Oriflame ~ Blagdanski proizvodi za ruke

by - Sunday, December 13, 2015

Iako je u naslovu "blagdanski", Vi ove proizvode možete koristiti bilo kad :) Mene svojom pojavom i mirisima asociraju na Božić i ovo prosinačko razdoblje :) Govorit ću o dva nova Oriflame proizvoda, koji su se pojavili prije nekih mjesec dana, a radi se o Kremi za ruke s ekstraktom jabuke i cimeta i Essence&Co, sapunu za ruke s ružom i sandalovinom.


20151211_153752



Apple & Cinnamon Hand cream


20151211_153948

Odmah sam se na slici zaljubila u ambalažu ove kreme, tako vesela, zaigrana, zimska <3 Jabuke, pahuljice, zvjezdice i crvena boja. Odmah me ugrije kada ju vadim iz torbe. Nekoliko puta sam spomenula da volim kombinaciju jabuke i cimeta u raznim varijantama - u jelu, u čaju, u mirisnim svijećama, a sad imam i kremu za ruke u njihovoj suradnji :)


Tekstura kreme je rijetka i jako lagana, brzo se upije i sa svojim upijanjem ne ostavlja nikakav primjetan osjećaj po prstima i dlanu. Miriši po slatkastoj jabuci i miris je onako lagan, ali ugodan i primjetan. Zadržava se nekih 20-ak minuta.


Uspjela sam dozvoliti da mi prvi, ozbiljniji hladniji zrak sredi ruke tako da je ova krema došla u pravo vrijeme na testiranje. Sviđa mi se što pri nanošenju me ne pecka za upaljenje i osjetljive, ispucane dijelove kože. Umiruje ta područja, te s nekoliko ponavljanja upotrebe vraća ruke u normalnije stanje. Koristila sam kreme koje puno brže spase stvar, ali ova je dobra za svakodnevno održavanje njege i prevenciju. Slatka ambalaža i cozy miris će Vas navoditi da ju često mažete :D


Sastojci:


AQUA, GLYCERIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CETYL ALCOHOL, DIMETHICONE, STEARYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, CETEARYL ETHYLHEXANOATE, PARFUM, IMIDAZOLIDINYL UREA, METHYLPARABEN, CETEARETH-20, STEARIC ACID, CARBOMER, PROPYLPARABEN, ISOPROPYL MYRISTATE, SODIUM HYDROXIDE, LIMONENE, EUGENOL, CINNAMAL, CINNAMYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, CI 14700, CI 15510


Cijena - 29,00 kn, sniženo na - 8,50 kn



Rose & Sandalwood Soap bar


20151211_154117

20151211_154232

Mama mi je baš neki dan rekla da je ovakav, čvrsti sapun za ruke, nekad bio pravi poklon nekome :) A ovaj je pravi ljepotan za darivanje :) Kažu da miriši po ruži i sandalovini i mislim da je ovo savršen spoj, jer je miris sapuna pravi drvenasti, a ruža mu daje blagost i nekakvu notu "čistoće".


Mirisni sapun s prirodnim eteričnim uljima ruže i sandalovine te hranjivim shea maslacem užitak je za osjetila zahvaljujući senzualnom mirisu ruže i sandalovine. Raskošna kremasta pjena nježno čisti kožu i ostavlja je nježno mirisnom.


Od kako su se tekući sapuni počeli masovno prodavati, jako rijetko si kupim ovakav, možda tu i tamo Dove sapun. Volim kad su ovakvi sapuni kremasti i kad se stvara lijepa pjena njihovom primjenom, a ovaj to upravo radi. Mekan je po rukama i lijepo zapjeni, tako da imate osjećaj temeljito opranih dlanova, no nije prekremast u smislu da se raspada, ili da se trati više proizvoda, no što je potrebno.


Njegov lijepa, vintage ambalaža Vas možda potakne da ga darujete nekome ovog Božića, iako cijela kolekcija izgleda baš nekako blagdansko i svečano.


Kod ovog sapuna volim i to što cijelo vrijeme postupno ispušta miris, tako da mi miriši cijelu kupaonicu <3 Prilično je velik, tako da se neće potrošiti jako brzo :)


Sastojci:


SODIUM PALMATE, SODIUM PALM KERNELATE, AQUA, PARFUM, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, GLYCERIN, SODIUM CHLORIDE, PALM ACID, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, PALM KERNEL ACID, TETRASODIUM EDTA, TETRASODIUM ETIDRONATE, COUMARIN, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL, BENZYL SALICYLATE, GERANIOL, LIMONENE, ROSA DAMASCENA FLOWER OIL, SANTALUM ALBUM OIL, CI 77891, CI 17200, CI 16035


Cijena - 29,00 kn, sniženo na 18,90 kn


*PR proizvodi



Kako Vam se čine ovi novi, blagdanski Oriflame proizvodi?



Hvala na čitanju!! :) :)


Ivana <3 <3

You May Also Like

6 comments

  1. Jabuka i cimet <3 Pa tko može odoljeti takvom divnom mirisu :) Sapun je baš lijep da bi mi ga bilo žao koristiti i vjerojatno bi završio u ormaru s odjećom jer još uvijek mi je ostalo to iz djetinjstva da stavljam sapune u ormar :D

    ReplyDelete
  2. Meni se čine super, joj kremu bih sigurno kupila zbog cimeta, stvarno gaa volim u svemu i svačemu da mogu jela bih ga u sarmi hahaha :) Sapun je baš divan, super kao poklon :)

    ReplyDelete
  3. hehe da :D i moja mama i baka ostavljaju sapune po ormarima, ili u kutiji s ručnim radom :D
    ali ovaj tako divno miriši, šteta ga je ne iskoristiti :D

    ReplyDelete
  4. hehe :D jesi me nasmijala sa sarmom :D ma sarmu bolje ne dirat - savršena je takva kakva je :D haha
    da, super je sapun, lijepo i izgleda :D

    ReplyDelete
  5. Uh ova krema za ruke super zvuci, prava praznicna. Super post!

    Adela Acanski

    ReplyDelete