Dresslink ~ What's In My Bag - Coffee edition

by - Monday, May 04, 2015

Ovaj post će biti zapravo 2u1 post. Govorit ću o jednoj lijepoj suradnji i govorit ću što je u mojoj torbi kada idem s prijateljicama/prijateljima na kavu :)


O Dresslink stranici sam pričala, kada sam sastavila svoju Wish listu stvari koje želim s nje. Taj post možete pročitati --> ovdje :) Ljubazno su mi se javili s Dresslink-a i ponudili suradnju, te zamolili da izaberem što želim s njihove stranice, a da je do 20 dolara (dostava isto uključena). Izbor je pao na torbu, koja je zvijezda ovog posta <3


20150504_145831



Ovu torbu vidim kao jednostavnu, urbanu torbu za užurbanu djevojku/ženu. Poprilično je jednostavna, jedino se bojom ističe. Iako u ponudi imaju i njenu crnu verziju, namjerno sam uzela crvenu, jer crnih malih torbi imam dovoljno, a ova bordo crvena će se moći isto često nositi i biti dobro uklopljena uz moju garderobu. Volim taj njen jednostavan, a opet poseban oblik i kopču koja ju krasi naprijed i daje joj moderan/retro štih u jednom :)


Veličinom je idealna torba za otići s njom na kavu - u nju stanu sve vaše sitnice koje Vam moraju uvijek biti pri ruci, ali Vas ramena opet neće boljeti kao od velikih torbi u kojima nosite skripte, knjige, bilježnice, kišobrane i sto drugih stvari.


Kada se torba otvori ima dodatan zip da ju zakopčate, pa su stvari još bolje zaštićene od kiše ili nečeg :D Sa strane ima mali uski džep, isto tako i unutra ima jedan mali džep i pretinac za mobitel, koji ja ipak nalazim korisnim, jer ako mobitel stavim unutra, odmah ga mogu naći u gomili stvari :)


Materijalom mi na prvi dojam djeluje jako kvalitetno i čvrsto... Link gdje ju možete naručiti s Dresslink-a je --> ovdje. Koštala je 17,32$ skupa sa shippingom. Kada naručujete s Dresslinka izaberite - China Post (10-25 business days,with Tracking number) način dostave, jer je najjeftinija opcija, a moći ćete pratiti Vašu poštu na kojoj je lokaciji :)


20150504_150303


Sada kada sam ispričala neke osnovne informacije o torbi i Dresslink stranici, počet ću s pokazivanjem što ja nosim u torbi kada idem na kavu i/ili neki lagani, dnevni izlazak, kada nemam obaveza i nemam što obavljati po gradu :)


Gore možete uočiti ključeve :D Ako idem s autom, tu je naravno njegov ključ. Ovo je zapravo tatin ključ i on si je lijepo na njega stavio kao privjesak - otvarač za boce (koji se često nađe potrebnim/korisnim) :) A drugi je kućni ključ, na čijem privjesku piše moje ime :)


20150504_150423


S nečim treba i platiti tu kavu, pa je dobro došao novčanik :) Ovaj je bio poklon od moje drage prijateljice Tihane za moj 23. rođendan. Imam ga pune dvije godine i još uvijek je u odličnom stanju. Nije nigdje pukao, izblijedio, ove slatke perlice/cirkoni nisu otpale, niti jedna :D a toga sam se najviše bojala. Kupila ga je u Tally Weijl i skroz je pogodila moj ukus. Volim jednostavnost, ali opet nije preobičan i predosadan. Ponekad nosim samo njega kao torbicu, ubacim mobitel i ključeve i odem, kada sam u žurbi :)


20150504_150958


Volim koristiti i nositi svugdje sa sobom matirajuće papiriće. Ako je kava duža, pojavit će mi se sjajni/masni dijelovi na licu i čelu, a papirići su najbrže, najbolje i najjeftinije rješenje da to brzo riješim u toaletu :D Njihovu funkciju sam opisala u zadnjem postu, gdje sam detaljnije recenzirala Essenceov mattifying bronzing paper, link --> ovdje.


