Wet n Wild ~ E334 I'm Getting Sunburned - prvi dojmovi

by - Tuesday, January 28, 2014

Ako do sada niste znali Wet n Wild je američki brand koji dolazi iz Los Angelesa, a nastao je 1979. godine :)  Njihov glavni moto je - "ostati vjeran ženama svih dobnih skupina, nacionalnosti i staleža. Balans između pristupačnosti i kvalitete ih čine jednim od najcjenjenijih brandova dekorativne kozmetike na području Sjeverne Amerike. "


Do sada sam od Wet n Wild-a recenzirala njihov Megalast lak za nokte, nijansu naziva - Through The Grapevine, čiju recenziju možete pročitati ovdje.


Nedugo nakon oduševljenja ovim lakom, odlučila sam nastaviti kupovati njihove proizvode. Tako sam kupila ovu Trio paletu - I'm Getting Sunburned koja mi se na prvu najviše svidjela. Na paleti su me privukle ove tri savršeno usklađene boje koje izgledaju veoma girly, ali opet s druge strane su nosive, te se njihovim međusobnim kombiniranjem i kombiniranjem s drugim sjenilima mogu kreirati različiti lookovi.


paleta


Sjenila dolaze u plastičnoj ambalaži, koja je dosta lagana. Poklopac je proziran i na njemu je ugraviran Wet n Wild logo. Paleta je zaštićena crnom naljepnicom, tako da ste osigurani da ju nitko nije isprobavao prije vas, bilo bi više nego očito da ju je netko pokušao otvoriti. Naljepnica se lako uklanja zbog toga što se na rubu palete nalazi dio sa sitnim rupicama gdje je predviđeno da otkinete naljepnicu, tako da je uredno možete maknuti.


paleta otvorena 2


Paleta se dosta lako otvara, no svejedno pripazite da prilikom otvaranja ne oštetite nokte ili lak na noktima. S druge strane paleta je  čvrsto zatvorena, tako da vam se neće otvarati u kozmetičkoj torbici.


close up


Na nijansama sjenila je naznačeno (udubljenim slovima)  koje sjenilo je za koji dio oka predviđeno - browbone, crease i eyelid. To olakšava kreiranje look-a ovom paletom, iako je samo kreiranje individualna stvar i svatko za sebe zna kako mu je najdraže kombinirati :)  Osobno, nijansu koja je predviđena za browbone bi stavila na područje eyelid-a, jer na područje browbone (ispod obrva) obično stavljam bijele mat nijanse sjenila, pokazala su mi se najzahvalnija za taj dio :D


paleta iza


Na stražnjoj strani palete, nalazi se ilustracija ženskog oka, gdje je prikazano i naznačeno što spada pod eyelid, crease i browbone na oku, kao vodič kako nanijeti kupljena sjenila. Označen je rok trajanja palete, a to je 24 mjeseca od otvaranja. Sjenila su teška 3,5 g. 


kistovi


U paleti se dobiju dva mala kista. Jedan spužvasti i jedan s dlakama :) Nisam ih još isprobala, no smatram da je s njima teško baratati jer su jako mali. Toliko su mali da mi ispadaju iz ruku, jer ih ne mogu normalno držati :) Vjerujem da bi mi dobro došli u slučaju da sam na putovanju, gdje nemam drugih kistova. Svakodnevno, ih je jako teško koristiti.


swatch


Sve nijanse su shimmer-aste i lagano se truse. Dobra stvar je to što su izrazito pigmentirane i postojane. Nijansa Crease je najviše pigmentirana. Sjenila je lako nanositi i nadograđivati, veoma lako se barata s njima.


Smatram da je ova paleta boja praktična za sve prilike, može se lako nositi u ljetnim i zimskim mjesecima.


Sviđa li vam se ova paleta?  Posjedujete li koju od Wet n Wild paleta i što mislite o njima? 


Hvala na čitanju :)


Ivana <3 <3

You May Also Like

15 comments

  1. Paleta je predivna ,svidjaju mi se sve tri nijanse .

    ReplyDelete
  2. da, stvarno su nosive.. mogu biti i za dnevni i večernji look :)

    ReplyDelete
  3. Ovo je bas moj tip palete <3 super su boje i super si opisala sve detaljno...ova u sredini je najljepsa :)

    ReplyDelete
  4. da i meni je ta najdraža, stvarno lijepo izgledaju kad se iskombiniraju :)

    ReplyDelete
  5. Daj nam pokazi neki look s tim sad bas me zanima :) a vjerujem da dobro izgleda u kombinaciji, bas su lijepe nijanse

    ReplyDelete
  6. Zgodna paleta, posebno mi se ova tamna nijansa sviđa :)

    ReplyDelete
  7. A ono svaki put dođem u dm i gledam oću neću uzet koju njihovu paletu i onda odustanem u zadnjoj sekundi i onda naletim na ovakve postove i onda sam si bububibu. predivna je :*

    ReplyDelete
  8. hehe, mislim da se ovu isplati uzeti, jer nije toliko skupa kao neka kozmetika -33,90 kn je, a dobiješ 3 lijepe i pigmentirane boje, možeš ih nositi posebno i zajedno :)

    ReplyDelete
  9. […] sa serijom recenziranja Wet n Wild proizvoda. Moje zadnje dvije recenzije možete pročitati ovdje i […]

    ReplyDelete
  10. […] sada sam od Wet n Wild - a recenzirala njihov lak za nokte, sjenila i […]

    ReplyDelete
  11. Toliko zelim da ih probam, no nazalost nema ih kod nas :(

    ReplyDelete
  12. ma vjerujem da će doći do vas :) možda već skoro :D

    ReplyDelete