CANDLE LAND ~ Magik Beanz SELECTION

by - Sunday, March 08, 2015

Javljam se s postom/recenzijom jednog posebnog proizvoda i noviteta kod nas. Svim zaljubljenicima u mirisne svijeće, mirisne voskove, koje inspirira svijet mirisa i vole sezonski kupovati nove za dom, ovaj će post biti, nadam se, informativan :)


Ostvarila sam još jednu ugodnu i dragu suradnju s CANDLE LAND Zagreb trgovinom, koja se nalazi na adresi - Ulica Ivana Gundulića 18, Zagreb. No, ne morate odustati od kupovine ili wish liste iz ove trgovine, ako niste iz Zagreba. Naime, iz CANDLE LAND-a će Vam ljubazno putem TISAK paketa poslati Vašu narudžbu. Sve što trebate je obratiti im se u inbox na njihovoj Facebook stranici :) <3 Prije toga informirajte se koji je broj i adresa Vašeg najbližeg Tiska, kako bi u blizini svoga doma mogli podići paket :)


20150307_110406


Govorit ću o proizvodu koji originalno dolazi iz Ujedinjenog Kraljevstva, točnije Wales-a :) Kod nas ga možete naći/nabaviti jedino u CANDLE LAND-u :) Set koji su mi poslali na testiranje sastoji se od slatke i praktične aroma lampe i 4 kutijice (svaka sadrži 15-tak voskića).


Proizvođač ovog seta je Busy Bee Candles. Dok sam proučavala njihovu stranicu, primijetila sam da nude bogat mirisni asortiman, ručno rađenih proizvoda za dom. Naglasak stavljaju na - ručnoj izradi, što nekako ovaj set čini još slađim <3


20150307_110725


Prvo ću se fokusirati samo na voskove koji dolaze u paketu. Naime, ono što ih čini drugačijim od dosadašnjih voskova koje sam isprobala iz CANDLE LAND-a, a to su bili Village Candle i Kringle voskovi, je to što ih ne morate trgati na male komadiće. Oni već dolaze mali i praktični, totalno spremni za uporabu. Trebate samo odvagnuti koliko želite koristiti istovremeno.


Mekane, okrugle, plastične kutije u kojima dolaze se čvrsto zatvore i čuvaju miris i kvalitetu voskića :)


Voskovi su me na prvi pogled podsjetili na žele bombone, koje mama zna stavljati u kolače. Oblikovani su poput krupnijih zrnaca kave :)


Sviđa mi se što su u CANDLE LAND-u bili pažljivi i poslali mi mirise, koji su primjereniji periodu godine koje je pred nama (proljeće-ljeto). Tada preferiram nešto svježije i voćne mirise. 


20150307_111143


Ovako poslagani, podsjećaju me na šarene bombone, servirane na nekom dječjem rođendanu :D :D


SHERBET LEMON (žuti) - miriši kao pravi osvježavajući sladoled od limuna, na fini bombon od limuna, čak i na prah Cedevite od limuna :) Dok ga snifate, dobit ćete dojam da pijete fini limunski napitak <3


RESTFUL SLEEP (svjetlo plavi) - moj favorit <3 uz njega ćete pomisliti da se nalazite u namirisnijoj, najrelaksirajućoj prostoriji. Prostoriji koja miriši po čistoći i svježe opranoj posteljini <3 Definitivno najzanimljiviji miris od prikazanih. Gornje note čine - ciklama, zumbul, ljubičica. Srednje note - jasmin, ruža, đurđica. Duboko bazne note čini - jantar i bijeli mošus. Posebno se veselim ugrijati ih u proljetnim i ljetnim danima <3 Mislim da će napraviti pravu oazu opuštanja i osvježenja od moje sobe :)


CREME BRULEE (bež) - opisan kao klasični francuski miris - karameliziran šećer s vrhnjem i vanilijom... Ove voskiće sam pomirisala, mirišu divno, umjereno slatkasto i toplo. S izdahom sam ih poklopila i odlučila staviti u kutiju s preostalim zimskim mirisima, odnosno svijećama. Radujem se zapaliti ih s prvim danom jeseni <3


SWEET CHERRY PIE (crveni) - lijepi i slatki miris trešnje, koji će Vas odmah asocirati na sočnu, domaću pitu od trešanja. Pitu koju možda neke mame rade ljetnim nedjeljama :) Slatki, intenzivan, a istovremeno osvježavajući miris <3


20150307_111353


Ovi voskovi se trebaju na nečem rastopiti. Za to služi ova slatka, mala, aroma lampa. Sviđa mi se njena dimenzija, jer ne zauzima mnogo mjesta na radnom stolu i komodi, a služi svrsi i istovremeno je preslatki ukras :) <3


20150307_112246


Prije nego na vrh lampe stavite vosak, trebate upaliti malu lučicu unutar nje, koja će ugrijati aroma lampu i samim time topiti vosak. U uputama predlažu da stavite čak 5 voskića, no po meni je to pretjerano. Stavila sam dva i sa samo dva, raširio se ugodan, ali osjetan miris. Naravno, sve ovisi koliko kvadrata prostorije imate i/ili želite zamirisati. Mislim da više od 2-3 voska nije potrebno iskoristiti. 


