NIVEA Natural Oil ~ ulje za tuširanje

by - Tuesday, October 13, 2015

Iako je ljeto predviđeno za redovna uživanja u tuširanju, ja ih posebno volim u jesen, kada val tople vode postepeno ugrije moje tijelo... Ta toplina se lijepo uvuče u kožu i ostaje tamo neko vrijeme. Kako volim mijenjati stvari promjenom godišnjih doba, tako sam zamijenila klasični gel za tuširanje s uljem za tuširanje, koje dolazi od Nivea. Duže vrijeme me zvao s polica trgovina, pa sam se obradovala kada sam ga dobila na recenziju :)


12166245_10207015029161647_1377225142_n

Ulja za tuširanja nisu nešto što često prakticiram, ali ih volim s vremena na vrijeme ubaciti u rutinu, da koži tijela pružim tu ekstra njegu. Do sada sam koristila jedino Baleino, pa ću tu i tamo u postu lagano usporediti ovo ulje s Baleinim.


12167591_10207015026001568_1878593413_n

Odmah Vas privuče sama ambalaža unutar koje se vidi bogata zlatno žuta boja ulja - ovu boju i sama zamišljam kada pomislim na bogatu njegu kože s uljem. Sam miris ulja je idealan za duga, večernja opuštanja pod tušem, jer miriši istovremeno i toplo i osvježavajuće. Onaj čisti miris Nivea proizvoda, obogaćen je toplom notom. Odličan je za pamper rutine. U odnosu na miris Balea ulja za tuširanje, koji mi je imao po malo otežavajuću notu, s Nivea mirisom sam se odmah "našla".


12167561_10207015028921641_745753213_n


Na gornjoj slici možete vidjeti sastojke ovog ulja, rok trajanja i mililitražu. Točnu cijenu ulja ne znam, no potražit ću ga u obližnjim drogerijama da provjerim taj podatak, pa ću update-at post :)


12168112_10207015027961617_880909575_n


U odnosu na Baleino ulje, ovo ulje za tuširanje je puno laganije, puno se lakše sprijatelji s vodom i kada poželite lakše ga je isprati s tijela. S Baleinim sam uvijek na velikom oprezu da li sam sve isprala da se ne bih poskliznula kojim slučajem.


Ako ga nanosite direktno na kožu, masiranjem će se lagano pjeniti i pripiti uz kožu, osjećaj je lagan i nemate dojam da ste nanijeli ulje na tijelo. Onako kako ga ja najčešće koristim je uz pomoću spužve za tijelo. Smatram da je ovaj proizvod dosta koncentriran, stoga volim izvući maksimum od njega, tj. s manje proizvoda napraviti više pjene i nanijeti na veću površinu tijela - a to postižem najbolje sa spužvom. Pretvara se u jaču pjenu od one kada ga nanosim direktno na kožu. I dalje je osjećaj lagan, a zbog njegovog divnog, toplog, umirujućeg mirisa odgađam ispiranje :)


Volim ga koristiti i u svrhu brzinske depilacije. Kako djeluje njegujuće na kožu, tako sprječava iritacije izazvane britvicom i omogućuje da britvica brže i lakše klizi.


Nemam problema sa suhom kožom tijela, pojedini dijelovi znaju biti malo suši, ako je vani ekstremno hladno. Unatoč tome, volim osjećaj glatkoće koje ovo ulje ostavlja na moju kožu i volim osjetiti miris, koje se zadržava neko vrijeme - posebno prije spavanja :)


*PR proizvod



Koje je Vaše najdraže ulje za tuširanje? Jeste li koristili ovo Niveino ili biste htjeli?


Hvala na čitanju!! :) :)


Ivana <3 <3


 

You May Also Like

16 comments

  1. Probala sam i Balea i Nivea ulje za tuširanja i s oba sam bila zadovoljna, samo što više volim cijenu koju ima Balea :D

    ReplyDelete
  2. U zadnje vrijeme su ulja baš pravi hit. :D Trenutno i sama koristim Dove gel za tuširanje s uljem - savršenstvo! :) Niveine gelove za tuširanje sam skoro sve isprobala, ovo ide sljedeće na listu za isprobavanje. :D Sreća pa često imaju popuste na cijeli asortiman :))

    ReplyDelete
  3. Marina Sweet About MeOctober 13, 2015 at 2:19 PM

    Dugo, dugo nisam koristila ulja. Zadnjih mjeseci sam se navukla na LPM tuširalice pa samo njih koristim, posebno onu od badema, ali baš bih mogla ubaciti i neko ulje sad kad još zahladi. Mogla bih baš i ovo kad ga hvališ :)

    ReplyDelete
  4. Ja sam koristila samo Baleino i oni mi je super :)

    ReplyDelete
  5. Inače rijetko koristim ulja za za tuširanje, jer nemam baš suhu kožu pa smatram da mi nije potrebno. Ali kad sam prvi put isprobala bila sam oduševljena učinkom i glatkoćom kože, pa si ponekad priuštim i kupim neko čisto radi tog užitka :) Isprobala sam Niveino i bila sam zadovoljna :)

    ReplyDelete
  6. Nisam baš ljubitelj ulja za tuširanje jer nemam zahtjevnu kožu tijela, a i volim kada se tuširalice pjene :D Kod ove mi se sviđa što se miris zadržava na koži neko vrijeme i možda ju upravo zbog toga i probam :D

    ReplyDelete
  7. da, Balea je odličnaa po pitanju cijena, baš sam neki dan kupila njihov šampon za 9 kuna :D

    ReplyDelete
  8. istina, popuste treba iskoritstiti :D
    ja ih jako rijetko koristim, no nekako mi pašu za ovo hladnije vrijeme :D

    ReplyDelete
  9. e taj LPM od badema sam baš neki dan gledala da kupim :D vjerojatno ide uskoro u košaru :D

    ReplyDelete
  10. da Baleino je super, ali ovo mi je mrvicu bolje :D

    ReplyDelete
  11. istina, tako je i kod mene, nije da mi je potrebno, ali volim se nekad nagraditi :D :D

    ReplyDelete
  12. da, miris se dosta osjeti i zadrži neko vrijeme :D baš uživam u tom mirisu :D

    ReplyDelete
  13. Mene je eucerinovo ulje za tuširanje spasilo u trudnoći jer mi je koža bila jako suha i tako sam se zaljubila u ulja. Ovo nisam isprobala, ali svakako budem jer obožavam niveu :)

    ReplyDelete
  14. sad sam se sjetila tvog posta o njemu i da si ga koristila u trudnoći, moram ga isprobati :D :D

    ReplyDelete