Dekorativna kozmetička torbica

by - Friday, August 22, 2014

Ovaj post ću posvetiti svojoj kozmetičkoj torbici, koju nosim kada putujem i u koju stavljam samo dekorativnu kozmetiku. Ne volim miješati preparativnu i dekorativnu, jer onda postane sve neuredno i nepregledno i što je najbitnije, ne mogu se snaći dok tražim nešto.


Stvari koje ću spomenuti ne nosim sve u isto vrijeme, dosta ih rotiram, ponekad ubacim sasvim nešto drugo što neće biti ovdje spomenuto, ali ovo je presjek dekorative koja je sa mnom najčešće putovala zadnjih pola godine :)


20140821_115307 - Copy



Torbicu sam kupila u veljači, u Mulleru. Bila je dio limitirane Catrice kolekcije naziva "Lala Berlin loves CATRICE". Odmah me privukla činjenica da posjedujem Catrice torbicu, jer sve što od njih imam je naravno šminka :) Još je bila limitirana, imala je super cijenu od 40 kuna, i trebala mi je u tom trenutku kozmetička torbica, jer sam sve češće putovala. I sada sam sretna što sam ju tada ulovila :)


20140821_115200


Torbica je jako mekana i praktična. Materijal je kvalitetan. Kao da je napravljena od mekanog platna, na dodir nije onako umjetni materijal.


Ovaj print mi se jako sviđa, bez obzira kakve sam volje i u kojoj sam fazi, ne dosadi mi :) Fora mi je ova bijela pločica/natpis naprijed. Mislim da to ovu torbicu čini nekako modernijom i zanimljivijom.


Zip joj je jako kvalitetan, često ju otvaram i zatvaram, on još nije počeo štekat, nisu počeli izlaziti konci iz nje, niti išta slično. Super izgleda kao i prvog dana. Možete vidjeti kad sam ju kupila ovdje, i njeno stanje sada.


20140821_115407


Što se veličine tiče, torbica je jako zahvalna. Stat će Vam sva potrebna dekorativna kozmetika, koja će vam trebati u periodu od tjedna, dva ili više dana. Za cure koje nemaju potrebu često mijenjati kozmetiku je idealna.


Čak i ako volite nositi više ruževa, sjenila, olovaka... stat će vam u nju. Super je što se njen oblik prilagođava stvarima u njoj. Trebali bi ste ju stvarno dobro natrpati da postane pretijesno. 


Super štiti kozmetiku unutar, jer nije pretanka.


Ne zauzima mnogo mjesta u koferu, čak i kad nosim više stvari nego inače, uvijek nađem mjesto za nju. Prilagodi se ostalim stvarima u koferu :)


Sada ću ovako pred sobom i laptopom :) početi izvlačiti proizvode unutar nje i opisati svaki u nekoliko rečenica :D


20140821_115656


Paula’s Choice ~ Clear Ultra-Light Daily Mattifying Fluid SPF 30znam, ovo nije dekorativni proizvod, ali sam ga morala ovdje uvrstiti, jer ga koristim nekoliko minuta prije šminkanja. U zadnjem postu je dobio detaljnu recenzijugdje sam opisala sve njegove prednosti, mogućnosti i razloge zašto me osvojio. 


Ukratko, ovo je fluid koji hidratizira dubinski kožu, štiti je od štetnih vanjskih utjecaja i matira ju. Koristim ga nakon čišćenja lica, da bi kožu ponovno vratila u hidratizirano stanje, ali prije šminkanja da ju matiram i spriječim masnu i sjajnu T-zonu. Ovaj fluid se ponaša kao izvrstan primer, CC krema jednostavno klizi preko njega. Imam dojam da produži njeno stajanje na koži :) Izvrstan proizvod, a u recenziji koju sam linkala iznad možete pročitati detaljnije informacije o njemu :)


Bourjois 123 Perfect CC cream o ovoj kremi sam pričala u svom Everyday beauty favorites postu. Kupila sam ju negdje u travnju ove godine i od tad kao podlogu koristim samo nju. Nemam nekih velikih nepravilnosti na licu. Ova krema je tako lagana za korištenje. Ne treba istisnuti jako puno, jer je rijetke teksture, lijepo se blenda, raspoređuje i upija. Izjednači Vam kožu, prekrit će crvenilo ili ostale sitne nepravilnosti. Ostavlja lijepu, izjednačenu kožu s prirodnim sjajem, koji ne izgleda umjetno ili seljasto, već zdravo. Sad na jesen ću promijeniti podlogu, jer više preferiram mat izgled tada, ali u toplim mjesecima ova CC krema je za mene idealna. Još jedna pozitivna stvar - ne isušuje mi lice, kao Garnierova BB krema npr. 


