Beauty Box lipanj - prvi dojmovi

by - Friday, June 30, 2017

Sretna sam i uzbuđena jer prvi put na blogu otvaram i komentiram ovakav tip proizvoda. Radi se o Beauty Box-u za lipanj. Ako niste znali, na ovu kutiju proizvoda se možete pretplatiti ili obaviti jednokratnu kupovinu. Cijena za jedan mjesec, odnosno jednu kutiju je 99 kn, a dostava je besplatna za cijelu Hrvatsku. Kada kupujete kutiju ne znate koji se proizvodi kriju unutar nje, a Beauty Box tim ju slaže za Vas. Ovo je odličan način za razveseliti se, jer ima u sebi taj element iznenađenja i pomogne da otkrijete neke nove proizvode i brendove za koje možda drugačije ne bi saznali. Tako sam i sama ovaj mjesec otkrila neke zanimljive proizvode :)




Simpatičan mi je izgled same kutije i to što se ne otvara klasično, već se izvlači kao ladica. Zamišljeno je da se ove kutije slažu jedna na drugu i time improviziraju simpatičan, kozmetički ladičar. Obzirom da su uvijek šarene i jedinstvene vjerujem da bi izgledao presimpa :)


U kutiji se nalazi 5 proizvoda u original (full size) pakiranju i 3 proizvoda u uzorak (tester) pakiranju. Počet ću ih redom predstavljati i reći svoje prve dojmove o njima, jer ih proučavam cijeli dan :)


#ŠEFICA (#GIRLBOSS), originalno pakiranje



Obožavam čitati, a istoimenu seriju prema ovoj knjizi sam gledala nedavno. Serija je odlična za odmoriti mozak, a glavni lik (Sophia) je simpatična i luckasta. Ako želite neku laganu seriju uz koju ćete odmarati ovo ljeto svakako preporučujem. No, prije svake epizode je naglašeno to da je radnja labavo povezana sa stvarnom pričom, tj. sa životom Sophie Amoruso i time kako je izgradila Nasty Gal carstvo i postala uspješna poslovna žena. Zato me jako veseli čitanje ove knjige, jer vjerujem da je većina stvari bolje objašnjeno u njoj. Knjiga je došla umotana u celofan i netaknuta - detalji koji me čine sretnom :) Imam svježu tiskovinu pred sobom. Bravo Beauty Box za ovaj lifestyle proizvod <3 :) Ja sam za to da knjige što češće ubacujete u boxove :)

Regularna cijena - 129,00 kn


BIOVITALIS Zlatna krema za očuvanje preplanulosti, originalno pakiranje



Krema koja bi trebala produžiti brončanu preplanulost kože. Sviđa mi se ideja proizvoda, a na prvu me osvojila super lagana formula koja se upije u trenu, pa ju ne bi trebao biti problem nanositi i na najvećim vrućinama. Miris kreme me oborio s nogu, dugo nisam naišla na ovako poseban miris - prirodan i ugodan. Krema iza sebe ostavlja lagani, zlatno šljokičasti trag. Vrlo suptilan, ali dovoljan da još više naglasi preplanulost.

Regularna cijena - 79,00 kn


L'Angelica šampon za kosu, razne vrste, originalno pakiranje



Pretpostavljam da je svatko u kutiji dobio neku drugu vrstu, a kod mene se našla ona za regulaciju vlasišta s ekstraktima koprive i mirte. Naglašeno je da je ova vrsta idealna za masnu kosu, jer ekstrakti koprive i mirte blagotvorno djeluju na regulaciju i čišćenje pora. Šampon mi je došao kao naručen, jer se uvijek borim s manjkom šampona i po opisu mi se čini kao idealan za moju masnu kosu i vlasište koje je sklono brzom prljanju, posebno sada kada se pojačano znojim. Miris šampona je vrhunski - miriši mi na šampon iz djetinjstva od kopriva, a taj me miris odmah asocira na čistoću i sigurnost <3 Ako mi se svidi nastavljam kupovati :)

