodi tvrtka SAN-10 d.o.o, a dolaze iz Čakovca. Tvrtku je osnovala mr.sc. Jagoda Ćerić, magistra farmacije, kojoj je proizvodnja kozmetike omiljeni hobi.


Zahvaljujući potpori sve više zadovoljnih korisnika, ovaj hobi je prešao u ozbiljniju proizvodnju SAN kozmetičke linije, a u proizvodni tim se uključila i Jasna Ćerić, magistra nutricionizma.


Za medije je odgovoran Ivan Palijan, voditelj marketinga i prodaje, s kojim sam imala priliku komunicirati putem e-maila, te me iznenadila njegova pristupačnost, ljubaznost i profesionalnost. On je odgovoran što su "SAN prirodna kozmetika" proizvodi stigli na moju kućnu adresu, te što sam ih imala priliku testirati i koristiti, te na kraju podijeliti svoje dojmove s Vama :)


1921926_1423813001200542_1182693257_n (1)



SAN prirodna kozmetika,  trenutačno u ponudi ima tri vrste krema - SAN dječja krema za njegu i zaštitu kože, SAN dnevna hidratantna krema, te SAN  noćna hranjiva krema, koju ću danas prvu recenzirati.


Njihov moto je "priroda sanja, priroda stvara", te taj moto nastoje primijeniti u razvoju proizvoda, te koriste visoko kvalitetne sastojke.


SAN proizvodi nisu testirani na životinjama. Ne sadrže bojila, alkohol, silikon, umjetne mirise, niti umjetne konzervanse - parabene. SAN prirodna kozmetika proizvodi se u Hrvatskoj prema originalnoj recepturi mr.sc. Jagode Ćerić, mr.pharm.



SAN Noćna hranjiva krema za lice 


Ovu kremu sam odlučila prvu recenzirati, jer sam ju od svih tri do sada najviše koristila, te mogu složiti i napisati svoje mišljenje o njoj :)

 

20140525_161245

 

SAN noćna hranjiva krema za lice, dolazi unutar simpatične tamnoplave kartonske ambalaže, čija boja najavljuje da se radi o noćnoj kremi. Na kutiji se nalazi "SAN prirodna kozmetika" simpatični logo, koji prikazuje profil lica. Sviđa mi se jednostavnost i posebnost njihovog loga, kojeg ste mogli detaljnije vidjeti na početku ovog posta :)


20140525_161320


Sama krema nalazi se unutar kvalitetne, plastične kutije. Kutija je bijela, elegantna i kvalitetna, te se na njoj nalazi nalijepljena slika već spomenutog loga :)


20140525_161334


20140525_161347


Namijenjena je pojačanoj njezi suhe do mješovite te umorne kože tijekom noći, zbog čega je najviše bogata uljima. Hrani kožu svim potrebnim nutrijentima pa je nakon njene uporabe Vaša koža ujutro, revitalizirana i obnovljena, spremna podnijeti sve što joj donosi novi dan. 


Moja koža je masna, te ju preko dana tretiram sredstvima za pranje lica, koji otklanjaju višak masnoće s lica, matirajućim kremama, matirajućim listićima  koji reguliraju sjaj. Upravo zato joj je potrebna bogata noćna njega, koja će vratiti potrebnu masnoću, hidrataciju i hranjive sastojke u lice.


Doprinosi oporavku zdravlju i prehrani Vaše kože, zadržava prirodnu elastičnost, vitalnost i mekoću, daje  Vašoj koži svježi izgled i prirodni sjaj, usporava starenje Vaše kože. 


Kada se ujutro probudim, moje lice izgleda svježe, odmorno, te zaista ima svoj prirodni sjaj, zahvaljujući ovoj kremi. Preko dana nemam problema s dodatnim mašćenjem lica. Koža je glađa i pravilnija.  Isto tako,  lice mi izgleda svjetlije i življe, što uvijek cijenim kod preparata za lice :)


Sadrži prirodna biljna ulja (bademovo, maslinovo, ulje pšeničnih klica), biljne maslace (kakao, shea maslac), prirodne voskove (lanolin, pčelinji vosak) te crvenu algu, koji, osim što pružaju dubinsku njegu i zaštitu, usporavaju starenje Vaše kože. 