Estée Lauder ~ Sumptuous Bold Volume Lifting mascara - Double Wear concealer ovaj proizvod je isto tako dobio svoju recenziju. Radi se o maskari i korektoru u jednom proizvodu. Kada odvrnete  jednu stranu izlazi maskara, a kada odvrnete drugu korektor. Na ovaj način sam uštedjela na prostoru u torbici. Obadva proizvoda su jako kvalitetna. Maskara daje lijep volumen i odličnu pigmentaciju, nanosim ju u dva sloja i ne lijepi mi trepavice. Korektor je najbolji korektor koji sam imala do sada, prekriva nepravilnosti, posvijetli i osvježi područje oko očiju. Dobivate prirodan izgled, a ne kao da ste stavili tonu žbuke ili kreča ispod oka.  Trajnost i jednog i drugog proizvoda je fantastična, jedino što maskara nije vodootporna, pa neće preživjeti kupanje u moru, i slične stvari :)


20140821_115858


Catrice Eye brow Stylist ~ brown-n-eyed Peas - ovu olovku za obrve sam isto tako spominjala u Everyday beauty favorites postu, gdje sam ju swatch-ala i detaljno opisala. Jako dugo koristim ovu olovku, skoro godinu dana. Ne odvajam se od nje i počela je izgledati stvarno staro haha, ali nije me briga :D Olovka na jednoj strani ima češljić, s kojim na početku samo začešljam obrve, da bi ih dovela u nekakav uredan oblik i riješila ih mogućih ostataka CC kreme. Češljić je precizan i lijepo začešljava. Zatim nanosim olovku, koja ima savršenu boju za mene, tamnija taupe nijansa, koja ostavlja intenzitet boje ovisno o tome koliko ju jako stisnete. Zatim sve ponovo začešljam.  Ako tražite jeftiniju, a kvalitetnu olovku za obrve, svakako preporučujem ove od Catrice. 


Wet n Wild ~ brow & eye liner – E651 Black Black -  crna olovka, koju koristim za oči, nipošto za obrve :D Davno sam joj posvetila recenziju na blogu. Ovo je najduža/najveća olovka za oči koju sam vidjela. Pogledajte koliko je duža od Eveline tuša i Catrice olovke za obrve :D Olovka je kvalitetna, ostavlja lijepi crni pigment, nije suha, već onako taman masna, da je lako s njom baratati. Po trajnosti je isto tako odlična. Ne peče me za oči, što mi je isto tako bitno. Ako još uvijek niste financijski samostalne kao ja, preporučujem ovu olovku. Imat ćete stvarno kvalitetan, jeftin proizvod, koji dolazi u prepristojnoj veličini :D Recenzija olovke - ovdje. 


Eveline Celebrities tuš za oči - vjerojatno jedan od poznatijih tuševa na našem tržištu. Mnogo cura se žali da je nespretno s njim baratati i ja se slažem. Ali osvojila me njegova odlična pigmentacija, baš je crn crn. Koristim ga na način da prvo promućkam bočicu, zatim izvadim aplikator i napravim par crtica s njim na ruci. Na ovaj način uvježbavam preciznu liniju, i rješavam aplikator od nepotrebne količine tuša. Tek nakon ovog ga nanosim na oči. Svaki put uspijem nanijeti normalnu liniju i nemam problema kod apliciranja. 


20140821_120109


Maybelline Color Tattoo - vjerujem, svima poznati proizvodi. Imam ih u četiri nijanse, ali ove dvije najčešće koristim. 


Permanent Taupe nijansu ne koristim za obrve, već baš kao sjenilo. Kada ju nanesem preko cijelog kapka, stvarno lijepo izgleda. Boja postane nekakva siva - taupe- lilasta. Prekrasno se slaže uz smeđe oči. 