Regularna cijena - 21,90 kn


Fa Honey Elixir gel za tuširanje, originalno pakiranje



Još jedan praktičan i mirisno ugodan proizvod našao se u lipanjskoj kutiji <3 Prekrasan miris bijele gardenije kraj koje se lagano osjeti i med. Fantazija za nosnice i vjerujem da će moja ljetna tuširanja s ovim gelom biti još bolja. Već vidim da će me lijepo osvježiti i oraspoložiti svojim luksuznim mirisnim notama. Kreće odmah u uporabu, jer sam potrošila stari gel za tuširanje :)

Regularna cijena - 16,90 kn

Violeta Make Up vlažne maramice, originalno pakiranje



Volim Violetu kao brend, posebno njihove papirnate kuhinjske ubruse koji mi dobro dođu za čišćenje i brisanje svega u kući. Ove vlažne maramice za skidanje šminke nisam nikad koristila, ali ću ih svakako isprobati, jer su pristojno velike i pogađate - imaju ugodan miris. Ovo je još jedan od onih praktičnih proizvoda koji je vjerujem dobro došao svima koji redovito koriste maramice za skidanje šminke. 

Regularna cijena - 12,99 kn 


Eveline Slim Extreme 4D - Super noćni serum protiv celulita i Body Detox serum za mršavljenje i drenažu na bazi kave, uzorci



Super, noćni serum protiv celulita je najnoviji proizvod za intenzivno mršavljenje i terapiju zatezanja u dva tjedna. Body Detox potiče limfnu drenažu i poboljšava razbijanje masnih stanica. Oba uzorka me jako zanimaju i isprobat ću ih te ako budem zadovoljna svakako kupujem full size proizvode čija je regularna cijena 49,00 kn. Mislim da će biti odlična nadopuna mojoj tjelovježbi kojoj sam se redovito posvetila zadnjih mjesec dana.


NeoViderm emulzija za kožu, uzorak



Radi se medicinskom proizvodu koji pridonosi zaštiti kože. Emulzija smiruje opekline i upalne procese i ubrzava regeneraciju kožnog tkiva. Super je za njegu nakon depilacije, za njegu i održavanje tetovaža, za njegu opeklina od sunca. Ovaj uzorak ima 5 ml i dolazi u tubici, pa vjerujem da ću emulziju moći više puta nanijeti na kožu i testirati da steknem detaljnije dojmove i donesem odluku o kupnji full size proizvoda koji košta 188,00 kn.

U Beauty Box kutiji se uz prikazane proizvode našla i Biovitalis kartica s popustom od 25% i Beauty Box kartica na kojoj su popisani svi proizvodi koji se nalaze u kutiji, opis proizvoda i njihove regularne cijene. 

Jako sam zadovoljna ovom kutijom. Prije svega obožavam to što se unutra našla knjiga koju sam imala u planu naručiti s Amazona. Ostali proizvodi su divno mirišljavi i praktični. Sviđa mi se što već vidim da ću sve potrošiti do kraja i da će me ovi proizvodi uistinu poslužiti i trebati mi. Nema boljeg osjećaja od toga :)

*PR proizvod

Naručujete li Beauty Box kutije iznenađenja? Kakvi su Vaši dojmovi? Što je najbolje što ste dobili u nekoj?


Hvala na čitanju!! :) :)

Ivana <3 <3 

You May Also Like

6 comments

  1. Inače nisam fan Tester i Beauty boxa, ali ova mi se čini super i to zbog knjige :) Ako će već stavljat nešto random što nije kozmetika onda neka bude knjiga, volim ih jednako kao i kozmetiku :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. totalno se slažem s tobom <3 :D što više knjiga ja sretnija :D

      Delete
  2. Juhuhuhu za prvi kutijicu sreće :D Meni je kutijica za ovaj mjesec pun pogodak, posebno jer se unutra našla knjiag, ali i ostali proizvodi su mi dobri, tako da sam jako zadovoljna :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. i ja sam jako zadovoljno, posebno zato što su svi full size proizvodi lijepo iskoristivi, a opet mi zanimljivi, jer ih nisam isprobala do sad :D Knjiga se već čita :D

      Delete
  3. Ja sam je po prvi put naručila jer sam vidjela u najavi da će unutra biti ova knjiga i Zlatna krema. Rekoh, ako i sve drugo promaše knjiga je knjiga :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. baš :D knjiga košta u slobodnoj prodaji 120 kn, a ovako dobiješ još i neke proizvode. Meni se baš sviđaju za ovaj mjesec, jer su svi već u uporabi :D

      Delete