Estée Lauder ~ Sumptuous Bold Volume Lifting mascara, Double Wear concealer, Gentle Eye makeup remover

by - Thursday, August 07, 2014

Na početku  pisanja bloga, ostvarila sam suradnju s ljubaznom Nenom i njenim suprugom, koji vode web site Nena Beauty.


Tada su mi poslali bogatu kolekciju proizvoda od Deliplus i Deliplus color kozmetike, mnogi od tih proizvoda su mi prirasli srcu, pogotovo Deliplus krema za okoloočno područje :)  Cijeli post možete vidjeti/pročitati --> ovdje.


Trenutno rade na proširenju, redizajnu i mijenjanju asortimana u svojoj web trgovini, tako da se trenutno ne može kupiti kozmetika, ali vjerujem da će u skoroj budućnosti to ponovo biti moguće. Ono što trenutno nude je ženska odjeća,haljine, spavaćice, cipele, torbe i nakit :) Meni se posebno sviđaju spavaćice :)


Ako ste zainteresirani za posjet Nena Beauty web trgovini, kliknite OVDJE.


No, da se vratimo lijepim Estée Lauder proizvodima, koje su mi poslali prije nekoliko mjeseci. Toliko sam se razveselila kada sam vidjela i njih u paketu, jer nisam do tada ništa isprobala od ovog brenda, a uvijek su me privlačili njihovi proizvodi - zbog pozitivnih recenzija i lijepe ambalaže.


Proizvode koje ću danas recenzirati su - Sumptuous Bold Volume Lifting maskara i Double Wear korektor, koji dolaze u jednoj ambalaži, i Gentle Eye Makeup remover - tekućina za skidanje šminke.


slika 2




Sumptuous Bold Volume Lifting maskara i Double Wear korektor 


slika4


Ovo je veoma korisna stvar. Dva različita proizvoda, različitih imena i primjena, spojenih u jednu ambalažu.  Kada odvrnete prvu stranu izaći će maskara, a kada odvrnete drugu korektor. Ovo je super, pogotovo kada ste na putu, a i zgodno ju je imati i u normalnoj torbici za šminkanje i popravke.


Korektor i maskaru koristi velika većina djevojaka i žena, pa s ovakvim proizvodom uštedite na prostoru :) Stvarno dobro osmišljen duo :)


20140807_160734


Ambalaža izgleda jako lijepo, dosta je jednostavna i minimalistička, no ova "zlatna sredina" joj nekako daje profinjenost. Ambalaža je čvrsta - strane na kojima se nalaze maskara i korektor napravljene su od jako čvrste plastike. Dva mjeseca koristim ovaj proizvod, nikad mi nije pukao negdje ili se oštetio na bilo kakav način. Jedino su malo slova počela nestajati, ali to je oke :)


Količina maskare je 2,8 ml, što je skoro 3 puta manje od količine drugih maskara, ali ponavljam koristim ju već duže vrijeme, nije se još počela sušiti, čak joj formula postaje sve bolja :D


Količina korektora je 4,7 ml, što je meni dosta, obzirom da ne stavljam korektor kod svakog šminkanja.


Jedino što je mali, ajmo reći nedostatak, ali i ne mora biti, je to što je rok trajanja maskare 6 mjeseci, a korektora velikih 24 mjeseca. Ali dobro, kada maskari istekne rok, zavrnut ću je "zauvijek" i nastaviti normalno trošiti korektor :)



Sumptuous Bold Volume Lifting maskara


20140807_160251


Maskara dolazi u nijansi 01 BLACK, znači klasična crna maskara :)


Četkica maskare ide u blago trokutasti oblik, dlačice su jako mekane, što ćete osjetiti već pri izvlačenju iz ambalaže. Stvarno posebno iskustvo :) Maskara ne izlazi s previše proizvoda na sebi, količina maskare na četkici je bogata, ali nije pretjerana.


Pigmentacija je odlična, trepavice su mi svakako uočljive i poprime dramatičniji izgled.


20140807_160259


Stavljam uvijek dva sloja ove maskare, s ovim dobijem najljepši i najefektniji izgled trepavica. Maskara nije niti suha, niti jako mokra, svakako nije siromašna pigmentom, ali nije teška za trepavice. 


Imam dojam da mi na neki način i njeguje trepavice, jer su uvijek nekako na dodir mekane kad ju stavim, nisu otežane i oštre.