On and on Bronze je nijansa bez koje ne mogu, kao velika većina cura i blogerica. Stvarno zahvalna, prekrasna nijansa, koju možete nositi svakodnevno, možete ju nositi kao bazu za ostala sjenila. Ja ju najčešće stavljam samostalno, jer se boje i nijanse presijavaju, i izgleda da sam si dala puno truda ili čak radila lagani smokey eyes, ali nisam :D :D


20140821_120147


20140821_120317


Sva tri proizvoda su dobila svoju recenziju :)


AVON hidrokolor absolute ruž, nijansa Lovely Cherry - prekrasna crveno-roza boja, lijepa uočljiva, moderna nijansa, savršena za proljeće i ljeto. Recenzija 


Wet n Wild Megalast Lip color ruž, nijansa Rose-bud - prekrasna vintage roza/koraljna nijansa, super se slaže uz Permanent Taupe sjenilo. Recenzija.


Wet n Wild Megaslicks Balm Stain, nijansa Lady and the Vamp - bliži se kralj ljeta i početak jeseni, zaželjela sam se svojih najdražih berry nijansi. Ova je odlična, umjerena berry nijansa. U početku djeluje kao balzam za usne, a kasnije se pretvara u stain. Trenutni favorit među ruževima za usne :) Recenzija. 


20140821_120418


Garnier Repair - ovaj balzam za usne koristim već jako dugo za njegu usana. Poprilično sam ga i potrošila, obzirom da se kod mene takvi proizvodi prije izgube, nego potroše. Odlično njeguje suhe, ispucane, upaljene usne. Nije premastan, ne ostavlja nikakav trag, ali osjetite na usnama njegovu maslastu teksturu i učinkovito djelovanje. Miris mu je odličan i neodoljiv.


Maybelline Baby Lips, nijansa Cherry Me - ovaj proizvod koristim od zime, i fantastičan je za usne. Ostavlja nježnu, lijepu, crvenkastu boju na usnama. Meni je najčešće poslužio u jutarnjim satima, kada sam se budila za predavanja i kolokvije, i nisam imala puno vremena za spremanje. Stavljala sam samo malo BB kreme, maskaru i ovaj balzam. Odmah Vam osvježi lice, lijepo poboja usne i ne isušuje ih. Za ozbiljnu  njegu usana ga ne preporučujem, ali ga svakako preporučujem za korištenje, jer vam neće isušiti usne. Uvijek ga stavim kad sam u žurbi i ne stignem razmišljati koju boju stavljati na usne, jer on paše na gotovo sve. Odlična stvar !!


20140821_120813


Body& Soul uvijač za trepavice - i njega sam spominjala u svom Everyday Beauty Favorites postu. Ne mogu zamisliti stavljanje maskare, bez da prije toga uvijem trepavice. Ovo je za mene solidan uvijač, vjerujem da postoje i bolji, ali za mene je ovo trenutno dovoljno. Lijepo mi otvori pogled i pripremi trepavice za maskaru. Ponovo kažem, ako nemate ili ne želite trošiti novce na skupe uvijače, ovaj možete naći u Mulleru za 20-tak kuna :)


20140821_120937


To bi bilo sve od proizvoda koje redovito nosim u svojoj dekorativnoj kozmetičkoj torbici. Neki od njih su već dugo u njoj, neki će vjerujem i ostati dugo u njoj. Ako dođe do neke veće promjene, napravit ću Update-an post :D 



Koji proizvodi se redovito nađu u Vašoj kozmetičkoj torbici? Imamo li koji zajednički? Jesam li Vas možda zainteresirala za koji naveden proizvod gore? 


Hvala na čitanju!! :)


Ivana <3 <3

You May Also Like

47 comments

  1. nosim puno manje kozmetike, samo najosnovnije, nađe se i poneki tester i to je to :)

    ReplyDelete
  2. hehe, ovo nosim kad idem negdje na par dana, pa se trebam i šminkati :D
    ovako kad idem do grada ne nosim skoro ništa osim nekog ruža ili balzama za usne :D

    ReplyDelete
  3. Živile velike torbe i ove male u njima!
    Sva sreća pa kozmetika nije teška za nositi :) vise- manje otprilike se i to nalazi kod mene :)

    ReplyDelete
  4. Torbica ti je divna <3
    I jako mi se sviđa nijansa Avonovog ruža :D

    ReplyDelete
  5. istina :D
    ne mogu zamisliti da idem negdje na veći dio dana bez velike torbe :D

    ReplyDelete
  6. da i ja sam zaljubljena u tu torbicu, a prije godine i nešto uopće nisam voljela takav print :D
    al ona mi je baš nekako slatka :D
    da, mislim da im je to najljepši/najprodavaniji hidrocolor ruž :D

