Catrice | Dva odlična tuša za oči

by - Thursday, December 08, 2016

Neki kažu kako je sezona jesen / zima idealna za nošenje tuša na očima i kako je on tada prijeko potreban dodatak svakoj kozmetičkoj torbici. Danas ću predstaviti dva, koja sam raspoložena nositi ne samo sada već tijekom cijele godine. Radi se o Catrice tuševima, jedan je moj favorit duže vrijeme, a drugi sam zavoljela nedavno, kada su mi ga iz Catrice-a poslali na recenziju. 


Radi se o Catrice Liquid Liner, nijansa Dating Joe Black tekućem tušu i Catrice Glam & Doll, nijansa Super Black* tušu u obliku flomastera.



Catrice Liquid Liner - Moja velika ljubav već dvije godine čini mi se, a uslikani primjerak je treći ili četvrti po redu koji sam kupila, što je velika stvar, jer rijetko kada nešto kupujem više puta. Ovaj tuš je onaj pravi tekući tuš za oči, koji je lijepo pigmentiran, lijepo mokar i ima super tanki aplikator, tako da linija čak i na mojim okruglastim i po malo spuštenim kapcima ispada uredna i precizna. Ovo je tuš kod kojeg sam stekla toliko samopouzdanje dok ga apliciram, vjerujem mu čak i kad se trebam spremiti i izaći van iz kuće za 5 minuta. Kako je tuš tekući predlaže se promućkati ga nekoliko puta prije nego se počne koristiti, u sebi ima kuglicu koja se čuje dok ga mućkate i koja miješa proizvod i to mi je super zvuk, jer znam da će proizvod izaći lijepo ujednačen. Dok koristim ovaj tuš, prije apliciranja na same kapke, napravim par malih crtica na dlan ruke, kako bi se riješila eventualnog viška proizvoda i kako mi se ne bi dogodilo da mi se proizvod prelije po trepavicama i kapku. Nanosim ga od sredine kapka prema kraju, a s ostatkom proizvoda počinjem raditi crticu prema unutrašnjosti, tj. kutku oka. Dobijem tanku, pigmentiranu, uočljivu liniju. Tuš može potrajati jako dugo, čak i kad sam znala po cijele dane biti odsutna od kuće nije došlo do neurednog izgleda. Toliko volim i vjerujem ovom tušu i još uvijek je moj najveći favorit <3 

Catrice Glam & Doll* - tuš koji je novitet kod mene, ali me uspio osvojiti u tom kratkom vremenu. Ovaj tuš dolazi u obliku flomastera i inače nemam dobra iskustva s tuševima u ovoj formi, nekako im ne vjerujem, jer nikad ne znam koliko se točno proizvoda otprilike krije u njima. S obzirom da je ovaj došao od Catrice, a i zbog odličnog odnosa s Liquid Liner-om, odlučila sam mu dati šansu. Ovaj tuš ima vrlo inovativan aplikator, na samom vrhu je tanak pa se mogu raditi jako tanke linije, a što se više pomičete prema unutrašnjosti aplikatora ta linija može biti sve deblja. Kod njegovog aplikatora mi se sviđa i to što je fleksibilan, nije onako tvrd kao kod nekih drugih tuševa u obliku flomastera. Možete lijepo baratati s njim i izvlačiti liniju. Koristim ga tako da na početku upotrijebim sami vrh tuša i radim kratke crtice koje spajam jednu do druge u tanku liniju, a zatim s debljim djelom aplikatora počinjem popunjavati eventualne praznine i počinjem raditi na pigmentaciji linije. Kod ovog tuša mi je fora to što - Koliko jako stisnete, toliko će biti pigmentirana linija. S obzirom da se još uvijek učim na njega, kod mene je ta linija nešto decentnija, nego kod Dating Joe Black, ali svejedno lijepo vidljiva i daje definiciju. Kao i Liquid Liner i Glam & Doll je lijepo trajan i uredan.


Oba tuša su divno pigmentirana, jedino se kod Liquid Liner-a moram manje potruditi za to. Kod Glam & Doll pigmentacija ovisi o jačini pritiska, no Glam & Doll ima tu prednost što daje jednu posebno urednu završnicu i definiranost očima. Liquid Liner je malo više pigmentiran i sjajniji. Obožavam ova dva tuša i nastavljam ih koristiti do daljnjega :)

Cijene proizvoda - oko 30 kn

*PR proizvod


Koristite li koji od ova dva tuša? Koji je Vaš najdraži tuš za oči? Kojem najviše vjerujete?


Hvala na čitanju!! :) :)

Ivana <3 <3 

You May Also Like

8 comments

  1. Imam Catrice tus ali niti jedan od ova dva u postu. A meni je tus k'o tus. S obzirom da nisam najvjestija sto se tice nanošenja tuša a imam i spustene kapke.. gdje ces "bolje"?
    Al meni je dobar recimo onaj novi Essence. S onom kuglicom na vrhu. U obliku flomastera. Ak sam to dobro opisala haha
    Ne nosim cesto jer jos trazim pravi nacin nanošenja s obzirom na moje kapke.

    ReplyDelete
    Replies
    1. taj od Essencea nisam isprobala, ali ću ga istražiti :D

      Delete
  2. Zainteresirala si me za Catrice Liquid Liner jer volim tuš u olovci i nekada rado koristim Artdeco tuš. Ja baš nisam spretna u stavljanju tuša, trudim se, ali linije na oba oka su uvijek malo različite debljine ;)
    Moj najdraži tuš je Bobbi Brown u teglici koji se lako aplicira pomoću tankog kista

    ReplyDelete
    Replies
    1. mislim da je Catrice Liquid Liner odličan za započeti s ovakvim tipom tuša, jer je vrlo jednostavno baratati s njime.. ima jako tanki kist koji sve čini jednostavnim

      Delete
  3. Catrice Liquid Liner mi se čini prilično dobar... prilikom sljedeće kupovine ubaciti ću ga u košaricu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. obavezno :D i javi dojmove,, taj tuš je meni jedan od top 5 naj proizvoda :D

      Delete
  4. Evo ja sam jutros isprobavala Glam Doll tuš i moram priznati da me razočarao s pigmentacijom, jako sam se morala truditi da bude crna linija, a ne tamnosiva i ne vjerujem da ću ga više koristiti. Ali ovaj drugi mi se čini puno bolji i vidim kod tebe po slikama da je jače pigmentiran, kao što si i rekla, a i ta četkica mi je super <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. uh baš čudno,, obično je meni jako teško naći pigmentiran tuš koji će ostaviti lijepu liniju, a da dolazi u ovom obliku flomastera.. drugi je u svakom slučaju pigmentiraniji, ali ni prvi nije za bacit meni :D

      Delete