SOS Hair krema za kosu ~ Loko prirodna kozmetika

by - Tuesday, July 01, 2014

U ovom postu recenziram jedan zanimljiv proizvod, a to je SOS Hair krema za kosu. Ovo je prvi put da koristim tako nešto. Čula sam za SOS proizvode za njegu usana, za njegu stopala, dok za kosu nisam. Isto tako, radi se o kremi, a mislim da nikada nisam nanosila kremu na kosu, već proizvode poput maski, regeneratora, sprejeva za kosu ...


Proizvod sam dobila na testiranje od Loko prirodna kozmetika tima, osvojio me njihov spontani način razgovora i dogovora, te su mi poslali sve za što sam bila zainteresirana :)  Ovaj brend dolazi iz Makarske, a njegov zaštitni znak (osim prirodne kozmetike naravno) je simpatična i uočljiva ambalaža, koja je totalno po mom ukusu - slatka i nenapadna :)


"Loko Prirodna Kozmetika je nastala iz jedne jednostavne želje: za svoje tijelo želim samo najbolje iz prirode! :)" - ovom rečenicom kratko i jasno su objasnili od kud potreba za stvaranjem prirodne kozmetike i prenošenje tog stvaralaštva na druge :)


20140628_152626



Volim kada se u mojoj kolekciji stvori proizvod posebne ambalaže, ambalaže koja odskače od drugih, za koji znam da ću odmah naći, kada se javi potreba za njegovim korištenjem :) Ovo je takav proizvod - krema dolazi u limenoj kutijici, jednostavnog, okruglog oblika. Na njoj se nalazi naljepnica, koja otkriva o kakvom proizvodu se radi. Sviđa mi se sve na ovoj naljepnici - od naziva proizvoda, fonta slova, ilustracije ženskog lica i kose, koja vraća u djetinjstvo :)


Prijelaz između poklopca i ostatka kutijice, zaštićen je naljepnicom/selotejpom, koju je lako skinuti, sviđa mi se što pri skidanju nije oštetio samu ambalažu i/ili ostavio čudne tragove na njoj.


20140628_153140


"Loko prirodna kozmetika" kaže: 


"SOS Hair u novoj sexy ambalaži sa još boljom formulom. Obogaćen uljima avokada, suncokreta, kokosa i shea maslacem uz dodatak eteričnih ulja lavande i ylang-ylanga, zaglađuje neposlušne vrhove, čuva ih od ispucanosti, obnavlja strukturu kose i njeguje ju."


Znači, krema sadrži potpuno prirodne sastojke:  avokado, suncokret, kokos, shea maslac, eterična ulja lavande i ylang - ylanga.


20140628_153341


Kada sam otvorila kutijicu kreme, odmah me zabljesnuo  intenzivan miris lavande i još nečeg poprilično teškog, pretpostavljam da je to ylang-ylang, ali nisam sigurna jer ga nikad nisam pomirisala hehe. Nisam ljubitelj mirisa lavande, ali kod ovog proizvoda sam se koncentrirala na njegov učinak, ne na miris.


Kasnije se pokazalo pozitivnim, da kada se nanese na kosu, taj miris postupno slabi i na kraju potpuno nestane s kose.


20140628_153422


20140628_153436


Tekstura ove kreme na prvi dodir je maslasto-uljasta, u početku se čini poprilično tvrda i mrvi se. Kada dođe u doticaj s temperaturom ruke, pretvori se u gusto ulje. 


Kako sam ju koristila? 


Nakon što sam dva puta šamponirala i isprala kosu, posušila sam ju ručnikom, te kad se nakon nekoliko minuta prirodno osušila na zraku, stavila sam samo na vrhove kremu. Ova krema se preporučuje da se koristi samo za vrhove kose, i to na mokru i opranu kosu. Zatim ju osušite i stilizirate po želji. 


Uzimate jako, jako malo kreme, otprilike količinu kao na gornjim slikama, protrljate kroz dlanove da se otopi i da nastane što više ulja, te ju stavite na vrhove kose.