Ovo je zapravo stvar osobnog ukusa, no predlažem da radije stavljate malo po malo, nego da odjednom iskoristite previše voskića :)


20150307_112415


Kada se vosak počne topiti on ispušta lagani dim. Taj dim zaslužan je za širenje mirisa po prostoriji. Kada sam stavila vosak on se iste sekunde počeo topiti i postajao tekući. U roku 3 minute mi je zamirisao sobu, a u roku 5 minuta skoro cijelu kuću. Nakon toga sam zagasila lučicu, jer je miris postao dostatan i nije bilo potrebe da se i dalje oslobađa.


Kod voskova je odlično što ih stalno možete paliti i gasiti, odnosno topiti, jer oni ne propadaju kao svijeća, odnosno ne morate kao kod mirisne svijeće čekati da se rastopi od ruba do ruba. Kad Vam miris postane dovoljan/intenzivan jednostavno ugasite lučicu u aroma lampi. 


Iako tvrde da jedna kutija ovih voskova traje do 20 sati, mislim da ona potraje puno duže, jer ja već dosta sati palim i gasim dva ista voska. Ako želite kreirati neki poseban/svoj miris, možete kombinirati više vrsta voskova u lampi :) sve ovisi o vašim željama i ukusu :)


Vosak vadite iz lampe kada Vam je prestao mirisati i nema efekta. Najlakše ćete ga izvaditi ako ga opet stavite u tekući oblik, jer ćete tako najjednostavnije očistiti lampu od njega :)


Cijena ovog kompleta je - 129,00 kuna. Mislim da se svakako isplati kupiti, zbog aroma lampe koju dobijete u setu i različitih vrsta voskova, zanimljivih mirisa i dugog trajanja. 


Ovakav način širenja mirisa mi je bolji u toplijem periodu godine, kada nisam u điru paljenja mirisnih svijeća i gledanja u njih, a opet želim da mi dom ugodno miriši ... Lijepa sezonska promjena <3



*PR proizvod



Volite li koristiti mirisne voskove? Jeste li više za mirisne svijeće ili mirisne voskove ili možda eterična ulja? Razmišljate li o kupnji ovog Magik Beanz Selection seta? 


Hvala na čitanju!! :) :)


Ivana <3 <3

You May Also Like

41 comments

  1. Koristim mirisne svece najcesce. Voskove nisam jos uvek probala. Meni omiljena sveca je sa mirisom okeana, ima tako osvezavajuc miris. :)

    ReplyDelete
  2. Nisam imala pretjerane sreće sa mirisnim svijećama, ali ovo izgleda veoma primamljivo i efektno. :)

    ReplyDelete
  3. Ovo stvarno nije skupo, cijeli set za 129 kuna, a znam da je inace samo ta lampa skoro toliko (ovakva kvalitetna). Bas super ponuda :) razmisljam da kupim sad :D super si opisala mirise, odmah sam ogladnila, mislim da bi se meni isto najvise svidio plavi vosak, ali privlace me i drugi, posebno tresnja :D candle land je caroban ducan, uvijek se lijepo osjecam kad tamo udjem :)

    ReplyDelete
  4. da, set je jako povoljan, jer se u toj lampi mogu topiti i drugi voskovi i stvarno je predmet koji ću imati godinama,,, a i voskići nisu brzo potrošivi i kvalitetnog su mirisa,,, odličan poklon nekome ili sebi.. :D
    da, Candle land je kao drugi dom <3

    ReplyDelete
  5. da, baš to, jako efektno.. lako za korišenje.. a izbacuje bogatiji miris nego neke svijeće :)

    ReplyDelete
  6. poznat mi je taj miris,, i meni je taj najdraži skoro u toplim mjesecima :D

    ReplyDelete
  7. Ludim za ovim mirisnim stvarcicama!!! <3 Ovo je extra!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  8. Baš izgledaju kao gumeni bomboni u ovim posudicama!! Ovaj komplet stvarno nije skup!! Definitivno se isplati probati!! Svaki put kad prolazim Gundulićevom obećam sama sebi da ću svratiti u Candle Land, ali uvijek sam u žurbi ili zaboravim!! Odlična i opširna recenzija :)

