AVON Nutra Effects Radiance ~ Trenutna dnevna krema za lice

by - Tuesday, April 26, 2016

Ono bez čega moja redovita briga o koži, ali i sama rutina šminkanja ne može proći je pouzdana, dnevna krema za lice. Kada nađem onu koja mi odgovara, vjerno ju trošim dok ne potrošim. Ona koja je pred više od mjesec dana stigla na red za isprobavanje je Avonova Nutra Effects. Našla se u mojoj vrećici za Beauty Blog Day prošle godine, ali tek sam ju nedavno stigla otvoriti :D Radi se o Radiance vrsti, koja je prikladna za osjetljivu kožu.



Drago mi je da me zapala upravo Radiance, jer sam o njoj najmanje čula i čitala po drugim blogovima. Ova dnevna krema je, kada se radi o mojem tipu kože, idealna za koristiti u proljeće. Zato što je lagana, daje koži izjednačenost i od nje stvara lijepu podlogu, ali opet joj daje svjež, prirodan izgled. Moje lice je uglavnom masno tijekom cijele godine, ali upravo kod vjetrovitog i promjenjivog vremena zna se ljuskati i sušiti oko usana. Ona spašava te dijelove i što je bitno - umiruje ih. Dovoljno je učinkovita da lijepo hidratizira, a opet dovoljno lagana da ne zamasti dodatno i ne daje otežavajući osjećaj na licu. 



Djelovanje:
Formula sadrži aktivni kompleks na bazi sjemenki egzotičnog cvijeta rajske ptice koji ujednačava ton kože te joj vraća blistav sjaj i ističe njezinu prirodnu ljepotu. Idealno za umornu kožu i neujednačen ten; za sve dobne skupine. Formula je nekomedogena (ne začepljuje pore). Dnevna krema također sadrži SPF 20. 

Sa svime što piše u opisu kreme se slažem. Daje licu jedan prirodan, odmoran izgled i ono zadržava svoju normalnost i svježinu i kada je našminkano, a to je ono čemu najviše težim. Odlično je što sadrži SPF 20, pa još više volim posezati za njom prilikom sunčanih dana
Koristim ju nakon što operem lice i riješim ga nečistoće i masnoće. Nanosim na sklisko čistu kožu, kako bi se krema što bolje rasporedila i upila. Ako se taj dan šminkam, ona mi služi i kao baza za šminkanje i kao dnevna krema. Odlično drži tekuću podlogu na mjestu i daje makeup-u lica lijepu svjetlinu. Nanosim je i na područje vrata. 
Ističe se da treba izbjegavati doticaj ove kreme i očiju. 

S guštom nastavljam koristiti i trošiti ovu kremu. Lijepo njeguje, daje živost i zdrav izgled licu, ne masti ga i ne otežava, lijepo njeguje i odlična je podloga za make up. Ono što je bitno - njen učinak me prati sve dok ne očistim i ne umijem lice navečer prije spavanja. Sve to je dovoljno da me osvoji :) Sljedeća koju imam na umu je Avonova Balance krema, koja je namijenjena upravo masnoj koži. Baš me zanima kakvo će biti njeno djelovanje u odnosu na Radiance :)

Količina - 50 ml
Cijena --> ovdje

*PR poklon

Jeste li isprobali koju Avonovu Nutra Effects kremu za lice? Koja je Vaša trenutno najdraža dnevna krema za lice? 


Hvala na čitanju!! :) :)

Ivana <3 <3




You May Also Like

9 comments

  1. Imala sam ovu kremu i odlična mi je, a posebno mi se sviđa što ima malo veći spf :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. da.. oduševljava me spf, a opet je lagana na licu :) znam s kim se družim do jeseni :D

      Delete
  2. Ja sam od Nutraeffects linije isprobala Hydration i Balance. Obje su mi bile odlične. Sad si razmišljam dal da si uzmem ovu radiance ili ponovo Balamce.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mene najviše zanima upravo Balance sljedeća :D

      Delete
  3. Volim ovako laganije dnevne kremice i mislim da bi mi ova odgovarala. Ja trenutno koristim Avenovu i pri kraju sam pa moram vidjet koju ću kupiti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. da, lagane, a učinkovite kreme su najbolji proizvod <3

      Delete
  4. Balance, gel krema je moja HG krema(imam masnu kožu), probala sam hydration običnu, ta mi je prejaka. Sada sam naručila onu gel varijantu, ali nisam još probala.

    ReplyDelete
    Replies
    1. e super da znam :D hvala što si javila dojmove.. Balance onda 100 posto naručujem :D
      javi kroz postov kakva će ti biti gel varijanta :D

      Delete