Empty products #2

by - Sunday, January 05, 2014

Odlučila sam napisati post o proizvodima koje sam potrošila do kraja. Uz ove stvari postoji još nekoliko njih koje su pri kraju, no odlučila sam se zadržati samo na ovima, jer bi inače bio predugačak post :) Proizvodi koje sam potrošila su stvari koje sam koristila svakodnevno. Većina njih je vezana za njegu kose i lica, te samo jedan dekorativan proizvod koji je pogađate - maskara :D


 

čišćenje lica

 


Eveline – Pure Control S0S


Ovo je 3u1 proizvod, predviđen je da bude gel za čišćenje lica, piling, i maska za lice. Namijenjen je temeljitom čišćenju lica, smanjuje broj mitesera, te matira i zaglađuje kožu. Svakodnevno sam ga koristila kao gel za čišćenje lica, a nikad kao piling i masku za lice. Jako sam zadovoljna njegovim učinkom, prije svega vidno mi je čistio lice od masnoće i ostatka makeup-a, nije bio agresivan za moju kožu, niti se ona crvenila poslije njega, nakon njegove primjene koža mi je imala zdrav sjaj jer je bila čista, te je izdržala cijeli dan bez da se mastila. Na sam dodir lica osjetila sam da je ono čisto. Navedeno je da je formula proizvoda na bazi cinka i „FAST MAT“ kompleksa, što je zaslužno da koža ostane svježa, mat i glatka. Kod ovog proizvoda mi se sviđa njegov miris, podsjeća me na miris muških kozmetičkih preparata, a najviše me podsjeća na miris muškog parfema „Cuba“. Način primjene je jednostavan – na vlažnu kožu lica, staviti sredstvo, te ga utrljati u lice, nakon nekoliko trenutaka isprati vodom. Jako kvalitetan proizvod, za malo novaca, te upravo trošim drugu tubu, tj. već sam došla do polovice druge tube :D

Cijena – oko 20 kuna

CV Face sredstvo za skidanje šminke

Ovaj proizvod se može naći u Mulleru, te ga često kupujem. Ovo je dvofazno sredstvo za skidanje šminke. Zadovoljna sam s njime, jer uspješno skida tragove tuša i maskare. Iako uvijek poslije skidanja šminke operem lice s Eveline 3u1 sredstvom, sviđa mi se što ovaj odstranjivač nije mastan. Potrebno ga je jako malo staviti na blazinicu, kako bi uspješno skinuo ostatke makeup-a. Dosta sam zadovoljna s njime, isto tako već  trošim drugu bočicu.

Cijena - oko 15 kuna

gel , blazinice

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

M–lady pjena za brijanje

O pjeni za brijanje sam govorila ovdje, tako da ako vas zanima tamo možete opširnije saznati, ja ću samo spomenuti da sam jako zadovoljna s njima, te da se mogu kupiti u Mulleru.  Pjena koju sam potrošila dolazi s mirisom breskve i manga, te je za svaki tip kože.

Cijena – 9,90 kn (za 150ml)

My face blazinice 

Potrošila sam ove blazinice kupljene u Bipi. Zadovoljna sam s njima jer su izrazito mekane i nježne, to je bitno pogotovo kad skidam šminku s očiju. Na ambalaži proizvoda je naglašeno da pružaju dvostruku kvalitetu i optimalne su za redovitu njegu. Pamučne su i nisu izbjeljivane klorom. Pakiranje sadrži 70 blazinica.

Cijena – oko 5 kuna

 

stvari za kosu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gliss Kur Repair color protection - balzam u spreju 

Ovaj balzam u spreju je namjenjen za obojenu ili toniranu kosu, te se ne ispire. Ono što nudi je lakše raščešljavanje i veći sjaj kose. Jako dobro obavlja svoj posao, kosa se lako raščešljava, mekana je i ima prekrasan sjaj. Dodatan plus ovom proizvodu je taj što sadrži UV filtre, pomoću kojih kosa ne gubi boju i sjaj.

Ako netko nije još upoznat s ovakvim tipom proizvoda, on se koristi na način da se oprana kosa posuši ručnikom, zatim se sprej dobro protrese, te se nanese na vlažnu kosu. Kosa se zatim raščešlja te posuši fenom ili prirodno.

Zadovoljna sam s ovom vrstom balzama u spreju, ima prekrasan miris, daje lijep sjaj kosi, i ne masti kosu.

Cijena - oko 20 kuna

 

L'oreal Preference – regenerator za kosu 

Ovaj regenerator sam dobila u kutiji, zajedno sa L'oreal Preference farbom za kosu. Tubica sadrži 54 ml proizvoda, što je dovoljno za nekoliko korištenja. Kod mene je izdržao mjesec dana, jer je dovoljno malo proizvoda za prekrasan učinak. Ovo je najsavršeniji regenerator koji sam koristila do sada, te je bolji od većine maski za kosu koje sam isprobala. Kosa se prekrasno sjaji, mekana je, lako ju je stilizirati, ugodno miriši i ne masti se. Ovo je malo savršenstvo, i bila bi presretna kad bi se posebno prodavao u većoj mililitraži :)

 