20150504_151150


Opsjednuta sam ovim parfemom - Lanvin Eclat d'Arpege <3 Ako jedan parfem može opisati ono pravo proljeće - to je ovaj. Miriši tako zavodnički, svježe, mladenačko, bezbrižno... Parfem je kreiran 2002. godine, a kopirat ću kako su ga lijepo opisali na PunMiris stranici, potpisujem svaku riječLežerni cvjetno-voćni miris Eclat d’Arpège nastavlja temu muzike i obnavlja legendarni d’Arpège. Kompozicija je delikatna, tanka, djevičanska, prvi akordi jorgovana i zelenog limunskog lišća prenose vas u nježni početak proljeća. Zatim se osjeća bliski dolazak ljeta, cvijeće buja, miris postaje intenzivniji, jer je u srcu kompozicije procvjetala Wisterija, breskva i crveni božur. Lišće zelenog čaja rashlađuje. Izvrsnu osnovu kompozicije čini bijeli Libanski kedar, nježni mošus i amber. Parfem je kreirala Karine Dubreuil 2002. Bočicu je kreirao Alber Elbaz.


Inače ga ne nosim u ovoj torbici, već bočicu stavim samu,, ali sam ju morala uslikati kad je tako slatka, mala i začuđujuće kvalitetna. <3 Dobila sam ga na ItGirl.hr i I love... eventu :) Kada potrošim ovu malu ambalažu, sigurno kupujem veću/original bočicu <3


20150504_151425


Preko cijele godine sa mnom mora ići i balzam za usne, jer nije dobro kada usne izgledaju neprivlačno suhe, a još gore je ako me počnu peći, a ja nemam balzam kraj sebe da ih umirim. Trenutno je često sa mnom ovaj SebaMed balzam i jako sam zadovoljna. Jako je lagan, kvalitetan, ne daje onaj masni sjaj usnama, već lagani prirodni i što je najbitnije uistinu ih njeguje i štiti od vjetra. Ima lijepi, neutralan, ali privlačan miris. Našla sam ga u Mulleru za manje od 20 kuna i preporučujem Vam ga, ako tražite povoljan, kvalitetan, svakodnevni balzam za usne :)


Tu je još i ovo crno ogledalce, koji mi dobro dođe da provjerim na što ličim :D I dobro mi dođe kada stavljam maskaru kod spremanja (ali to će biti priča za sebe) :D Kupila sam ga u Kozmu i mislim da mu cijena isto nije bila veća od 20 kuna :D


20150504_151620


Kada se radi o kremi za ruke, trenutno je sa mnom L'Occitaneova Arlesienne krema za ruke, koju sam dobila kod blogerice Beauty Blogette na nagradnoj igri <3 Neću sada ništa govoriti o ovoj kremi, jer spremam posebnu recenziju :)


Tu je i ova kutijica za uloške, odnosno uložak, koju sam dobila uz Always :D Super je, jer možete staviti jedan do dva uloška, a kada otvorite torbicu, oni neće izviriti van, već s ovom kutijicom sve izgleda slađe i decentnije. Nisam ljubitelj stila 80-ih, koji se nalazi na kutijici, ali mi je svejedno slatka :)


IMG_20140716_170817


Jedna Instagramska fotka frendice i mene na kavi, da ugođaj posta bude potpun :D


20150504_145617



Još neke informacije o meni i stvarima u torbi :D



  • Inače nosim i mobitel, ali s njime slikam sve za blog, pa tako su nastale i ove fotke, ne može sam sebe uslikati :D Mobitel mi je Samsung GALAXY S4 mini

  • Žvakaće gume ne nosim i ne žvačem ih u javnosti, odnosno jako rijetko ih žvačem, jer si izgledam glupo s njima :D Bolja su mi varijanta neki mentol bomboni :D

  • Papirnate maramice UVIJEK, ali uvijek zaboravim, onda moram tražiti prijateljice ili moliti se da postoji papir u WC-u :D


*Torba - poklon blogu Makeup and OTHER 

Što se nalazi u Vašoj torbi kada idete na kavu, ili sok, ili čaj? Koje stvari dijelimo? Kako Vam se dopada moja nova torba? Planirate li naručiti nešto s Dresslinka? 