Maskara je namijenjena volumenu i podizanju trepavica, i to odrađuje dosta dobro. Daje mi prirodan volumen uz dodanu pigmentaciju i svakako podiže vrhove trepavica na veću razinu :)


Maskara nije vodootporna. Nekoliko puta sam ju zaboravila skinuti prije nego sam uskočila u tuš, poslije sam izgledala kao panda, ali me oči nisu pekle. Ova me maskara nikada ne pecka za oči, ni prilikom nošenja ni prilikom skidanja. Zadovoljna sam :)



Double Wear korektor


20140807_160646

Nikako nisam Korektor-cura, koristim ih jako rijetko. Nisam nikada imala većih nepravilnosti na licu. No ponekad mi je područje ispod očiju tamnije od ostatka lica, odnosno imam podočnjake. A i primijetila sam kod cura na Youtube-u kada dotjeraju to područje izgledaju nekako bolje i svježije.


Odvažila sam se koristiti ovaj korektor i totalno promijenila svoj doživljaj ovakvog proizvoda.


Ovo je korektor koji bi trebao dugo ostajati na vašem licu, sadrži SPF 10 - što je uvijek prednost :)


Nijansa koju sam dobila je 03 MEDIUM, radi se o svjetlo bež nijansi, koja mom svjetlom (ne presvijetlom) tenu odgovara odlično.


20140807_160636

 

Aplikator je spužvasti, i stvarno precizno nanosi korektor. Možete lijepo rasporediti korektor koji ste povukli iz ambalaže. Za nijansu je svjetliji od ostatka mog lica, budući da sam u obrazima roza, i to mi super odgovara, jer lijepo osvježi područje ispod očiju, ali i dalje mu daje prirodnost. Ne dobijete onaj efekt kao da ste nanijeli kreč na podočnjake, već sasvim prirodno posvijetljeno i osvježeno područje.


Ovakav izgled će potrajati jako dugo, korektor je trajan i ponaša se isto od početka do kraja, ne mijenja ni boju ni teksturu.


Unatoč tome što vam je korektor na okoloočnom području, ono će i dalje ostati mekano.


Miris korektora me podsjeća na miris onih školskih, bijelih korektora, kojima se brišu greške u zadaćnicama/esejima. No kada ga nanesete i on se upije miris nestaje.


Zaključak - efikasan, jako dobar korektor, koji daje prirodno posvjetljenje licu, lijepo prekriva nepravilnosti i istovremeno ne isušuje kožu :)



Gentle Eye Makeup remover


20140807_160108


Ovo je odstranjivač šminke na području očiju. Budući da dolazi u količini od 30 ml, samo sam ga za tu namjenu  i koristila/testirala.


Ambalaža je stvarno najposebnija/luksuznija ambalaža odstranjivača, koju sam imala do sada. Nekako me podsjeća na one plave bočice, iz kojih bogati u serijama piju vodu :D Prekrasna mi je ova plava boja, a vama? :)


slika5


Kada skinete čep, otvor je dosta velik, pa trebate paziti kod doziranja, odnosno naginjanja bočice na blazinicu.


Ovo je poseban proizvod, jer nigdje ne piše da se radi o micelarnoj otopini, već odstranjivaču šminke s očiju. Ali on stvarno djeluje i ponaša se kao voda. Skroz je lagan prilikom korištenja. Ne sadrži ni malo ulja, niti ostavlja oči masnima  nakon korištenja. Ostavlja samo hidratiziran i čist trag.


Sasvim solidno skida šminku, oko maskare i tuša će biti više posla, ali na samom kraju uspijeva sve skinuti :D


Još jedan odličan proizvod, dostojan ovog brenda :)


Rok trajanja - 6 mjeseci. 


*Cijene nisu navedene, jer se proizvod trenutno ne nalazi na Nena Beauty


*Sastav nije napisan, jer nije nigdje naveden


*PR proizvod



Koji je Vaš najdraži Estée Lauder proizvod? Jeste li koristile koji od recenziranih proizvoda u ovom postu? 


Hvala na čitanju!! :) :)


Ivana <3 <3

You May Also Like

29 comments

  1. Ova korektor-maskara stvarno zvuči praktično za putovanja :).

    ReplyDelete
  2. da, praktično za putovanja i obadva proizvoda kvalitetna - gdje ćeš bolje :D

    ReplyDelete
  3. Ovaj odstranjivač šminke mi je prefensi :) plava ♡

    ReplyDelete
  4. Interesantni proizvodi, posebno ova korektor-maskara.

    ReplyDelete
  5. Slažem se da je duo neobičan (nisam do sada videla maskaru + korektor zajedno) i praktičan, a u mom slučaju jako poželjan budući da ja jesam korektor cura :). Nisam bogznašta koristila od Estée Lauder proizvoda, više se to svodilo na isprobavanje mamine šminke - to je njen omiljeni brend. Volela bih probati serume, ali su mi za sada na gornjoj granici što se tiče cena pa nikako da se odlučim na kupovinu :D.