Balea maska za kosu – smokva i biser 

Ova maska za kosu je totalno razočaranje za mene. Imala sam velika očekivanja od nje. Maska ima ugodan miris, no dosta je rijetke teksture, nekoliko puta kad sam ju probala nanijet na kosu mi je znala skliznut s ruke, koliko je rijetka. Isto tako jako teško ju je ravnomjerno nanijeti na kosu. No najveće razočaranje je slijedilo kad sam posušila kosu fenu, jednostavno nisam primijetila nikakav učinak. No odlučila sam ju u kombinaciji s drugim regeneratorima potrošiti do kraja, jer ne volim bacati stvari. Moj savjet je da uložite dodatnih 10-20 kuna, i kupite si malo bolji regenerator ili neku drugu masku za kosu, jer s ovom ne dobivate ništa  :/

Cijena - oko 15 kuna

šampon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Garnier Fructis šampon – Citrus Detox

Ovaj šampon namjenjen je masnoj kosi i rješavanju peruti. Ekstrakt citrusa umiruje i čisti kožu vlasišta. Na taj način pročišćena koža vlasišta diše, a kosa je ojačana, čista i sjajnija. Zadovoljna sam učinkom ovog šampona, jer je dobro očistio moju kosu, i uklanjao masne tragove maski, regeneratora i leave in proizvoda. Smatram da svatko treba koristiti ovakav šampon barem jednom tjedno, kako bi kosa bila temeljito očišćena i spremna  za  ponovo nanošenje maski i regeneratora.

Cijena – 15 do 20 kuna 

maskara

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Essence get BIG lashes – volume boost waterproof

Jedan komad dekorativne kozmetike, koji sam uspjela potrošiti. Koristila sam ju oko 4 mjeseca, no onda se počela sušiti. S ovom maskom sam zadovoljna, lako se nanosi, ne lijepi trepavice, daje solidan volumen. Njen učinak je puno bolji ako ju koristite u kombinaciji s uvijačem za trepavice. Ono što mi se sviđa kod ove maskare, je to što su moje trepavice puno uvijenije kad nju koristim, i tako ostanu cijeli dan. Vodootporna je, pa je preživjela jesenske kiše, vjetrove i ostalo :D Ne trusi se.

U skoroj budućnosti ju neću kupovati, jer volim mijenjati i isprobavati nove maskare, no svakako preporučujem da, ako niste, ju isprobate.

Cijena - oko 20 kuna 

sve

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

To bi bilo sve od proizvoda koje sam potrošila :)

Što ste vi potrošile u zadnje vrijeme?  Koji od tih proizvoda sigurno ponovo kupujete? 

Ivana <3 <3

You May Also Like

16 comments

  1. I ja bi da prodaju taj L'oreal inace, ali dobro strpit cemo se, a do tad imamo Ever riche :D

    ReplyDelete
  2. da, kad bi to stavili u prodaju, kupovala bi cijeli život :D

    ReplyDelete
  3. Ja sve sto uspijem da potrosim je sampon i krema za kosu ,sve ostalo pre kupim nesto novo nego sto potrosim ono sto vec imam i da potrosim puder i Cien gel za lice .Sve ostalo ostane na pola potroseno .

    ReplyDelete
  4. hehe tako sam i ja prije, ali u zadnje vrijeme sve do kraja trošim hehe, to mi pruža osjećaj zadovoljstva i imam opravdanje za kupovanje novog
    Jedino što šminku ne mogu nikako, ni jednom sjenilu nisam čak ni dno dotakla, a kamoli ga potrošila, a samo gomilam

    ReplyDelete
  5. ovaj pure control od evelina sam ja koristila dugo dugo vrijeme u smislu, nikad ga potrošit. i odjednom mi više nije valjao. kupila sam nešto novo, a staroj koja ima masno lice uvalila ovaj da ga potroši do kraja. ona je bila toliko oduševljena s njim da je kupila novo pakiranje jer kaže da joj jedino ovaj proizvod opere lice kako treba.

    ReplyDelete
  6. da :) ja sam zaboravila naglasit da imam masnu kožu, a ovaj proizvod i je namjenjen za matiranje lica i vjerojatno nije za one koje imaju normalnu ili suhu kožu
    za nas masnog lica je zato idealan :D

    ReplyDelete
  7. Di ima za kupit taj Eveline Pure Control? :D

    ReplyDelete
  8. imaš u Bipi i Mulleru, a za DM nisam sigurna :D :D

    ReplyDelete
  9. Mnogo povoljnih, a kvalitetnih stvari. Sviđa mi se post. Što su te blazinice samo 5 kuna? Baš sam danas bila u Bipi, trebala sam uzet jedne kad su tako povoljne, a dobre.. Pozdrav!

    ReplyDelete
  10. kad sam ih zadnji put kupovala koštale su 5 kuna, ali nisam sigurna možda su par lipa više,,, znam da sam uzela odmah dva pakovanja, jer su najjeftinije

    ReplyDelete
  11. Odlican clanak. ;) CV face sredstvo za skidanje sminke cu definitivno isprobati. Do sad sam sminku skidala Nivea baby vlaznim maramicama, u plavom pakiranju. Blaznice također imam iste i uvijek ih iznova kupujem... :)

    ReplyDelete
  12. Hehe super! Ma ima puno tih jeftinih stvari koje su stvarno kvalitetne.. :-)

    ReplyDelete
  13. […] pisala na početku prijašnjeg Empty products posta. Ako Vas zanimaju informacije o njima kliknite ovdje :) Samo ću reći da su mi ovo dragi proizvodi , koje ću nastaviti i dalje kupovati […]

    ReplyDelete