Catrice elegancija

by - Tuesday, December 22, 2015

Iako u hladnije i božićno vrijeme više težimo nošenju bogatih berry, ljubičastih i crvenih nijansi, osobno, s vremena na vrijeme se želim odmoriti od tih boja i zamijeniti ih s nježnijim, ali jednako zimskim i prizemljenim tonovima. Danas ću govoriti o dva Catrice proizvoda koja mi u tome pomažu, jedan je namijenjen noktima, a drugi usnama. Obadva su suptilna i daju dozu elegancije cjelokupnom looku. U zadnjih tjedan dana stalno ih nosim :)


20151221_152711



Govorit ću o Ultimate laku za nokte i Shine Appeal Fluid ružu za usne :)


20151221_152630



Ultimate lak za nokte ~ Sweet Macaron Sin


20151221_152736

12399254_10207408686762841_657379960_n

Stvarno interesantna nijansa krije se pod ovim slatkim nazivom :) Nijansa koja ima više lica, ponekad vuče na nude s prljavo rozom primjesom, a ponekad više na toplu smećkastu boju cappuccina. U oba slučaja je jako suptilna i prizemljena, ali itekako privlačno uočljiva, posebno na dužim noktima. Krasi ju bogat kremasti odsjaj, a kremasta je i formula. Zbog takve formule, lak je poželjno protresti koji puta više prije upotrebe. Četkica je šira i gusta, a apliciranjem laka širi se u lepezu. Zato je dobro odvagnuti koliko proizvoda izvući iz bočice, posebno kod nanošenja drugog sloja, gdje je moguće, ako se pretjera, nanijeti predebeli sloj laka. Ako ste u žurbi ili niste fan nanošenja dva sloja, ovaj i kod samo jednog sloja ostavlja sa sobom pristojnu prekrivenost i sjaj :)


Cijena - 20,90 kn



Shine Appeal Fluid ruž za usne ~ Better make a Mauve


20151221_152849

702998_10207408686442833_189485438_n

Ovo nije tekući ruž za usne, nego je više na strani sjajila. U Catrice-u kažu da je pravi hibrid ljepote i ujedinjuje čistu boju ruža za usne s maksimalnim sjajnim efektom sjajila. Taj maksimalni sjajni efekt je zadominirao. Volim uvijek rotirati jedan ovakav proizvod u kozmetičkoj torbici iz dva razloga - 1. je što imam manje usne, pa mi više laskaju svjetlije, suptilne nijanse na usnama, a 2. je taj što u blagdansko vrijeme više volim naglasiti oči, jer se stalno jede i pije, pa ruž s usana brzo sklizne u mom slučaju. Kod ovog sjajila je odlično što stvarno nije ljepljiv i nema čudan miris, već je sasvim ugodan zasad :D Aplikator mu se lijepo prilagođava obliku usana i ravnomjerno razmazuje proizvod. Osjećaj na usnama je ugodan, nekako kremasto vlažan - tekstura je nešto gušća nego što sam do sada susretala kod sjajila za usne. Nijansa po meni nije neka mauve, već je opet nekakva prljavo roza što se na usnama baš i ne kuži, ali daje prirodnoj boji usana blagu obojenost, a srebrnkaste sitne čestice daju punoću i dimenzionalnost usnama i omogućuju da usne, unatoč suptilnoj boji, dođu do izražaja. Ovim proizvodom sam se ponovo vratila sjajilima i odlično mi je imati ovako nešto, jer mogu na brzinu nanijeti i bez ogledala. Trajnost mu nije neka, možda oko 45 min do sat vremena, ako ne jedem. 


Cijena - 31,90 kn 


*PR proizvodi



Kako Vam se čine prikazani proizvodi i njihove nijanse? Jeste li ih isprobali?


Hvala na čitanju!! :) :)


Ivana <3 <3

You May Also Like

10 comments

  1. Divne nijanse, posebno mi se sviđa lak, nijansa koja ide apsulutno uz sve. :D

    ReplyDelete
  2. Obje nijanse su mi predivne ♥ Baš ću pogledati ovaj ''tekući ruž'' jer ovakvi uvijek dobro dođu ;)
    Lak ću zaobići jer mi nažalost ovakve nijanse ne stoje na noktima :(

    ReplyDelete
  3. da, ti ruževi nekad dođu kao praktičan proizvod :D
    šteta, lijepa je nijansa,, i ja imam neke koje mi ne stoje :D

    ReplyDelete
  4. Probala sam oboje, lak mi je na noktima i ne skidam ga :) Dok i sjajilo/ruž baš volim, najčešće preko satin mauve olovke :)

    ReplyDelete
  5. da, baš su dobri proizvodi :D i lijepe i zahvalne boje :D <3

    ReplyDelete
  6. Isprobala sam ovaj Catrice hibrid, ali u drugoj nijansi i odlično mi je to za dnevni look. Lak imam u istoj nijansi kao i ti te mi je jako draga, a bit će i nošena često jer mi je za sva godišnje doba :D

    ReplyDelete
  7. da.. baš je odlična boja laka,, nosiva u svim situacijama :D a opet nekako posebna.. još joj je i ime slatko :D

    ReplyDelete