Crvena alga čuva prirodnu vlažnost kože Vašeg lica zbog čega dolazi do pomlađivanja Vaše kože te ona postaje elastičnija. 


Navela sam ove glavne sastojke, ako ste alergični na neki, ili ste skloni iritacijama u doticaju s nekim od sastojaka. Meni savršeno odgovaraju, sviđa mi se ova predivna prirodna kombinacija ulja, maslaca, voskova,, a to što sadrži crvenu algu je za mene novost, i mislim da se nikada do sada nisam susretala s njom kao jednim od sastojaka u proizvodima koje koristim. Zasad mi savršeno odgovara. Lice zaista izgleda zdravije, mlađe, njegovanije :)


Unatoč tome što sadrži ulja, a moja koža lica je masna, ne stvara mi probleme, niti sam primjetila da mi nastaju akne.


Miris ove kreme mi je divan, uočljiv je, ali ugodan. Ne mogu odrediti na što mi točno miriši, ali mogu garantirati da je miris rezultat kombinacije ovog predivnog prirodnog sastava proizvoda :)


20140525_161415


Kada otvorite kremu, odnosno skinete poklopac, primjetit ćete da je ona zaštićena s još jednim, dodatnim poklopcem. Veoma mi se svidio ovaj detalj, jer je garancija da je krema dobro zaštićena te nije izgubila svoja bitna svojstva i teksturu :)


20140525_161717


Tekstura kreme je kremasta-maslac tekstura (haha)  , lako se razmazuje i brzo upija. Dok ju nanosite i utrljavate na lice i vrat, osjetit ćete pod prstima bogatu prisutnost prethodno nevedenih ulja - bademovog,  maslinovog i ulja pšeničnih klica :) Po meni je savršena kombinacija i omjer maslaca, kremaste i uljne teksture :)


Sastojci/ingredients:


AQUA, OLEA EUROPEA FRUIT OIL (OLIVE OIL EXTRA VIRGIN), PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL (ALMOND OIL), LANOLIN, BUTYROSSPERMUM PARKII BUTTER (SHEA BUTTER), THEOBROMA CACAO SEED BUTTER (CACAO BUTTER), GLYCERIN (VEGETABLE), PETROLATUM, TRITICUM VULGARE GERM OIL (WHEAT GERM OIL), CERA ALBA (BEESWAX), UREA, ALGAE (RED ALGA), CHOLESTEROL, TOCOPHEROL (VITAMIN E), AROMA. 


SAN Noćna hranjiva krema za lice, dolazi u količini od 50 ml, rok trajanja joj je 12 mjeseci od datuma proizvodnje navedenog na ambalaži.


Cijena - 45,00 kn 


"SAN prirodnu kozmetiku" možete naći i lajkati na Facebook-u --> OVDJE


*PR proizvod



Jeste li isprobali koju od "SAN prirodna kozmetika" krema za lice? Kako Vam se čini ova Noćna hranjiva krema za lice ? 


 

Hvala na čitanju !! :)

Ivana <3 <3

You May Also Like

38 comments

  1. Upravo ju testiram kao i ti i zasad se mogu složit sa svime što si navela u postu. Prerano je za ukupan dojam, ali nadam se da ću i dalje bit zadovoljna ovom kremom kao i dosad. Super recenzija. Zaista si navela sve značajke i karakteristike po mom guštu. Drago mi je da ti ne masti dodatnu kožu. Znači da je dobra i za taj tip kože. Stvarno su super. SAN prirodna kozmetika <3

    ReplyDelete
  2. Ok, za 45 kn ovo zvuči savršeno. Meni je tako drago što je HR kozmetika sve prisutnija na tržištu i k tome jako kvalitetna <3