    ReplyDelete
  7. Ja se sutra moram spakirati za put i ovaj put sam odlučna u tome da uzmem samo potrebne stvari, jer imam naviku da uzmem sve i svašta, a na kraju pola toga ne koristim. Vidjet ćemo da li ću uspijeti. Ravnat ću se prema tvojoj torbici jer si stavila u nju sve što je potrebno :)
    Ne znam kako još uvijek nisam isprobala Maybelline Color Tattoo, a tako su mi privlačna :) I eveline tuš mi se čini jako interesantan.
    Ps. super je torbica..baš slatka :)

    ReplyDelete
  8. Mnogo je lep neseser, takodje nosim slicne proizvode, samo sto stavim neku manju paletu :) Inace taman je ovo proizvoda, ne treba mnogo da se makeup look ucini dobrim :D :)

    ReplyDelete
  9. Bas su super stvari! Zainteresirala si me vec odavno za Wet n Wild Rose bud, nikako da ga isprobam :) dijelimo kao sto znas, Bourjois cc kremu, Maybelline baby lips i Catrice olovku za obrve (iako ju ja sad ne koristim trenutno al je i dalje u torbici :D)....voljela bih isprobati i ovaj fluid od Paula's choice. Moram reci da je torbica prekokrasna i da stvarno zalim sto ju onda nisam kupila kad je bila u prodaji...jako mi se svidja i boja i velicina je taman.

    ReplyDelete
  10. po mom mišljenju je najbolje staviti po jedan proizvod za svaku namjenu i/ili ono već dobro isprobano, što najčešće nosimo.. možda dodati neko malo zanimljivije sjenilo ili ruž, u slučaju svečanijeg izlaska :)
    moraš probati ova tattoo sjenila, vjerujem da ćeš naći nijansu za sebe, koja ti se sviđa:)
    da, torbica je i meni nekako slatka, baš sam sretna jer sam naletjela na nju :*

    ReplyDelete
  11. hvala na pohvali za neseser :) meni je isto baš slatki :D
    ma stvarno ne treba puno proizvoda.
    a za paletuicu se slažem, da svakako dobro dođe, da se napravi nekakav smokey eyes :D

    ReplyDelete
  12. možda ponove u nekoj od sljedećoj LE kolekciji neku torbicu, ionako nas svako malo Catrice i Essence iznenade s proizvodima koje ubace u njih :)
    fluid je jako kvalitetan proizvod i trenutno ga najviše koristim :D
    Rose bud bi ti se vjerujem svidio :D

    ReplyDelete
  13. Torbica je prekrasna a i boja je po mom ukusu :-).Ah taj uvijač za trepavice nikako da ga kupim ,svaki put zaboravim a vjerujem da su trepavice puno ljepše .
    Wet n Wild Megalast Lip color ruž, je predivan ,obožavam takve nijanse ,voljela bi da se nadje i u mojoj kozmetičkoj torbici :-)
    Predivan post ,uživala sam čitajući i gledajući sve te prekrasne proizvode i nijanse
    LP

    ReplyDelete
  14. I meni se torbica jako, jako svidja - preslatka je! :)
    Maybelline Color Tattoo su hit samo takav a i ja najvise volim nijanse kao i ti dok mi je odabir ruzeva takodjer krasan <3
    Bas mi se dopada post :D

    ReplyDelete
  15. Torbica je stvarno super :)
    Sviđa mi se što nisi pretrpala torbu, već nosiš uglavnom ono što ti je potrebno. Kod mene nema između, ili nosim samo balzam ili nosim 7 ruževa za usne :D nepopravljiva sam.

    ReplyDelete
  16. baš mi je drago da ti se post svidio :) :D
    uvijač za trepavice će ti promijeniti život hehe, nije ga stvarno teško koristiti, a totalno izmijeni izgled trepavica :D
    Rose bud je divna nijansa. šteta što ga ovdje fotić nije uhvatio kako treba, ali na svu sreću postoji na blogu arhiva swatcha :D

    ReplyDelete
  17. joj baš mi je drago da ti se sviđa :) <3
    torbica mi je bila jedna od boljih ulova, kupljena je iz potrebe, ali sam se istovremeno taj dan htjela i razveseliti :D
    ove Color tattoo nijanse su stvarno divne i zahvalne, drago mi je što imamo sličan ukus u nijansama :D :D

    ReplyDelete
  18. hehe :D ma nije to loše :D
    ja isto imam faze da nabavim 1000 nijansi ruževa :D :D i onda ih izmjenjujem,, a nekad mi nije do ničeg, stavim samo običan balzam ili cherry me :D :D

