Oriflame ~ Lucia Starlight

by - Friday, May 08, 2015

Iako smo već dosta ušli u proljeće (koje na moju žalost počinje ličiti na ljeto), s njegovim dolaskom Oriflame je unio neke novosti u asortiman. Mislim da nema ljepšeg osjećaja za ljubiteljicu kozmetike od onog kad se sezonski mijenjaju proizvodi u kozmetičkom svijetu i među svim tim novim pridošlicama poneka nam zapne za oko, poneku pronađemo za sebe.


Glavne novosti kod Oriflamea čine - THE ONE Eyes Wide Open maskara, The ONE IlluSkin podloga za make-up (koje će biti recenzirane u budućnosti kod mene na blogu), Love Natural balzami za usne i Lucia Starlight toaletna voda o kojoj danas govorim :)


20150506_133409


Odmah sam zaželjela isprobati, tj. pomirisati ovu toaletnu vodu, zbog primamljive ambalaže :D Patim na lijepe bočice parfema i da nemam ionako previše stvari u sobi, počela bi skupljati prazne bočice :)


Veliki je izazov recenzirati ovu vodu, jer po prvi puta moram izvlačiti riječi iz svog mozga, kojima bi opisala neki miris. Tematika dizajna bočice je već očekivano - svjetlost zvijezda na nebu. Izgleda jako romantično i tajanstveno i nekako odmah asocira da je ovaj miris predviđen za večer/noć. Zbog nježno rozih trakica na dizajnu kutije, kutija izgleda više posebnije i girly :)


20150506_133323


Zanimljivo mi je da je i boja samog parfema plave boje, kao noćno nebo :)



Oriflame kaže:


Nježni i ženstveni arktički cvijet poznata i pod imenom 'ljepotica noći' osnovni je sastojak ovog zadivljujućeg i raskošnog mirisa. Prirodno fluorescentni, plijeni pozornost noćnih leptira i cvijeta samo jednu noć, savršeno predstavljajući večernju čaroliju.


20150506_132849


Miris je svakako zanimljiv, višedimenzionalan, jako ga je teško opisati. Ne osjetim niti jedan poznat sastojak, ali sve skupa u mojim nosnicama je skladno i primamljivo. Mislim da je ova voda bolje rješenje u proljetnim/ljetnim večernjim satima, jer kada ju nanesete miris je po malo intenzivniji, nije osvježavajući, već ima po malo topliju notu u sebi. Ta početna intenzivnost s minutama ispari i miris postaje sasvim nježan, ali opet prisutan.


Različiti ljudi oko mene su mi davali različite dojmove kako osjete ovaj miris - mojoj mami je više zimski miris, jedna prijateljica je mislila da to nije toaletna voda, nego se osjeti miris po nekom sredstvu za pranje tijela ugodnog mirisa, dok je drugu ovaj miris podsjetio na muške parfeme, da bi joj s vremenom postao nježniji.


Meni je miris lagano ozbiljan, no opet moderan. Kako isparava to postaje sve nježniji i ugodniji za nošenje. Ima tu neku začinjenu, cvjetnu notu, koja je ublažena s nečim vodenastim. Mislim da je idealan za ljetne, večernje odlaske na piće, jer nije težak i intenzivan kao moji zimski mirisi, no opet nije tipično lagan, tipično svjež kao mirisi koje preferiram u toplijim mjesecima. Neka je zlatna sredina s karakterom :D Bit ćete primjetni, ali nećete gušiti sebe i druge :) Ako bi mu morala dati epitete - rekla bih da je romantičan i sramežljivo tajanstven, te manje ženstven od većine mojih parfema :)


Trajnost mirisa je oko dva i pol - do tri sata. Budući da se radi o toaletnoj vodi, ovo je očekivano :)


20150506_132701



Sastojci:


ALCOHOL DENAT., AQUA, PARFUM, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE, GERANIOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, LINALOOL, CITRAL, BHT, PHENOXYETHANOL, SODIUM CHLORIDE, CI 42090, CI 17200


Cijena - 189,00 kn


*PR proizvod



Jeste li pomirisale Lucia Starlight toaletnu vodu? Koristite li Oriflameove parfeme i/ili toaletne vode? Koja Vam je najdraži miris? 


Hvala na čitanju!! :) :)


Ivana <3 <3

You May Also Like

19 comments

  1. Dobila sam ga i uskoro ga recenziram! slažem se sa tobom da ga je jako teško opisati

    ReplyDelete
  2. baš je :) dosta kompleksan miris :D teško ga je svrstati u neku kategoriju :D

    ReplyDelete
  3. stvarno je zanimljiv :D za pravu kolekcionarku parfem je zanimljiv dodatak :D

    ReplyDelete
  4. najdraži mirisi: aqua di gio, e.aden green tea. imam dosta proljetno-ljetnih mirisa dok samo 2 koja bi išla pod zimske

    ReplyDelete
  5. Kutijica je prlijepa i dizajn mi se bas svidja!!! :D Veze nemam kako mirise... hahahahha!!! :D

    ReplyDelete
  6. Kutijica i bočica su baš lijepe :D Nemam nikog u blizini tko prodaje Oriflame, tako da sam probala svega jedan ili dva njihova proizvoda :D

    ReplyDelete
  7. Miris je bas poseban nakon nekog vremena, skroz se promijeni i bude bas romantičan kako si opisala :) bočica je prelijepa..i slike su ti najljepse do sad, to moram opet reći :D jos uvijek ne znam na sto me miris podsjeca :D

    ReplyDelete
  8. miris je enigma haha ali je svakako lijep :D
    hvala za slike,, što je najbolje sasvim spontano su ispale dobre :D tako je najbolje :)

    ReplyDelete
  9. mislim da ima cura koje prodaju ovako putem neta.. preko kojih se da naručiti :D ali ne znam točno koje :)

    ReplyDelete
  10. ni ja ne znam najbolje miris opisati :D vrijedi protrljati stranicu, ako dođeš do kataloga :D

    ReplyDelete
  11. aqua di gio je ljetni san snova od mirisa :D i ja i mama ga obožavamo i svaki put potrošimo do zadnje kapi :D

    ReplyDelete
  12. Nisam ga probala, ali ovim postom si me bas zainteresovala i bas mi deluje primamljivo. :)

    ReplyDelete
  13. hvala :) nadam se da ćeš biti u prilici pomirisati ga,, i da će ti se svidjeti :D

    ReplyDelete
  14. Facinantno je to koliko svi mirise doživljavamo na drugi način. ;)
    Nisam probala ovaj ali mi je od Oriflama super MissO toaletna voda, s onom vitange pumpicom. <3

    ReplyDelete
  15. da istina,, a ovo je baš primjer parfema koji će svatko drugačije osjetiti :D
    znam na koji misliš :D baš je fora pumpica ta :D

    ReplyDelete
  16. […] Jedna od ljepših suradnji, koju njegujem, je ona s Oriflameom <3 Poslali su mi proizvode za koje sam bila zainteresirana i koji su noviteti u njihovom asortimanu. To su – THE ONE Eyes Wide Open maskara, THE ONE Illuskin Face Primer i parfem Lucia Starlight, o kojem sam pisala –> ovdje. […]

    ReplyDelete