    ReplyDelete
  3. baš mi je drago da i tebi odgovara :) te da dijelimo mišljenje .. mislim da ova krema ne bi trebala nikome stvarati neke velike probleme, zbog jako dobrog sastava,, jedino ako je netko baš alergičan na neki sastojak :) :)
    Odlični su <3

    ReplyDelete
  4. istina, i meni je drago zbog toga, jer je konkretno ova krema puno kvalitetnija od većine što se prodaju u našim drogerijama, a cijena je stvarno solidna :) <3

    ReplyDelete
  5. Ovdje je stvarno uzitak citati sastojke, sve ulja i prirodne tvari (nema sulfata hehe xD salim se) :D Super si opisala karakteristike, nadam se da ce se i meni svidjeti, vjerujem da hoce. Mislim da ce nam ovo postati nova rutina njege. :)

    ReplyDelete
  6. Čini mi se da prirodna kozmetika polako postaje sve više i više prisutna, a to me posebno veseli :) Simpatičan je logo, a kod ambalaže prirodnih proizvoda je uvijek nekako poseban :)

    ReplyDelete
  7. da, sastojci su stvarno fantazija hehe :D
    super su stvarno kreme.. o dječjoj već imam određene dojmove, ali se trebam detaljno baciti na isprobavanje dnevne kreme :D

    ReplyDelete
  8. da, istina :D
    jako je simpatičan i poseban... samo pakiranje je jako kvalitetno :D

    ReplyDelete
  9. Bas nedavno sam cula za ovu kozmetiku SAN i voljela bih da isprobam neke njihove proizvode, ali mi nazalost trenutno nisu dostupni, mozda u nekoj blizoj buducnosti i budu :D

    ReplyDelete
  10. Odlicna recenzija, sve detaljno opisano, bas sam uzivala citati :)
    Iznenadila sam se jako, niskom cjenom, a i cini mi se da bi odgovarala vecini zbog dobrih sastojaka.

    :*

    ReplyDelete
  11. Zaista mi je drago ne samo što je hrvatski proizvod, nego i prirodna kozmetika, a tako je dobro. U posljednje vrijeme me često iznenade te ''naše'' firme svojom visokom kvalitetom i niskim cijenama, definitivno za svaku pohvalu :)

    ReplyDelete
  12. Baš detaljna recenzija, uživala sam čitat je jer obožavam prirodne proizvode :) Možda budem isprobala nešto :)

    ReplyDelete
  13. divno mi je da se sve više razvijaju naši brandovi <3
    i krema stvarno zvuči obećavajuće :)

    ReplyDelete
  14. Odlično zvuči, a sastav je predobar :D Mislim da bi i moja koža uživala u kremi hehe :)

    ReplyDelete
  15. probaj vidjeti na njihovoj stranici o mogućnosti narudžbe :)
    vjerujem da može nekako doći do tebe :)
    evo link-a :D
    http://san10.hr/

    ReplyDelete
  16. baš ti hvala na pohvali za recenziju, trudim se napisati što razumljivije hehe :D
    sastojci su stvarno prirodni, predobri, sve što uvijek tražimo kod proizvoda, a rijetko kad dobijemo baš ovakvu kombinaciju :)

    ReplyDelete
  17. da, treba definitvno cijeniti i kupovati hrvatsko
    ovo je super povoljno, jeftinije nego dosta stvari što kupujemo u drogerijama
    a ovako podupiremo hrvatske proizvode i proizvođače :D

    ReplyDelete
  18. baš mi je drago da sam te uspijela zainteresirati :D
    probaj nešto, moja topla preporuka je ova noćna krema, ali polako koristim i ostale i jako sam zadovoljna :D

    ReplyDelete
  19. da istina <3 stvarno su nadmašili strane konkurente ambalažom, i kvalitetom proizvoda <3

    ReplyDelete
  20. vjerujem da, ako ti inače odgovaraju ovi sastojci, ne bi trebalo biti problema :D :D