Hvala na čitanju!! :) :)


Ivana <3 <3

You May Also Like

39 comments

  1. gorgeousonabudgetMay 4, 2015 at 9:03 AM

    torba je <3 klasična, a opet zbog boje posebna i upadljiva :)

    ReplyDelete
  2. Torba je prelepa, bas mi se dopada, a i sama nosim cesto iste stvarcice. :)

    ReplyDelete
  3. Bas super post :D dodje mi da te iskopiram i napravim slican, naravno ako to napravim spomenut cu te haha :D
    Torba je predivna, svima koji ovi citaju potvrđujem da je uzivo jos i ljepsa, kvalitetna i cvrsta...razmisljam da i ja uzmem slicnu, stvarno je divna. Dresslink mi je super stranica i vec sam kupovala od njih odjecu i jako sam zadovoljna asortimanom.
    Nosimo slicne stvari u torbici, jedino ja npr. nosim zvakace, a ne nosim kljuceve od auta kad ga nemam niti vozim jos haha :D drugo sve isto nosimo cini mi se. Ovu kutijicu za uloske sam sad uzela uz Libresse, ima s raznim glavnim gradovima (Pariz, Amsterdam, London, New York...) i stvarno je prakticna stvar :)

    ReplyDelete
  4. Odmah mi je za oko zapela torba jer ih jednostavno obožavam! Ja nosim skoro iste stvari kao i ti, baš bih mogla napisati post na tu temu :)

    ReplyDelete
  5. Sve mi se sviđa :)) Ni ja ne mogu vani bez kremice za ruke i mini parfema! Pozz :)

    ReplyDelete
  6. Marina Sweet About MeMay 4, 2015 at 1:09 PM

    Torba je preprepredivna i moram je imati! Čovječe, ja samo kradem tvoje kupovine, one slatke olovke, staklena teglica sa slamkom, torba :D Loše utječeš na moj novčanik :P

    ReplyDelete
  7. Ovo je torba na koju bih obratila pažnju, jako je lijepa :)

    ReplyDelete
  8. Torba je prelijepa, boja mi se posebno svidja :D u mojoj torbi ima puno vise stvari, vecinom nosim puno gluposti :D

    ReplyDelete
  9. Divna je torba, baš mi se dopada. A sadržaj je isto kjutić, ja ne smem napisati ovakav post jer nosim hrpetinu gluposti koja ne treba nikome u dva života :D

    ReplyDelete
  10. Torba je jednom rečju prelepa, dugo tražim lepu torbu ove veličine, sad ću da idem da je naručim, treba da ti daju proviziju. :D Ja na svojim ključevima imam otvarač za flaše i mnogo puta je bio koristan. :)

    ReplyDelete
  11. Papirići za matiranje su MUST HAVE prije SVEGA u torbi... ahhahaha!!! :DDDDDDDDDDDDDD

    ReplyDelete
  12. hehe istina :D ništa drugo nije bitno :D

    ReplyDelete
  13. hehe :D baš mi je drago da ti se sviđa i nadam se da će ti i uživo lijepa biti :D
    hehe, otvarač za flaše je najkorisnija stvar mi u torbi xD

    ReplyDelete
  14. hehe :D i ja kad nosim veće torbe naredam svega :D ali u ovu ne stane :D

    ReplyDelete
  15. hehe,, ma i ja sam sklona pretrpati torbu stvarima :D ali se trudim redovit prazniti, baciti račune papiriće i tako to :D

    ReplyDelete
  16. hehehe :D joj to nije dobro :D ako te stalno u trošak dovodim :D

    ReplyDelete
  17. mini parfem je novi dodatak mojoj torbici za kavu :D nisam prije imala ovak lijepi, mali primjerak koji stane u nju :D

    ReplyDelete
  18. hehe napiši :D zanima me što je u tvojoj torbici :D

    ReplyDelete
  19. hehe ma samo daj :D
    da, mene je iznenadilo koliko je zapravo kvalitetna uživo :D
    e sad me zanimaju i te kutijice za uloškee :D volim slike sa svjetskim gradovima :D

