Garnier Moisture Match ~ Oh! So matte

by - Tuesday, April 08, 2014

Danas Vam donosim recenziju kreme koju koristim neko vrijeme. Spomenula sam ju u svom zadnjem NEW IN postu. Radi se o Garnierovoj Moisture Match kremi ~ Oh! So matte, koja je namijenjena mješovitoj i masnoj koži lica.


Mnoge od Vas su upoznate s ovim kremama i mnoge su ih isprobale. Kada su došle u prodaju kod nas, htjela sam si odmah kupiti ovu. Međutim imala sam jednu drugu kremu iste namjene, pa nisam htjela kupovati dok tu ne potrošim  (bit će koja riječ i o toj drugoj kremi)  :)


20140206_132222



Moje lice je uglavnom masno. Iako ga svako jutro i večer perem odgovarajućim gelom za čišćenje lica, koji ukloni sve nečistoće i masnoću , preko dana mu je potrebna dodatna zaštita i tretman protiv masnog sjaja.


Ova krema je idealna za to. Pogodna je za svakodnevno korištenje - a idealna za matiranje lica.



Garnier je dao jako lijep opis kreme: 


Nova generacija proizvoda za 24-satnu hidrataciju iz Garniera koja reagira u sinergiji s vašom kožom i donosi joj njegu koja odgovara njenim potrebama. 24-satna hidratacija: ekstrakti biljnog soka i biljna pulpa, bogata hranjivim sastojcima, pomažu vašoj koži u ponovnom uspostavljanju hidratacije. Hidratantna gel krema neprekidno osigurava dovoljnu količinu hidratacije koja je vašoj koži potrebna.


Prednosti: obogaćena ekstraktom zelenog čaja za detoksikaciju, ova krema izjednačuje i matira vašu kožu te joj u trenu donosi svježinu koja traje sve do večeri. 


20140212_120610


Krema dolazi u tubici, koja je dosta kvalitetna. Čep na tubici se dosta teško zatvara. Nekoliko puta sam ju slučajno ostavila otvorenu, jer sam mislila da sam ju zatvorila, a zapravo nisam stisnula čep skroz do kraja. Možda je to slučaj samo kod mene, no Vi u svakom slučaju pripazite :)


Jako lako je iz tubice istisnuti potreban sadržaj. Dodatan plus ambalaži je to što se tubica nalazi unutar kartonske kutije, pa je dodatno zaštićena u trgovinama :)


Tubica sadrži 50 ml proizvoda, a rok joj je 12 mjeseci od otvaranja :)


Ovu kremu koristim uglavnom prije šminkanja, tj. kada izlazim van u javnost :) Koristim isključivo nju iz razloga što mi pruža svu potrebnu njegu i hidrataciju, koja je koži potrebna svakodnevno, ali mi istovremeno matira kožu.


Ova krema je idealna baza za make-up - nakon pranja i sušenja lica, nanesem  kremu i čekam da se upije. Nakon toga nanosim puder ili BB/CC kremu. Ono što sam prvo primijetila je da krema lijepo osvježi, izjednači lice. Daje mu prirodan izgled i blistavost. Nakon što se upije primijetit ćete kako puder ljepše klizi po licu i ravnomjernije se raspoređuje. 


Primijetila sam da otkad nju koristim, mi se manje sjaji čelo, što je inače bilo najuočljivije. Iako lijepo matira, ne isušuje mi lice, nego mu pruža obećanu hidrataciju. 


Trenutno mi je idealna kombinacija i dnevna rutina uljepšavanja - ova krema i preko nje Bourjois CC krema ( o kojoj ću isto tako napisati svoje mišljenje) :)


20140212_120426


Tekstura kreme je skroz lagana i posebna - nije ni gel ni krema, već nešto između. Pravilno su napisali da ova zelena krema, namijenjena masnoj i mješovitoj koži, je zapravo nalik sorbet teksturi :)


Kada ju nanesete upit će se u trenu, stvarno ju je lako koristiti, jer ju ne trebate dugo nanositi niti utrljavati.


Jako mi se sviđa što sadrži ekstrakt zelenog čaja, koji služi za detoksikaciju lica :)


Od srca ju preporučujem svima koji imaju masnu i mješovitu kožu, ali možda čak i onima koji i nemaju, jer je idealna kao podloga za make-up, a pružat će Vam hidratantnu zaštitu. 



Sastojci/ingredients:


AQUA/WATER, GLYCERIN, ISONONYL, ISONONANOATE, ALCOHOL DENAT, ACCER SACCHARINUM EXTRACT/SUGAR MAPLE EXTRACT, AMMONIUM POLYACRYLDIMETHYLTAURAMIDE/AMMONIUM POLYCRYLOYLDIMETHYL TAURATE, BEHENYL ALCOHOL, BENZYL ALCOHOL, BENZYL SALICYLATE, BIOSACCHARIDE GUM-1, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, CAPRYLYL GLYCOL, C142090/BLUE, C14005/ACID YELLOW 3, CITRONELLOL, DISODIUM ETHYLENE DICOCAMIDE PEG-15 DISULFATE, GLYCERYL, STEARATE, GLYCERYL STEARATE CITRATE, LIMONENE, LINALOOL, MANNOSE, PHENOXYETHANOL, PYRUS MALUS WATER/APPLE FRUIT WATER, SILICA, SODIUM ACRYLATES CROSSPOLYMER-2, SODIUM HYDROXIDE, TETRASODIUM EDTA, XANTHAN GUM, PARFUM/FRAGRANCE




  • bez parabena


 

Cijena ove kreme je 49,90 kn.