Nakon što sam osušila kosu, izgledala je stvarno jako jako dobro. Pogotovo nakon drugog korištenja ove kreme. Djelovala je kao da sam došla iz frizerskog salona, ili kao da sam stavljala posebne preparate za stiliziranje, sve što sam koristila je voda, šampon i ova krema, te na kraju fen. Razlog zašto nisam stavljala nikakav regenerator, niti leave-in proizvod, je zato što smatram da bi u kombinaciji s ovom kremom jednostavno bilo preteško za kosu.


Krema daje uredan izgled vrhovima, kosi daje predivan sjaj - onakav sjaj kakav dobijete kad ju ispeglate ili posebno fenirate.


Zbog toga što se krema stavlja na vrhove kose, odlično veže miris parfema za kosu. Recimo ako ga stavite blizu vrata, kosa će pokupiti njegov miris i mirisati jako dugo po njemu. 


Iako sadrži maslac i razna ulja, ova krema nije izazivala prerano mašćenje moje kose :)


Težina  kreme je 50 g, a cijena 35 kn :D


Možete je pronaći na "Loko prirodna kozmetika" - Facebook stranici, zajedno s ostalim proizvodima :)


*PR proizvod



Jeste li koristili ovu kremu za kosu? Jeste li zainteresirani za njeno korištenje? Da li ste koristili neki drugi "Loko prirodna kozmetika" proizvod?


Hvala na čitanju!! :)


Ivana <3 <3

You May Also Like

29 comments

  1. Radim identičan proizvod za svoju upotrebu, ali bez mirisa. Ne volim osobno ylang ylang, iako proizvodim sapune s tim mirisom i kupci su oduševljeni!
    Avokado je izuzetno dobar za kosu, a moj je rafiniran i zelenkast, pa kremica poprimi žućkasto zelenu bojicu! Sve u svemu sviđa mi se kako si opisala ovaj proizvod! Cijena je svakako primamljiva !

    ReplyDelete
  2. da, miris je jedina slaba točka na ovom proizvodu, jer je težak dosta.. no s obzirom kako mi kosa kasnije izgleda i on nestane, dosta sam zadovoljna :)
    baš mi je zanimljivo što sama radiš prirodne proizvode :D
    kada potrošim sve ovo što imam, voljela bih nešto nabaviti od tebe :*

    ReplyDelete
  3. zanimljiv proizvod ali i brend

    ReplyDelete
  4. Nisam koristila, mada se čini ok, ja baš volim miris lavande :)

    ReplyDelete
  5. Zvuči zanimljivo :)
    Kosa mi je očajna pa bi mogla isprobati ovo.

    ReplyDelete
  6. onda će ti biti odlično :) jer lavanda se zbilja osjeti :D

    ReplyDelete
  7. isprobaj svakako :D
    cijena nije velika, a imat ćeš dugo proizvod, jer ga ide stvarno jako malo :D

    ReplyDelete
  8. Dopada mi se kada saznam za neke male prirodne brendove, bas su mi simpa i mislim da imaju mnogo toga za ponuditi na beauty trzistu. Interesantna kremica! :)

    ReplyDelete
  9. da, stvarno su simpatični :D
    na njihovoj Facebook stranici se nalazi album sa slikama svih njihovih proizvoda :D

    ReplyDelete
  10. Odlična recenzija :) Nikad nisam koristila ništa slično ovome i jako mi se sviđa ova kremica za kosu. Sastav je predivan. Idem baš malo proučiti njihove proizvode :D

    ReplyDelete
  11. hvala ti! :*
    da, proizvod je stvarno poseban i što je još bitnije dobar i učinkovit :D
    još kad znam da je sve u njemu prirodno, bolje ne može :D
    jako interesantno za isprobati i koristiti :)

    ReplyDelete
  12. Evo da se konacno oglasim, kad vec drugima ne mogu komentirat moram tebi bar hehe :D super si opisala kremu, nisam nikad imala slican proizvod i mislim da bi mi super odgovarao radi suhe kose koja je ostecena blajhom. Meni je miris lavande jedan od naj mirisa opcenito tak da je to dodatni plus :) i kosa ti je lijepa kad ju stavis!

    ReplyDelete
  13. Poslala sam poruku finim čikama i tetama na njihovoj Facebook stranici da vidim može li se poslati u Sarajevo, voljela bih je probati. Tvoja recenzija me navela na to!

