Dragi, ljetni proizvodi

by - Friday, July 29, 2016

Danas želim pričati o proizvodima koje mi je posebno gušt koristiti ovog ljeta. Pokazali su mi se korisnima i kvalitetnima. Redovito posežem za njima u neizdrživoj, vrućoj, ljetnoj svakodnevici. Neke od njih sam već recenzirala na blogu, dok neki tek čekaju red na svoju recenziju. Svi su novitet kod mene, tj. ili sam ih počela koristiti početkom ovog ljeta, ili u ovoj godini. 


Ovdje sam izostavila dekorativu, jer još nisam složila poštenu ekipu za taj dio. Većina mojih dana se svodi na to da sam ili posvećena diplomskom radu, ili se sakrivam u kući uz serije i filmove, pa i nemam neke volje redovito se šminkati. 


Krećemo s proizvodima za depiliranje. Ovog ljeta imam priliku u svojoj tuš kabini rotirati razne proizvode namijenjene depilaciji i neki od njih se nisu stigli još dovoljno testirati, no od ovog što koristim posebno se istaknuo Nivein gel za depiliranje. Kod ovog proizvoda mi se sviđa to što ga ima stvarno puno (200 ml), a s druge strane troši se sporo, tako da je super za ljetno razdoblje i ako ne možete stalno trošiti novce na ovakve proizvode za depiliranje. Većinu puta i sama depiliram noge tako da samo natrljam gel za tuširanje na njih i posegnem za britvicom, no budući da se ljeti nešto češće depiliram ova pjena super dođe i štiti me od neželjenih iritacija, koje se lako stvore na mojim nogama, ako često prolazim britvicom preko njih. Ova gel pjena stvara savršenu barijeru između kože i britvice, a detaljniju njenu recenziju možete pročitati --> OVDJE.
Drugi proizvod je Afroditin gel poslije depilacije, koji čeka svoju recenziju. Testiram ga zadnjih tjedan dana i jako mi se sviđa. Tekstura mu je lagana tako da ne smeta koži i brzo se upija, a i funkcija i miris su mu odlični. Više o njemu u nekom od sljedećih postova :)


Sljedeći proizvod je Primark-ov mirisni sprej za tijelo, fantastičnog, ljetnog naziva Coachella 05. Nemam priliku biti na Coachelli, ali eto mogu zamisliti kako cure tamo miriše :D Inače nisam neki fan mirisnih sprejeva za tijelo i po ljeti uvijek koristim radije lagane parfeme. S ovim me draga prijateljica iznenadila i odlučila sam mu dati šansu. Ugodno me iznenadio, jer je odličan za mene kad su baš jake vrućine. Bez mjere ga pošpricam po tijelu i čak malo po kosi i ostavlja ugodan i blag miris, tako da zapravo cijela mirišem po opranoj odjeći. Ništa posebno niti nametljivo, ili čak zagušujuće za druge, a opet imam neki miris na sebi. Zbog toga što ga prskam i vodene je teksture dođe kao lijepo osvježenje :) Mislim da je ovo super imati u torbi ili ruksake za neke ljetne izlete ili party-e :)
Palmolive Feel Glamorous nije na razini svog brata Thermal Spa (mislim da ništa ne može nadmašiti dozu osvježenja i relaksacije koju pruža taj gel), no svakako je genijalan i kvalitetni, ljetni gel za tuširanje. Poput Thermal Spa ima u sebi piling čestice koje blago masiraju i odmaraju kožu te ju temeljito peru. Miris gela je kombinacija kupina, burbon vanilije i pitaje. Prava je ukusna ljetna bomba, idealan za ljetne pamper rutine i pruža mi čak i na 30+ glamurozni osjećaj <3