    ReplyDelete
  19. krasna ti je torbica i sadržaj :))
    ali gdje su rumenila? :D

    ReplyDelete
  20. Moram priznati da ja u kozmetičkoj torbici imam samo ruž, labelo, olovku (nude i crnu) i puder za matiranje i to je to :D

    Super stvar kod Maybelline CT je to što kad ih stavim ne mrdaju tako da nema potrebe da ih nosim sa sobom hihi :D

    ReplyDelete
  21. Torbica je preslatka! Slažem se za Catrice olovku za obrve, odlična je i koristim ju svakodnevno, samo u drugoj nijansi, a i za Maybelline sjenila ti ne mogu proturječit, želim si još uzeti ovu on and on bronze nijansu i možda pink gold :)

    ReplyDelete
  22. hehe, ne znam ni sama :D
    slabo ih koristim u zadnje vrijeme nekako
    po jesen/zimi ih češće stavljam :D
    čekam NYX taupe da mi služi za konturiranje, ali ono nikako doći s ebaya :D

    ReplyDelete
  23. da ma ni je ih ne nosim sa sobom kad ih stavim :D
    ali ih uvijek nosim kad negdje putujem, da se mogu ponovo s njima našminkati :D super su mi jer su lijepe nijanse, brzo se i lako nanose, a izdrže cijeli dan :D

    ReplyDelete
  24. baš mi je drago čuti da još neko voli ove Catrice olovke, ja sam oduševljena s njima, a koštaju oko 30 kuna :D
    Maybelline sjenila su krasna, meni je on and on bronze odličan, ali i pink gold ponekad nosim i isto je lijepa boja, ovako malo za promjenu :D

    ReplyDelete
  25. torbica je skroz preslatka, kvragu i njihove limitirane kolekcije, sigurno bih ju uzela da ju sada nadjem negdje :) wet n wild megaslicks me jako zainteresirao, mislim da cu ga ici potraziti :D

    ReplyDelete
  26. da, ja vjerujem da će ponoviti torbicu u nekoj od kolekcija, vjerojatno još ljepšu :D
    ne znam zašto te neke stvari ne uvedu u stalnu prodaju hehe! :D
    Megaslicks je super proizvod i ima ga u raznim nijansama :)

    ReplyDelete
  27. Bourjois CC kremu podhitno moram nabaviti, čim ju negdje vidim želim ju kupiti. Isprobala sam ju par puta u dm-u, čini mi se dobra nijansa, ali kako za mene nema dobre u drogerijama i tog jeftinijeg ranga uvijek ju ostavim jer mi žao baciti novce. No mislim da će biti dobro :D
    Eveline tuš mi je odličan i super za baratanje tako da se tu ne slažemo hehe :D

    ReplyDelete
  28. probaj CC kremu ako budeš u prilici, za mene je sasvim solidan proizvod koji pruža lagano prekrivanje, ali nekako prirodno izjednači kožu i izvuče ono najbolje iz nje
    za ljetne, tj. tople dane je stvorena :D

    hehe znam da je nekima Eveline tuš odličan, a nekom grozan, meni je super, samo eto kod svakog nanošenja se moram ovako predhodno pripremiti, jer mi bude previše tuša na aplikatoru, i/ili mi ispadne predebela crta.. ali tuš je super pigmentiran i trajan <3

    ReplyDelete
  29. Ja nikuda ne idem bez uvijača za trepavice, čak i kada ne nosim ništa od šminke, uvijač i balzam su mi obavezni.
    Color Tattoo sjene i ja volim nositi na putovanja, iako me ponekad nervira činjenica da su od stakla, pa mi dodaju na težini torbice.

    ReplyDelete
  30. Torbica je baš lijepa. :) Privlačna mi je ova CC krema. Morat ću je isprobati.