    ReplyDelete
  14. haha :D
    tebi bi se onda svidio proizvod, jer je stvarno prisutan miris lavande, a kao jedan od sastojaka je kokosovo ulje koje voliš :D
    proizvod je stvarno drugačiji od svega što smo imale :D

    ReplyDelete
  15. hehe! oni su jako ljubazni i vjerujem da će ti brzo odgovoriti, i nači način da pošalju :D

    ReplyDelete
  16. Nikada nisam čula za sličan proizvod, a i nisam još ništa isprobala iz programa Loko kozmetike. Vjerujem da njeguje vrhove kose, jer joj je sastav jako dobar. Zanima me samo kako uspiješ rasčešljati kosu bez regeneratora, a kremu stavljaš samo na vrhove? Koristila sam neke slične proizvode, ali bih uvijek prije toga stavila regenerator. Imam dugu, gustu kosu, koja se uvijek zapetlja nakon pranja.

    ReplyDelete
  17. I ja sam ju naručila i jako ju volim, planiram i ja recenziju ubrzo, već sam ju pofotkala. S tim da sam pretpostavila da mi lavanda neće baš pasati pa sam ih zamolila da mi ju smućkaju samo sa ylang ylangom i meni ima baš fini miris ovako, nije zagušljiva. Super recenzija. :)

    ReplyDelete
  18. Koristim njihov dezodorans i sapun za čišćenje lica. Definitivno će dobiti još narudžbi od mene jer su ovi proizvodi jako djelotvorni. Imam jako osjetljivu kožu, sklonu alergijskim reakcijama, isušivanju, mašćenju, crvenilu i čudima, ali Loko proizvode voli :)

    ReplyDelete
  19. i za mene je ova krema nešto sasvim novo ...
    podsjeća me na ulje od kokosa, ali smatram da je još bolja od njega :)
    e i mene je iznenadilo što sam ju uspijela raščešljati :D
    Naime ovu kremu ne koristim nakon svakog pranja, već tu i tamo da ju nahranim,, jer je jako bogata, i njen učinak ostaje duže vrijeme..
    kosu češljam češljem sa širokim zubcima,, i ova krema mi pomaže da ju raščešljam,, jer dok se češljam zahvatim uvijek malo kreme na vrhovima i ona ostane na češlju i pomaže da raspetljam određene zapetljane dijelove :) probaj jednom samo oprati dva puta nekim šamponom koji ti ne isuši skroz kosu, i zatim stvavi ovu kremu pa vidi da li možeš
    no, ako ti se kosa stvarno petlja slobodno stavi regenerator,, ali onda jako malo ove kreme, da si se slučajno ne zamasti kosa brzo :)

    ReplyDelete
  20. super što si tražila ylang-ylang :)
    ja lavandu ne volim od malena,, ali s obzirom na to koliko je proizvod kvalitetan, ne obazirem se na miris :)
    super je što su oni toliko susretljivi prema kupcima i suradnicima, pa su ti smiksali po tvojoj želji :)

    ReplyDelete
  21. aaa odlično :D
    imam njihov sapun za masnu i problematičnu kožu.. uskoro se bacam na njegovo korištenje :D
    drago mi je da ti se sviđaju :D
    i za dezedoranse sam pročitala da su jako dobri i učinkoviti :D

    ReplyDelete
  22. Hvala ti na savjetu, baš ću probati

    ReplyDelete
  23. Hvala tebi na citanju! Nadan se da ce ti pomoci da postignes zeljenu boju!

    ReplyDelete
  24. […] na svom blogu, početkom ljeta sam recenzirala njihov odličan proizvod za kosu, a radi se o SOS Hair kremi za kosu. I danas sam jednako oduševljena tom kremom, možda čak i više, jer me iznenađuje činjenica da […]

    ReplyDelete
  25. Po tvojoj recenziji vidim da bi mi se miris kreme svidio, a i volim miris lavande :D
    A cijena je i više nego pristupačne :)

    ReplyDelete
  26. da, onaj tko voli miris lavande će ju obožavati :D
    a njen učinak na kosu je i više nego dobar ;D

    ReplyDelete
  27. […] Ovom posebnom proizvodu za kosu, koji dolazi od Loko prirodna kozmetika, posvetila sam detaljnu recenziju – > Ovdje […]

    ReplyDelete