    ReplyDelete
  20. da :D meni je nekako moderno klasična :D

    ReplyDelete
  21. Torba <3 Volim torbe u boji, tako da mi je ova predivna :D Više manje nosim iste stvari, ali kod mene ovisi i o veličini torbe jer ako je riječ o većoj torbi, onda u nju nabacam svašta (rokovnik, pernica, kišobran, sunčane naočale...), a ako je riječ o maloj torbi, onda samo osnovno jer drugo ne stane :D

    ReplyDelete
  22. da.. ma i ja svašta natrpanm.. ali ovo je izdanje kad mi se stvarno ne nosi puno stvari :D već samo želim lagani, opuštajući izlazak hehe :D :*

    ReplyDelete
  23. Nemam nijednu crvenu torbu, ali ova mi se baš sviđa! :D

    ReplyDelete
  24. da :D ja imam samo jednu koju sam nosila na maturalnu večer :D i od tad možda još jednom, jer mi je "presvečana" i ne uklapa se uz moj stil..ali ova je baš bombončić, koji vrijedi imati u kolekciji :)

    ReplyDelete
  25. Torba je predivnaaa! I boja, i dizajn, možda mrvicu premalena za sve što ja inače trpam u torbu, ali mogla bih se naviknuti :)

    ReplyDelete
  26. da.. torba je savršeno pogođena :D zaljubljena sam u nju,,, iako mislim da će jesensko razdoblje biti savršeno vrijeme za nosit ju :D
    je, manja je od većine mojih torbi,, ali je zato idealna za lijepe kave s frendicama :D

    ReplyDelete
  27. Torba je doista predivna , pogledala sam stranicu imaju prekrasnih stvarcica .....
    Lijepo je imati Blogerice :-) mozes da se informises o svemu .

    ReplyDelete
  28. baš imaju slatkih stvari :D
    hehe istina :D ja i od drugih puno toga saznam :D

    ReplyDelete
  29. Ajmee, torba je odlična! Crvena - baš za mene :D A fora je i ova kutijica za uloške :) U torbi inače ne nosim toliko stvari, ali kad ju praznim onda se začudim koliko ih je haha.

    ReplyDelete
  30. hehe istina.. uvijek tu dođe naknadno hrpa toga nepotrebnog,,, sad sam nekako stekla naviku "očistiti" ju od računa, karata i sve toga :D

    ReplyDelete
  31. Ajme koja torba *-*
    Ja isto uvijek zaboravim maramice :D
    Uff, ja nekada znam ponijeti baš puno stvari (čitaj: gluposti) i onda me zabole leđa pa to sve sutradan izbacim i tako u krug :D Jedina stalna postava su računi za koje ni sama ne znam odakle mi :D Pokušavam nekako uvesti reda u torbu i nadam se da ću uspjeti.

    ReplyDelete
  32. hehe, ajde da nas ima još koji ih zaboravljamo,, a zapravo su jako bitne za imati ih u torbi :D
    hehe, ja sam nekako stekla naviku očistit torbu i novčanik nakon što ih nosim :D
    kad ju dovedeš u red, očekujem post :D

    ReplyDelete
  33. […] o ovoj prekrasnoj torbi i suradnji s Dresslink-om, pisala sam –> ovdje […]

    ReplyDelete
  34. kod mene se nalazi manje vise sve kao i kod tebe uz sunčane naočale, mobitel, slušalice, zvake, bombone,ključeve....

    ReplyDelete
  35. i kod mene su sada sunčane naočale no.1 :D

    ReplyDelete
  36. […] manju i nešto tanju verziju papira s kojom mama peče kolač i ostalu hranu :) Spomenula sam ih u What’s in my Bag – Coffee edition postu :) Oni su moja zadnja pomoć protiv izbijanja masnog sjaja na licu. To se dešava kada sam […]

    ReplyDelete
  37. […] blogu. Figs & ROUGE sam recenzirala –> ovdje, a Seba Med sam spominjala –> ovdje. Sviđaju mi se i nastavljam ih koristiti zbog njihovog ugodnog, ali ne napadnog mirisa, zbog toga […]

    ReplyDelete