Rimmel | Rain rain go away

by - Monday, February 06, 2017

Uvijek sam u potrazi za nijansom kakvu ima ovaj Rimmel lak - nedefinirana, taupe, neobična. Dovoljno neobična da mi ne bude dosadna za redovito apliciranje, a opet dovoljno neutralna da može proći pod svakodnevno nošenje. Nijansa koja se uklapa uz svaku boju odjeće, ali ne dopušta da ju ista zasjeni. Govorim o nijansi naziva - Rain rain go away, koja spada pod Rita Ora liniju lakova. 


U skladu s današnjim kišovitim danom, ponovo sam ju aplicirala i prisjetila se njene formulacije - s ovim lakom je zaista lako raditi, nema prelijevanja, čudnog nakupljanja pri nanošenju. Iako prvi premaz ostavlja zavidan trag, zbog toga što se blago vide prijelazi potrebno je sve potvrditi s drugim. Četkica je gušća, ali kraća i zbog toga je potrebno redovito promućkati formulu, kako ne bi došlo do zgušnjavanja laka.




Ostavlja kremasti i sjajni završetak i zbog toga se ne izgubi na noktima. Trajnost laka je nekakav standard kod mene - tri do četiri dana. Dolazi u količini od 8 ml. Kupila sam ga u Bipi, a cijena mu je 20-ak kuna :) 


Volite li Vi ovakve ili slične nijanse? Koju mi preporučujete? Kakva su Vaša iskustva s Rimmel lakovima?


Hvala na čitanju!! :) :)

Ivana <3 <3 

You May Also Like

8 comments

  1. U jako mi se sviđa nijansa :) Cijena je pristupačna, pa budem potražila svakako !!

    ReplyDelete
  2. Nisam probala ni jedan Rimmel lak, ali planiram :D Nijansa je predivna ♥.

    ReplyDelete
  3. Ooo da, nijansa je prava za kisno vrijeme. Sviđa mi se jer se može kombinirati na sve odjevne kombinacije.

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete