Yves Rocher ~ 360° length mascara

by - Tuesday, July 22, 2014

Kod mene se zaredalo niz postova posvećenih preparativnoj kozmetici, proizvodima za njegu tijela i lica, a danas je napokon došao na red i jedan dekorativni proizvod :)


Radi se Yves Rocher proizvodu, odnosno njihovoj 360° length maskari.


Moj prijašnji post posvećen Yves Rocher proizvodima, možete pročitati --> ovdje. Pisala sam o njihovom piling gelu za tuširanje i losionu za tijelo iz Les Plaisirs Nature kolekcije.


20140713_175142



Ono što će Vas sigurno razveseliti ukoliko naručite/kupite njihovu maskaru, je to što je zapakirana, odnosno omotana je tankim celofanom. Jednom kad skinete celofan, ne možete ga vratiti nazad. Lijepo je znati kod otvaranja da dobivate novu, svježu, čistu maskaru koju jedino Vi nanosite na trepavice :)


Osim toga, znate da je formula maskare ona prava, jer maskara nije bila otvarana prije, te se nije sušila ili nešto drugo.


20140713_175346


20140713_175426


Ovo je maskara namijenjena produživanju trepavica, njen primarni zadatak nije davanje volumena trepavica, niti  uvijenost, već prvenstveno produživanje.


Maskara je vodootporna, što je čini idealnom za korištenje u ljetnim/vrućim mjesecima. Može se koristiti i ostatak godine, kod osoba koje imaju problema s masnim kapcima, suznim očima, ili su često izložene vremenskim neprilikama.


Maskara dolazi u čvrstoj ambalaži, a plava boja ambalaže mi  vuče na Electric Blue nijansu, što ju čini zanimljivom i uočljivom :) i naglašava da se radi o vodootpornoj maskari :)


Ovaj 360° - govori da maskara produžuje i gornje i donje trepavice.


Sadržaj maskare iznosi 8 ml. Može se naći u sivoj, smeđoj i crnoj boji, no ja sam ju dobila na recenziranje u Crnoj/Noir nijansi :)


20140713_175951


20140713_175611


Kada odvrnete maskaru, vidjet ćete da je njena drška isto Electric blue boje. To me iznenadilo u početku, jer sam očekivala da će sve biti crno, kako to inače bude kod drugih maskara hehe! :)


No sama maskara je stvarno crna :D


Četkica maskare je dosta dugačka i ravna.. Odnosno nema nikakve dodatna izbočine i udubljena, već je jednostavna i lagano zaobljena.


Ono što je super kad otvarate maskaru, prilikom izvlačenja četkice iz ambalaže, čuje se onaj smiješni zvuk/klik :D Odnosno znate da je četkica izašla bez suvišne maskare na sebi, prilikom izvlačenja se očistila od svega nepotrebnog. I stvarno za jedan sloj dobivate sasvim dovoljno maskare. Nije suha, ne stvara Vam muke da s njom ne možete ništa, no opet s druge strane nije ni jako mokra, ne zamrlja vam kapke niti okoloočno područje. Sasvim idealna mjera/doza maskare :)


20140713_175934


20140713_180044


Obožavam četkicu ove maskare. Ona se zapravo ponaša kao češalj na mojim trepavicama - obuhvati svaku, ali svaku trepavicu (normalno ako se potrudim da bude tako), i lijepo ju češlja i naglašava i produžuje, a pritom se nećete zamrljati. Korištenjem ove maskare zapravo vidim iz prve ruke, s koliko trepavica točno raspolažem :D jer ih ona sve obuhvati produži i nekako podigne.


Pigmentacija je solidna, neće vam dati ultra crne/ugljen trepavice,,, ali će ih  lijepo pobojati i naglasiti i biti će uočljive :)


Kod ove maskare su potrebna dva sloja maskare, da se vidi konkretan efekt, lijepo se nadograđuje, trepavice se neće lijepiti pritom, niti će se maskara trusiti. Ne trusi se niti nakon dužeg nošenja.  Nije ju problem nanositi niti na donje trepavice, ne mrlja ih, već naglašava :)


Najbolji efekt s ovom maskarom ćete postići, ako ju koristite u kombinaciji s uvijačem za trepavice. Jer i sami znate da vodootporne maskare najduže drže trepavice uvijene, mogu proći sati i sati, a moje trepavice s ovom maskarom su uvijene, iako prirodno padaju prema dolje. Ako nemate uvijač, ja koristim Body&Soul uvijač za trepavice, kupila sam ga u Mulleru, košta nekih 20 kn, pisala sam o njemu u svom Everyday beauty favorites  postu.


S ovom maskarom dobivate lijepe, produžene, uredne, lagano istaknute i uvijene (u kombinaciji s uvijačem) trepavice. Jedina stvar koju ne dobivate je volumen, odnosno neće vam stvoriti efekt da imate više trepavica, nego što stvarno imate. No meni to nije problem, jer ju volim koristiti u onim danima kada želim prirodne, lijepo naglašene i vidljive trepavice, bez tone maskare na njima, koje je lako nositi po svim vremenskim uvjetima - za takav look je idealna ova maskara :D


Isto tako, mislim da će biti idealna i za lijepe smokey eyes look-ove, gdje je naglasak na sjenilima i blendanju boju, a maskara samo lagano zaokružuje cijelu priču. :)


Rok trajanja maskare je 6 mjeseci.


Cijena - 73,90 kn, trenutno je snižena 23 %. Regularna cijena 96 kn. 


Yves Rocher trgovina


Yves Rocher facebook stranica 


*PR proizvod



Jeste li isprobale ovu maskaru? Jeste li isprobale neku drugu Yves Rocher maskaru? Podijelite svoje dojmove :) 


Hvala na čitanju!! :)


Ivana <3 <3

You May Also Like

24 comments

  1. Ih, ja volim maskare koje daju puuuno volumena, tako da ću ovu preskočiti :))

    ReplyDelete
  2. Aaaa trebala si ju staviti na trepavice da vidim kako izgleda! :D
    inače, zainteresirala sam se za njihove stvari još od onog pilinga :D

    xo

    ReplyDelete
  3. Baš me interesuje kako izgleda na trepavicama. Kao i Lil'Mee i ja volim maskare koje daju volumen, jer su mi trepavice inače jadne :( nisam probala ništa od YR dekorative i ne mislim da će se to promijeniti u skorije vrijeme :)

    ReplyDelete
  4. hehe!
    ako voliš stalno punoo volumena, onda nije za tebe :)
    iako je po meni odlična za ovo vrijeme :D

    ReplyDelete
  5. da, pregledaj njihov web shop, imaju svega :)
    ma uslikala bih svoje trepavice, ali kamera ih ne vata nikako :/
    budem se više potrudila u budućnosti :D

    ReplyDelete
  6. s ovom maskarom vjerujem da bi ti izgledalo oke, pogotovo u kombinaciji s uvijačem :D
    jer ih lijepo naglasi i produži, samo eto, ne daje taj volumen :D ali trepavice su itekako vidljive :D

    ReplyDelete
  7. Divno zvuci,bas me interesira! Ja sam inace fan maskara koje produljuju,volumen nebitan :D (

    ReplyDelete
  8. onda super :) ova je za tebe :D
    to znači da vjerojatno imaš lijepe i guste trepavice :) zavidim :D

    ReplyDelete
  9. Uf sve sto si napisala je super za jednu maskaru i svaka bi takva trebala biti :)
    Meni je priroda podarila duuuge trepavice koje ako svaki dan nanosim maskaru budu i uvijene same bez uvijaca :D i volumenom sam zadovoljna, samo volim kad mi maskara da ocima onaj dramatican izgled :) guste, duge, uvijene i crne trepavice to je sve sto trazim
    I da zelim jos reci da je sve stvar u nacinu na koji se maskara stavlja, cetkica mora biti kvalitetna i ruka izvjezbana jer kada se maskara ne stavi dobro na trepavice nece se viditi taj zeljeni efekat pa makar maskara kostala i 300kn.

    ReplyDelete
  10. da, ima i tu nešto :D treba se malo i potruditi kod stavljanja :)
    wow uvijek zavidim curama koje imaju prirodno uvijene trepavice :D Vama su trepavice uočljive i bez maskare :D

    ReplyDelete
  11. Nisam isprobala Yves Rocher maskare, ali baš mi se sviđa četkica kod ove. Sad imam dosta maskari pa dok ovo ne potrošim ne smijem kupovati nove jer mi se samo osuše.

    ReplyDelete
  12. Ma meni svaka odgovara jer su mi trepavice ok i treba ima samo malo bojice/crne i ništa više, a ja više od toga i ne tražim od maskare :)) Ovu nisam probala ali bih rado :D

    ReplyDelete
  13. da, ni ja ne volim maskare gomilati :D
    ni njih ni pudere :) jer to stvarno trošim, pa mi žao kupovati dok ne istrošim :D
    isprobaj svakako, četkica joj je jako dobra, lijepo zahvati svaku trepavicu :D

    ReplyDelete
  14. sretnice :D
    onda je ova super,, iako stvarno lijepo istakne i začešlja trepavice,,, no eto, ne daje taj dodatan volumen curama kojima je potreban ili žele ili vole takve trepavice :D
    svakako isprobaj :D

    ReplyDelete
  15. Evo i mene konačno nazad kod tebe!!!! :D :D

    Za početak super je post, sve si napisala, imam dojam da sam i sama isprobala maskaru kad sam čitala dojmove i mislim da bi ta maskara meni bila odlična jer je to baš moj tip maskare. Sviđa mi se četkica i to što nije pretamne boje. Super je i što se ne trusi, to je ogroman plus. Mislim da bi ju baš mogla isprobati kad potrošim ovu sad...ja ti ne zamjeram što nemaš slike svojih trepavica, vidjet ću te uživo s njom uskoro haha :D

    ReplyDelete
  16. da, tebi bi bila super, jer ne nije teška i neće ti se ljepiti trepavice, već će biti uredne i istaknute :D

    ReplyDelete
  17. Mislim da skoro nisam pročitala dužu recenziju jedne maskare :D.
    Drago mi je da si pisala baš o ovoj, jer nisam probala ni jednu iz Yves Rocher ponude, a i ne piše se puno o njima,

    ReplyDelete
  18. hehe onda super :D :D _*
    drago mi je da je nekome koristan moj post haha :D
    da, općenito se slabo piše o njihovoj dekorativnoj kozmetici, uglavnom o gelovima za tuširanje i općenito proizvodima za njegu tijela :D

    ReplyDelete
  19. znaći da bi je moje trepavice jakooo voljele :)

    ReplyDelete
  20. vjerojatno :D
    odlična je maskara :D

    ReplyDelete
  21. Ja volim yves rocher kozmetiku, doduse vise njihovu preparativu, dekorativu nisam nesto puno isprobavala! u italiji imaju ducancic koji je vrlo blizu mjesta gdje zivim tako da mi je zgodno svako malo zaletiti se tamo :)

    ReplyDelete
  22. da, imaju stvarno slatkih stvari :D
    a preparativna im pršti sa izborom :D
    voljela bih što više toga isprobati :D

    ReplyDelete
  23. […] Kako sam ranije spomenula, suradnja s mojim dragim brendom Yves Rocher se nastavila. Recenzijama njihovih proizvoda sam posvetila dva posta. Njihovi naslovi su Yves Rocher ~ Les Plaisirs Nature  i  Yves Rocher ~ 360 ° length mascara. […]

    ReplyDelete
  24. […] Rocher 360° Length maskara – recenzija – ovdje. Maskara koju sam voljela, koristila i potrošila […]

    ReplyDelete