Batiste Sweetie suhi šampon za pranje kose je imao svoju recenziju --> OVDJE. Po ljeti osim kože tijela i koža glave se pojačano znoji, a kosa masti. Ovaj šampon je idealan za posegnuti za hitne ili sitne popravke i spašavanje izgleda neuredne kose. U trenu daje kosi veseliji izgled, ona postane lakša i lepršavija i mogu ju urednije skupiti u rep. Volim i njegov miris, jer je ugodno slatkast i ne zagušuje me. Zgodan proizvod za imati kraj sebe ovih dana :)
Oriflame Feet Up sprej za stopala za kojeg sam na prvu smatrala da je totalno besmislen i nepotreban mi proizvod kad mi ga je mama naručila iz Oriflamea, no pokazao se svakako korisnim. Volim ga staviti nakon tuširanja i pranja nogu, a zgodan je i za prije oblačenja balerinki i laganih tenisica, jer daje hladni efekt stopalima, tako da treba duže vremena da mi postane vruće u obući, a i duže štiti stopala od neugodnih mirisa. Miris mu je kombinacija mente i kivija i treba malo duže vremena da se prolufta kroz prozor kada se našprica :D

Koji su Vaši dragi proizvodi koji Vam olakšavaju ovo ljeto? 


Hvala na čitanju!! :) :)

Ivana <3 <3 

You May Also Like

14 comments

  1. Mene spašava Balea voda u spreju. Otkrila sam to kod Anite s bloga A lady i ostala sam oduševljena. Stalno je koristim.
    Od gelova za tuširanje koristim Aveo iz Müllera. Kao i pjenu za depiliranje te njihove ženske britvice. Njihova marka. Sad ne znam točno ime.
    A sprejeve za tijelo koristim iz Avona.
    Također je tu Batiste sampon.

    ReplyDelete
    Replies
    1. stvarno bi mogla isprobati tu vodu onda :)
      Aveo marka je sasvim solidna i dugo sam koristila njihove pjene za depiliranje, a cijene su odlične :D
      Batiste šamponi <3

      Delete
    2. Probaj. Nećeš požaliti. Odlična je!
      Stalno je koristim!

      Delete
  2. Kod mene ljeti minimalizam. Najcesce se tusiram sa muskim gelovima jer su vecinom mentolasti i osvjezavajuci. Parfeme i toaletne vodice mi zamjenjuju Avonovi sprejevi za tijelo, vockasti su, brzo hlape ali bar trenutno osvjezavaju. Svakodnevno, na plazi, poslije plaze, koristim Afroditin aloe vera tonik koji i hladi i umiruje i osvjezava kozu cijelog tijela. Za hidrataciju lica u obzir dolaze samo lagane, gelaste, vodenaste kreme, trenutno na repertoaru je Helena Delirium La vita gelasta kremica, izvanredna za moju masnu kozu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. odlične preporuke :D
      i sama imam masnu kožu lica, pa ću potražiti tu kremicu :)

      Delete
    2. Bas je hidratantna i tamam za ove vrucine. Zimi nece sigurno biti dovoljna za njegu.

      Delete
  3. Super post, Batiste sampone obozavam a Palmolive koristim iznova i iznova :) Fashion Lover

    ReplyDelete
    Replies
    1. meni su Palmolive gelovi za tuširanje općenito jedni od najboljih <3 ovaj Batiste me iznenadio i volim ga <3

      Delete
  4. Palmolive tusiralice redovno koristim, imaju sjajan miris. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. da, stvarno su im super mirisi,, onako osjetni i posebni,,, veseliš se tuširanu :D

      Delete
  5. Baš lepi favoriti :) Posebno uživam čitati tvoje postove. Baš me umire :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. baš mi je drago :) i želim da tako moji postovi djeluju na druge <3

      Delete
  6. Ja takodjer koristim Palmolive gelove za tusiranje i sampone , sto se tice sprejeva za tijelo , koristim Avonove , ako nisi probala preporucujem ti da probas , odlicni su a i imas veliki izbor :) Ovaj suhi sampon nisam probala , ali citam stalno recenzije o njemu , i namjeravam ga kupiti , samo ne znam gdje da ga nabavim ?
    Uzivam citati tvoje postove , nastavi tako i dalje , pratimo se <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. hvala ti puno, drago mi je da su ti boji postovi ugodni za čitanje <3
      avonove sam davno koristila, no mogla bi ponovo početi :D
      u Hrvatskoj se može kupiti u DM-u, Bipi,...

      Delete