    ReplyDelete
  9. Nisam koristila mirisne voskiće i ovi mi se baš sviđaju jer su praktični, a i cijena je ok i još se dobije ova predivna aroma lampa :D Nisam baš ljubitelj mirisa limuna, ali mislim da bi se s ostala tri lijepo složila :D

    ReplyDelete
  10. hvala ti :) potrudila sam se spomenuti sve hehe :D da nešto slučajno ne izostavim :D
    navrati ponekad tamo, uvjerena sam da nećeš izaći bez njihove slatke vrećice :D :D

    ReplyDelete
  11. skroz su praktični i to je njihova glavna karakteristika, uz naravno predivan miris <3
    mirisi su raznoliki, nemaju komplete samo s ovim mirisa, već različite, pa si mođeš skombinirati :D

    ReplyDelete
  12. ajme, ovi voskići preslatko izgledaju :D

    ReplyDelete
  13. Ajme, kako ovo slatko izgleda :D Baš mi dođe da ih pojedem :D
    Mislim da bi mi se najviše dopao žuti jer sam trenutno u nekom limun điru :P

    ReplyDelete
  14. da, baš su slatkiši <3
    je, limunje baš osvježavajući, svatko tko voli čisti miris limuna će uživati :D

    ReplyDelete
  15. Baš si me obradovala s ovim da se proizvodi mogu naručiti! :) Jako zanimljiva i korisna recenzija! :)

    ReplyDelete
  16. Preslatko pakiranje, obožavam mirisne svijeće! Žao mi je što ovakvo nešto nema u Splitu za kupiti

    ReplyDelete
  17. Ajoj totalno divno. Želim to! I super je što dostavljaju tiskom za nas koji nismo iz Zg :)

    ReplyDelete
  18. Meni ovo premoćno izgleda! :D

    ReplyDelete
  19. Volim mirisne svijećice, ali definitivno više preferiram aroma lampe, zbog intenzivnijeg i dužeg zadržavanja mirisa. Ovaj set izgleda izvrsno, a mirisi zvuče stvarno divno, ne znam koji mi djeluje bolje od kojeg :D. Definitivno im je pohvalna i trajnost :).

    ReplyDelete
  20. da :D to je odlično, jer trgovina je puna artikala dobrih, a ne žive svi u zgu :D

    ReplyDelete
  21. možeš naručiti :D šalju s Tiska na Tisak,,, :D

    ReplyDelete
  22. da, to je odlična vijest,,, oni jako poštuju svoje kupce i spremni su udovoljiti im :D i izaći u susret :D

    ReplyDelete
  23. da... mirisi svaki vodi svoju priču,, a svi dijele jednaki intenzitet <3 :D
    imaju raznih drugih vrsta u ponudi :D

    ReplyDelete
  24. Jako lijepo! Najbolji mi se čini Restful Sleep. Inače, obožavam mirišljave svjećice :)
    http://www.itsmissivana.blogspot.com

    ReplyDelete
  25. i sama sam veliki zaljubljenih u svijeće, ali nova ljubav se rodila i prema voskovima <3
    Restful Sleep miriši po svježini, romantici, čistoći, mirisnim toplim danima <3

    ReplyDelete
  26. Preslatko izgledaju. :) Vjerujem da divno mirišu, a mislim da bi plavi bio i meni najdraži. :)

    ReplyDelete
  27. Odlican post. volim mirisljave svece i koristim ih, ali ovo izgleda preslatko :) bukvalno izgledaju kao bombonice

    http://www.adelaacanski.com/

    ReplyDelete
  28. Volim ovakve stvarčice, odlična ideja za poklon! :)

    ReplyDelete
  29. da, baš to :D cijeli set se dobije.. za nekog tko voli mirise - idealan :D

    ReplyDelete
  30. zanimljivo, ovakve mirisne svijeće do sada nisam probala

    ReplyDelete
  31. poprilično su novi voskići kod nas :D

    ReplyDelete
  32. […] blogu sam pisala o CANDLE LAND ~ Magic Beanz Selection proizvodima i od kako sam ih dobila na recenziju, ne napuštaju moj stol :D Trenutno je u akciji […]

    ReplyDelete
  33. […] Napominjem da za njih trebate imati neku aroma lampu doma, sličnu poput one koju sam spominjala u ovom postu, kako bi se rastopili na njoj te širili svoj divni miris :) Mislim da su voskovi odlično […]

    ReplyDelete
  34. […] cvijeća se krije više puta spomenuta Busy Bee Candles aroma lampa. Čuvam ju tu iza kada poželim zapaliti neki voskić […]

    ReplyDelete