    ReplyDelete
  21. Ja baš testiram sve tri kreme, dojmovi su mi zasad odlični, baš sam neki dan pisala o njima. A zadnja dva dana mažem dječju kremu na depilirano područje i ostala sam pozitivno šokirana, koža mi se nikad nije tako brzo vratila u normalu! :-O Jako mi je drago što sam otkrila ovaj brand :)

    ReplyDelete
  22. idem baš pročitati tvoje dojmove :)
    wow super što si isprobala dječju na izdepilirano područje, ona je namjenjena za iritacije :D
    i meni je drago stalno ih koristim :D

    ReplyDelete
  23. Kako nas dvije imamo isti problem (masnu kožu) potpisujem sve što si rekla o kremi :D Ja ju koristim tek nekoliko dana i genijalna mi je. Na prvu me je bilo strah da će mi biti premasna za moju kožu, ali mi baš odgovara :D

    ReplyDelete
  24. hehe, tog je i mene bilo strah, kada sam vidjela da sadrži ulja :D al na kraju ispalo super :D :D
    baš me zanima tvoja recenzija :D

    ReplyDelete
  25. Sastojci zvuče sjajno. Vidim doduše da je univerzalna, ne za određeni tip kože...misliš li da bi odgovarala i suhoj? Odlična revenzija by the way!

    ReplyDelete
  26. mislim da bi jako dobro odgovarala suhoj, jako je bogata uljima, maslacima ,za noćnu njegu trebalo bi odgovarati suhoj koži :)
    Hvala na komplimentu za recenziju! :) Puno mi to znači :)

    ReplyDelete
  27. Baš me zanima kako bi se ponašala na muškoj koži jer i sam imam masnu kožu. Do sada nisam naišao na kremu koja zaustavlja sjaj koji mi izbija na licu, nažalost. Drago mi je da ti je ova krema pomogla i da sadrži dosta korisnih sastojaka. :-)

    ReplyDelete
  28. vjerojatno bi ti se lice lagano ujutro sjajilo, ali budući da ga svejedno pereš ujutro, taj sjaj bi nestao
    bitno da ti se dodatno i pojačano ne sjaji od ove kreme, meni ona super odgovara, baš zato što cijeli dan želim izgledati mat,, onda si po noći dam oduška da si nahranim kožu :)

    ReplyDelete
  29. Odlična recenzija! Kutijica je stvarno simpatična, baš mi se sviđa :)

    ReplyDelete
  30. hvala ti :D
    da, stvarno jako simpatična ambalaža i dobar proizvod unutar nje <3

    ReplyDelete
  31. Čini se super. Nisam još ništa isprobala od ovog branda. Svakako ću zaviriti na njihovu stranicu. :)

    ReplyDelete
  32. isprobaj nešto od njih, zasada imaju te tri kreme u ponudi, i stvarno su odlične.. trenutno testiram i volim dnevnu <3

    ReplyDelete
  33. meni je rirodna kozmetika isto drga pogotovo kad sam se uvjerila u djelovanje iste

    ReplyDelete
  34. da istina :D
    nekako što sam starija više cijenim i prakticiram prirodan način njege :D

    ReplyDelete
  35. […] SAN prirodna kozmetika poslali su mi tri simpatične kreme – Dnevna hidratantna krema za lice, Dječja krema za njegu i zaštitu kože i Noćna hranjiva krema za lice čiju recenziju možete pročitati ovdje. […]

    ReplyDelete
  36. […] nekoliko mjeseci, recenzirala sam SAN prirodna kozmetika ~ Noćnu hranjivu kremu za lice. S ovom kremom mi je bilo najlakše i najbrže započeti testiranje, zbog toga što imam masnu […]

    ReplyDelete
  37. Zvuči zanimljivo. Osobno, oduševljena sam Lefery kremama ali jako volim testirati nove proizvode :)

    ReplyDelete
  38. baš ću škicnuti Lefery :) gdje ga ima za kupiti? :)

    ReplyDelete