 

Jeste li isprobale ovu kremu? Koristite li možda neku drugu iz Moisture Match linije? Kakvi su Vaši dojmovi? 


 

Hvala na čitanju!

Ivana <3 <3

You May Also Like

24 comments

  1. Imala sam plavu iz te linije, i odlicna je! I bila sam prezadovoljna njome, i pretpostavljam da su i ostale dobre, kao i doticna krema. :))) Drugarici sam preporucila bas tu zelenu kremu, i ona je odusevljena! :)

    ReplyDelete
  2. Da, ma kreme au odlične. Sjecam se da kad su izasle, svi su ih hvalili :-)

    ReplyDelete
  3. Ja sam koristila plavu, ali nakon nekog vremena sam skuzila da mi ne odgovara, mastila mi je lice previse i nije bila za moj tip koze. Meni bi pasala ili ta zelena ili narancasta ona...a zasad sam zadovoljna ovom koju imam. Lijepo si napisala recenziju :)

    ReplyDelete
  4. Probala sam tester roze kreme, a koliko se sjećam bila je ok, ali ne znam zašto nisam kupila. Treba mi ponovo tester :) I iako na Garnier slabo obraćam pažnju, čini mi se da ove kreme nisu baš bezveze :D

    ReplyDelete
  5. da, ostale nisam probala, samo ovu zelenu
    ali mislim da je Garnier napravio odličan posao s ovim kremama, vidim da ih i drugi hvale :D

    ReplyDelete
  6. da ako ti je ona mastila, onda bi ti zelena super odgovarala :)
    jer hidratizira, ne isušuje dodatno lice, a matira :)

    ReplyDelete
  7. Ja kad vidim MAT kupujem u 90 % slučaja. Kad sam kupovala Skindinavia "No More Shine" roditelji su mi rekli da pretjerujem i da se uopće toliko ne sjajim. E pa u mojoj glavi se i više nego sjajim :D Vidim u komenatrima da se kremica sviđa i ostalim curama pa ću je svakako probati :)

    ReplyDelete
  8. Mislim da bih ju mogla probati preko ljeta!

    ReplyDelete
  9. joj, eno plava još čeka na testiranje, stvarno sam počela gomilati stvari i to mi se nikako ne sviđa... ali stići ću ja već ;)

    ReplyDelete
  10. hehe vjerujem da hoćeš, nisam probala tu plavu, ali daj joj šansu :)

    ReplyDelete
  11. da, za ljeto je savršena,,, jer osvježava i matira :)

    ReplyDelete
  12. haha, i ja kad vidim mat na bilo čemu - ružu, sjenilu, kremi odmah kupujem haha :)
    javi kakva ti je ako probaš :)

    ReplyDelete
  13. Koristila sam nekad davno Garnier kreme i bile su ok ,u zadnje vrijeme nemam naviku da ih kupim ,ova izgleda super ali jedini problem je nije za moj tip koze .
    Post je super i krema je lijepo i detaljno opisana .Sve pohvale Ivana za predivne i detaljne postove ,vidi se da pises sa ljubavi .

    ReplyDelete
  14. Imala sam plavu kremu i nije mi odgovarala. Mislim da bi ova zelena bila više za mene, ali sad se ne usudim kupiti da se ne razočaram kao s plavom :D Moram nabaviti uzorak :) Odlična recenzija.

    ReplyDelete
  15. awww hvala ti Nena! :D
    Hvala što me čitaš! :*

    ReplyDelete
  16. da, najbolje da nabaviš tester hehe, možda nešto općenito u ovim kremama, ne paše za tvoju kožu
    hvala :) :)

    ReplyDelete
  17. Svaki put kad se nađem u dm-u promatram ove kreme, ali nikako da koja od njih završi u košarici :D Ja isto imam masnu T-zonu pa bi mi možda mogla odgovarati ova zelena, vidjet ćemo :)

    ReplyDelete
  18. da, bila bi ti super, jer matira t-zonu, a hidratizira suhe dijelove kože :)

    ReplyDelete
  19. Imala sam zelenu i nije mi odgovarala. Lice mi je buknulo od nje. Izlašle su mi bubuljice na bradi, i to ne one sitne već potkožne.

    ReplyDelete
  20. ajooj, baš mi je žao :/
    meni to na sreću ne radi, ali su mi neki drugi proizvodi za matiranje znali stvarati prištiće :/ :)

    ReplyDelete
  21. imala sam tester. imam 3 otvorene kreme tako da nemam namjeru ništa drugo kuovati dok njih ne potrošim

    ReplyDelete
  22. onda kad potrošiš, jednom mu daj šansu ;)

    ReplyDelete
  23. […] ovaj je proizvod imao svoju recenziju. Krema vrlo posebne teksture, nit je gelasta nit kremasta, neka sorbet tekstura.  Jako brzo se […]

    ReplyDelete
  24. […] šminkala, i kada mi make-up bude trebao trajati veći dio dana. Tada ću vjerojatno koristiti Garnier Moisture Match ~ Oh! so matte, jer smatram da ona duže drži moju masnu kožu lica pod kontrolom od masnog […]

    ReplyDelete