    ReplyDelete
  6. Kao i Jelena i ja prvi put vidim kombinaciju korekror-maskara, ali je zanimljivo i praktično. Još ako oboje odgovara onda je to to :)

    ReplyDelete
  7. da, stvarno su kvalitetni, pogotovo to dvoje :)

    ReplyDelete
  8. da, ni ja nisam do sada nailazila na korektor i maskaru, tu i tamo sam u Avonu znala vidjeti sjajilo i maskaru čini mi se..
    al ovo je stvarno korisno, jer većina cura u bilo kojem danu stavi maskaru i malo korektora :D
    i meni su skupi hehe zato nisam vjerovala kad sam ih dobila :)

    ReplyDelete
  9. da, oboje je super i totalan je pogodak od proizvoda :)
    meni je skroz praktično :)

    ReplyDelete
  10. Meni se najvise svidja korektor maskara, posebno maskara koja ima super cetkicu! Nisam nikad vidjela tu kombinaciju, ali bas je prakticno slazem se :) nikad nisam probala estee lauder ali voljela bih ruzeve :)

    ReplyDelete
  11. Estee lauder ima jako dobre korektore tako da vjerujem da je i sa ovime tako.. a mama mi je davno davno imala njihovu maskaru i tuš i sjećam se da sam taj tuš obožavala.. tako da me ova maskara korektor baš mami :)

    ReplyDelete
  12. da, skroz je praktično, a oba proizvoda kvalitetna i jednostavna za korištenje :)
    i meni se sviđaju ruževi :D

    ReplyDelete
  13. maskara je stvarno kvalitetna i bogata, a nije agresivna i ne peče za oči :D
    a korektor je najkvalitetniji/zahvalniji koji sam imala do sada :) :D

    ReplyDelete
  14. Korektor - maskara, odlična stvarčica :D Probala sam nekoliko sjajila i maskare i bila sam jako zadovoljna. Odstranjivače šminke za okoloočno područje ne koristim, ali mi se sviđa ambalaža :D

    ReplyDelete
  15. da, stvarno je korisno, stalno je samnom :D
    da, ambalaža je stvarno divna i posebna :D

    ReplyDelete
  16. I also had this eye makeup remover, it was good...I used when I traveled ;)

    http://butterfly9999.blogspot.ro/

    ReplyDelete
  17. Yes, this is perfect for traveling and very handy :D
    and the formula is perfect :D

    ReplyDelete
  18. Ja još nikad nisam kupila nešto od Estee Lauder, sad me je sram.

    ReplyDelete
  19. Hehe ma nema te sta biti sram, skuplji su :-) ali su kvalitetni pa se isplati ulozit ponekad :-)

    ReplyDelete
  20. jako je zgodno ovo GWP pakiranje maskara+korektor :)
    Korektor je moj HG, obožavam i puder iz te linije (isto HG), kao i njihova rumenila :)
    Baš se nađe jako dobrih stvari kod njih :)

    ReplyDelete
  21. taj korektor je san snova, čak i ja koja nemam iskustva s njima ga lako nanesem, lako je s njim baratat, a rezultat je odličaan :D
    zanimaju me i rumenila i ruževi :D

    ReplyDelete
  22. […] Bold Volume Lifting mascara – Double Wear concealer - ovaj proizvod je isto tako dobio svoju recenziju. Radi se o maskari i korektoru u jednom proizvodu. Kada odvrnete  jednu stranu izlazi maskara, a […]

    ReplyDelete
  23. nadam se da cu jednom i ja probati EL proizvode :)

    ReplyDelete
  24. ma budeš, bit će vremena i prilika vjerujem :D :)

    ReplyDelete
  25. Ne znam koje pakiranje mi je ljepše <3 Koristim samo EL BB kremu, ali čula sam same pohvale za korektore i pudere. Makeup remover izgleda ko da je morska sol u njemu :)
    Mislim da si mi već spominjala njihov shop i svakako ću opet malo prošvrljati da vidim što sve imaju:D

    ReplyDelete
  26. Korektor je predobar, ne mogu vjerovati da konačno imam korektor koji lijepo prekriva, posvjetli, a da pri tom nije težak, ne isušuje, i nekako mi oči izgledaju punoo odmornije nakon što njega stavim :)

    ReplyDelete
  27. […] proizvoda u jednom. Estée Lauder korektor i maskara, o kojima sam detaljnije pričala –> ovdje. Sada mi je malo jasnije zašto ovaj brend ima toliki ugled <3 Obadva proizvoda su savršena […]

    ReplyDelete