    ReplyDelete
  31. uvijač je odlična stvar, kad ga odlučiš početi koristiti,, onda se ne možeš odvojiti od njega :)
    Da dosta su teška, pogotovo kad ih nosiš više.. ali meni nekako paše to staklo, nekako mi izgledaju kvalitetnija i očuvanija sjenila :)

    ReplyDelete
  32. torbica je ulov godine :D
    CC krema je super lagana podloga, mene je oduševila :D

    ReplyDelete
  33. Vidiš, sretna si što nemaš problema s Eveline tušem, meni se često razlijeva, čak i kad ga promućkam. Body&Soul uvijač imam nekoliko mjeseci i moram ti reći da je ovo prilično loš uvijač, više me ne služi tako dobro ako prije, a prošao je neznatan vremeni period, šteta. Bolji mi je bio Manhattanov koji planiram uskoro nabaviti. Torbica je preslatka :D

    ReplyDelete
  34. hehe, taj Eveline tuš je dosta kompliciran meni za korištenje, nekome super odgovara, nekome nikako.. možda je od pakiranja do pakiranja :D ja ga planiram potrošiti dok ne kupim novi :D
    ovaj uvijač je zasad solidan, vjerujem da bolji postoje :D
    taj Manhattanov sam imala u srednjoj trajao je jak odugo, i bio isto tako dobar :D
    hvala na komplimentu za torbicu :D

    ReplyDelete
  35. Torbica je velika što mi se baš sviđa :D Eveline tuš,Catrice olovka za obrve (genijalna mi je),Maybelline Color Tattoo nam je zajednički :D. Nedavno sam počela koristit uvijač za trepuške i ok je sve prošlo nisam ostala bez trepavica :D. ja osobno ne volim kozmetiku nosati sa sobom jer uvijek imam osjećaj da ću nešto razbiti,ali što ću kad se mora mora se pregrmim to :D

    ReplyDelete
  36. da, mene je uvijek najviše strah kada nosim da će se nešto otvorit ili razbit, pa zamazat ostale stvari u torbici :)
    heheh, i mene je bilo prvi put strah da ću počupati/odsjeći trepavice, kada sam koristila uvijač :D
    oko zajedničkih proizvoda se totalno slažem, jako kvalitetne stvari, koje će se vjerujem jako dugo zdržati u našim torbicama <3

    ReplyDelete
  37. Imam želju da probam Bourjois CC kremu, ali prvo dok potrošim ono što sam lagerovala :D
    Torbica je preslatka i sama bih izabrala istu :)

    ReplyDelete
  38. CC kremu predlažem da nabaviš možda kad ponovo dođu topliji mjeseci, jer je stvarno onako lagana za lice, a pruža solidno prekrivanje :D
    torbica se vidim svima dopada, ima ono "nešto" :D :D

    ReplyDelete
  39. Puno tih stvari zapravo i ja imam hehe :) Ovaj Baby Lips mi je najdraži od svih, nekako najbolje ostavlja trag, a ne isušuje. :)

    ReplyDelete
  40. vjerujem ti :D nisam doduše druge baby lips isprobala, ali nakon ovog niti nemam potrebu, osim možda onaj mint :D
    ovaj tako divno miriši, boja je divna, a kao što kažeš ne isušuje :D super je i za hladno vrijeme :D

    ReplyDelete
  41. Obožavam Maybelline Color Tattoo. :)
    I mislim da sam jedina devojka koja ne nosi sa sobom tako neku kozmetičku torbicu. Potreban mi je samo nekakav balzam. :D

    ReplyDelete
  42. hehe! ma ni ja ovako inače ne nosim kad idem na kavu ili negdje u blizini kuće, tj, kad sam u gradu gdje živim :D
    ali kad putujem u drugi grad zbog faksa, ovo su proizvodi pristuni kod mene :D

    ReplyDelete
  43. Baš volim ljudima zavirivati u kozmetičke torbice:) Ko curica koja se dočepala mamine šminke:D
    Uglavnom, uopće nije puno šminke već taman! CC kremu moram probati jer je sad već svi hvale na sva zvona, a Babylips mi je novi najbolji prijatelj :D Odoh sad čitati o ovoj debeljuci i maskari/korektoru :D

    ReplyDelete
  44. haha :)
    ma nije da, ponesem samo osnovno od svega :D ne nosim 13 vrsta korektora ili maskara :D
    i meni su ovakvi postovi kod drugih uvijek zanimljivi :D

    ReplyDelete
  45. […] Od Baby lips proizvoda, prije ovog, koristila sam standardnu liniju u nijansi Cherry Me i to je postao jedan od mojih HG proizvoda, zbog prekrasnog i prirodnog traga na usnama kojeg ostavlja, jednostavnosti korištenja, a najviše sam ga koristila u zimskim mjesecima, jer su usne slabije pucale, ako sam ih zaštitila tragom tog divnog proizvoda. Spomenula sam ga samo jednom na svom blogu, u postu Dekorativna kozmetička torbica. […]

    ReplyDelete