theBalm ~ Bahama Mama bronzer

by - Friday, May 06, 2016

Danas govorim o theBalm proizvodu o kojem sam, uz Mary-Lou Manizer, najviše čitala po blogovima. Posvećeno mu je mnogo recenzija i rečenica, a ja im se svejedno pridružujem, jer bi bilo šteta da ovakav proizvod ne bude dio mog bloga. Bahama Mama je ujedno jedan od theBalm bestsellera, kako piše na službenim stranicama


Ja sam više bronzer cura, nego rumenilo cura. Iako me tu i tamo uhvati faza stavljanja rumenila, ono što najčešće nosim je sami bronzer. Kod svakodnevnog, lijenog šminkanja uvijek ću prije posegnuti za bronzerom, jer u kratkom roku osvježi i osunča lice, bez mnogo truda i nereda. Ako možda niste upoznati s tehnikom nanošenja bronzera, ili ste nesigurni oko toga nanosite li ga dobro, našla sam zgodan, kratki video, gdje cura lijepo pokazuje kako se nanosi. Video možete pogledati --> OVDJE.


Bahama Mama je opisana kao puder koji se može koristiti kao bronzer, kao sjenilo i za konturiranje. Moja draga youtuberica The Makeup Chair je u videu --> OVDJE lijepo objasnila razliku između konturiranja i nanošenja bronzera. Bahama Mama nije skroz matt, ima nešto laganog sjaja u sebi, koji je potreban da bi se licu dao prirodan, brončani izgled. No, svejedno smatram da uz odgovarajući kist se može upotrijebiti u svrhu konturiranja. Ponekad ju koristim kao sjenilo, smatram da nije dovoljno pigmentirana kao neka meni najdraža sjenila, tj. potrebno je mnogo nadograđivanja, što mi nema smisla ako imam mnogo, lijepih neutralnih sjenila s kojima sam brže gotova. No, smatram da je Bahama Mama odlična nijansa za posegnuti kod creasea i za blendanje drugih sjenila. Mekane je teksture kada se zahvati kistom za sjenilo. Tu se njena uloga povećava :)



Koristim ju, naravno, najviše i najčešće kao sam bronzer i smatram da taj posao odrađuje fantastično. Kod nanošenja bronzera se preporučuje što šira četkica i ja Bahamu Mamu nanosim s Real Techniques Blush Brush kistom, kojeg sam nahvalila --> OVDJE. Sviđa mi se što se Bahama Mama u kombinaciji sa širom četkom ni malo ne rasipa, nema gubljenja proizvoda koliko god jako pritisnem kistom. Sviđa mi se što daje suptilnu boju, ali ako ste tamnije puti ili ste jednostavno preplanuli, možete lako nadograđivati. Sviđa mi se što ovaj bronzer nije ni malo narančast, ne baca na sivo, već je upravo one boje koje svaki bronzer treba biti :) 
Lice promjeni u trenu, pomladi ga, osvježi i dotjera. Proizvod od kojeg se ne odvajam dok ga ne potrošim. Prisutno ogledalo je još dodatan plus i zato ga često nosim i u samoj torbi :) 


TheBalm proizvodi se mogu pronaći u Bipi, Martimexu i Mulleru, a cijena ovog bronzera je 154,90 kn. 

*PR proizvod

Jeste li koristili theBalm Bahama Mama bronzer? Koji je Vaš najdraži bronzer?


Hvala na čitanju!! :) :)

Ivana <3 <3







You May Also Like

18 comments

  1. Nisam probala ni jednu theBalm Mamu, ali bronzer i transparentni puder planiram kupiti već neko vrijeme, no stalno mi je nešto drugo prioritet, ali bit će moji kad tad :D Fotkice su ti predivne <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. e da, transparentni puder i mene zanima, iako sam čitala da ostavlja ipak trag, ali tko zna :D
      hvala t puno na pohvali za fotke :D <3

      Delete
  2. Nisam isprobala nista od the balma, ali vec dugo si zelim kupiti sexy mamu. Ja sam vise rumenilo djevojka pa nisam bas puno bronzera isprobala al ovo mi je bas slatko, ogledalce je svakako ogroman plus :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ovo je odličan bronzer za započet voljeti bronzere :D jako pouzdan proizvod :D

      Delete
  3. Cini mi se da ide u korpu cim stignem u Zagreb jer ga vec predugo smekam. :D

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. da, savršen je :D sad preko vikenda moram kist oprat, jer sam ga svaki dan nosila :D

      Delete
  5. Bas ovih dana razmisljam kako moram uzeti neki dobar bronzer, s obzirom da vise rumenilo koristim nego bronzer. Dosla recenzija kao narucena. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. drago mi je :D nadam se stvarno da će ti se svidjeti :)

      Delete
  6. Ivančice, ja tek sada vidim novi dizajn i da si prešla na blogger :D Bravo i hvala <3 Sto puta sam htela napisati komentar, a WP traži password koji ja uredno zaboravljam :D
    Divne fotke, dopada mi se i bronzer.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha da pričala si mi prije da si znala zaboraviti pass :D :D
      hvala na pohvali za fotke :D cvijeće sve uljepša :D <3

      Delete
  7. Nisam probala ovaj bronzer, ali imam jedan u sklopu theBalm putne palete, isto sam zadovoljna nnjime.

    ReplyDelete
    Replies
    1. odličan je bronzer,, a i njihove palete su jako kvalitetne i praktične <3

      Delete
  8. Jedan od mojih najdražih bronzera! I ja ga često koristim za crease i stvarno je odlicna tranzicijska boja ☺

    ReplyDelete
    Replies
    1. da, baš je idealan za crease.. ujedno jedan proizvod manje za nositi kod putovanja <3

      Delete
  9. Obožavam the Balm, ja imam Sexy Mamu, ali planiram uzeti i ovu mamu ;) Samo sam malo odložila kupnju jer imam dosta bronzera doma. Preporučujem ti i Betty Lou, bit će divna za ljetne lookove :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. baš je divna Betty <3 i upravo kao đto kažeš, odlična za ljeto :D

      Delete