theBalm | Black eyeliner & Nude lipstick

by - Wednesday, February 22, 2017

Recenziram dva theBalm proizvoda koje u zadnje vrijeme volim koristiti zajedno. Nakon dužeg perioda izraženih usana, poželjela sam nabaciti nježnije nijanse, pa tako često posežem za theBalm Girls ružem za usne u nijansi Mai Billsbepaid. U kozmetičkoj torbici uvijek volim imati pouzdan tuš za oči, tako da sve češće u rutinu ubacujem theBalm Schwing. Oči uokvirene crnim tušem u kontrastu sa svijetlim, nude usnama za mene su uvijek odlična kombinacija.


Schwing black liquid eyeliner




Kvalitetan i pigmentiran crni tuš za oči za mene predstavlja pouzdan i koristan proizvod za kojim ću često posegnuti prilikom šminkanja. Iako sam duže vrijeme vjerna Catrice Dating Joe Black tušu, kada mi je Schwing došao na isprobavanje s veseljem sam ga počela testirati. Zbog svog izrazito tankog i preciznog aplikatora vrlo ga je lako koristiti i nekako mogu zamisliti da ni početnicima ne bi zadavao probleme. Savršeno prianja uz samu liniju trepavica, a budući da se radi o tekućoj teksturi njegov se pigment nekako proširi i dodatno uvuče uz same trepavice. U početku ostavlja mokri, sjajni finish, no nekoliko sekundi nakon što se osuši postaje potpuno mat, pigmentirano crn. Naglašeno je da se vrlo brzo suši i to sam posebno primijetila dok sam radila swatcheve na ruci za ovaj post. Liniju tuša je lako popunjavati i korigirati, jer sam vrh aplikatora dopušta da budete vrlo precizni i ne napravite krivudavi nered na kapcima. Ovaj tuš nije lako zamrljati po očima - to sam primijetila kad sam slučajno protrljala oči u nekoliko situacija. Sviđa mi se što ima onu kuglicu, koja se čuje kad mućkate teksturu prije aplikacije. Vrlo kvalitetan proizvod koji je lagan i ugodan za korištenje. 


Mai Billsbepaid lipstick




Ambalaža me oblikom podsjeća na pravi metak, vjerojatno zato što je cijela linija ruževa inspirirana James Bodnom i njegovim curama. Vrlo je minimalistička što je vrlo neobično za theBalm. Nijansa je neutralno roza, iako na swatchu može odavati primjesu breskvaste, na mojim usnama se ni malo ne primijeti. Volim kako moje usne izgledaju s ovim ružem. Pigmentiran je, ali ne ostavlja onaj debeli sloj nude boje, ne naglašava eventualne suhe dijelove na usnama, vrlo lijepo hidratizira, daje im punoću i zdrav izgled te ih ne isušuje. Miris mu je kombinacija čokolade i mente i nježno hladi usne nekoliko sekundi kada se nanese. Ovaj ruž nije spektakularno trajan, no volim to što uredno nestaje na usnama, lako ga je ponovo aplicirati i jednostavno je must have uz bilo kakav smokey eyes. Naziv nijanse još jednom potvrđuje koliko je theBalm kreativan u imenima svojih proizvoda i njihovih nijansi.


Tuš ne ostavlja ovako debelu liniju inače, nego sam radi fotke swatca napravila sama deblju liniju :)


Na usnama je samo Mai Billsbepaid, tuš na očima je Schwing. 

TheBalm proizvodi mogu se pronaći u Bipi, Martimexu i Mulleru. 

*PR proizvodi


Jeste li isprobali recenzirane proizvode? 


Hvala na čitanju!! :) :)

Ivana <3 <3

You May Also Like

2 comments

  1. Nisam iako obozavam theBalm, sarene ambalaze u kojima su izuzetno kvalitetni proizvodi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. da :D svaki novi isprobani njihov proizvod kod mene postane must have :D

      Delete