Yves Rocher ~ Biljni ruž za sjaj - Crna Višnja

by - Wednesday, November 05, 2014

Evo me napokon s novim postom :) Danas je u fokusu jedan ruž, što mi je jako drago, jer već neko vrijeme nisam recenzirala neki proizvod za usne :) U zadnje vrijeme mi se nakupilo puno miljenika i favorita kada se radi o ruževima, a ovaj je definitivno među njima :) Veoma je voljen, nošen i isprobavan, tako da je jedva dočekao da nađe mjesto na mom blogu :)


Radi se o novijem ružu, odnosno kolekciji, koju Yves Rocher ima u ponudi, a riječ je o Biljnim ruževima za sjaj. Nijansa koju sam dobila na recenziju, privukla me svojim nazivom, koja se u originalu zove - Cerise Noire, a na naš jezik je prevedena - Crna Višnja.


Ako Vas detaljnije zanima ova kolekcija i nijanse koje nudi, kliknite --> ovdje :)


facebook



Ruž u svom sastavu, kao jedan od glavnih sastojaka sadrži - ulje trešnje. Ovo ulje je posebno, zbog toga što ima izvanrednu moć loma svjetlosti, a također je bogato Omegom 6 i 9 - koja je izvor zaštite i prirodne hranjive njege. 


Dugo vremena sam mislila da ništa ne miriši bolje, odnosno, da neću naići na proizvod za usne, a kamoli ruž, koji miriši bolje od Maybelline Baby Lips - Cherry Me. Sve dok nisam otvorila ovaj proizvod - toliko vjerno miriši po trešnjama, ako ste ikada koristili neki proizvod za tijelo koji u sebi ima miris trešnje, onda si možete predočiti kakav je miris ovog ruža <3 Miris mi nije zagušujuć, preslatkast. Nije mi smetnja, već ga mogu stalno mirisati.


Bogat, luksuzan, vjeran miris po zrelim trešnjama krije ovaj ruž :) Kada ruž nanesete na usne, nakon 5-10 minuta, miris nestaje, barem ga moj nos više ne osjeti :)


20141027_123819


Ambalaža je isto interesantna. Nije ona klasična, crna ambalaža, što osigurava ovom ružu da bude uočljiv i prepoznatljiv kada otvorite svoju kozmetičku ladicu i ne stopi se s ostalima. Boja ambalaže, napravljena je po uzoru na glavni sastojak ruža - trešnju. Lagano je prozirna i oblikom simpatična.


20141027_124723


20141105_134544


Odredila bih da je boja ove nijanse - Crna Višnja, nešto između Berry i Trule višnje. Zaista posebna nijansa, koja odmah osvježi look, i koja će vam uljepšavati jesenske i zimske popodnevne šetnje :)


Zbog Ulja trešnje, boja je decentno sjajna i takve će biti i Vaše usne. Ali to neće biti na onaj kičasti način, već će Vam zaista osvježiti lice i ono će izgledati zdravije i budnije. Rekla bih da ova nijansa, kod mene čini - My lips but butter, ali jesenska verzija toga :D Dobijem lijepu, uočljivu, jesensku boju i jasno se vidi da nosim ruž, ali usne izgledaju prirodno i njegovano. Također zbog laganog sjaja kojeg dobijete, one izgledaju punije i lagano - juicy :)


20141104_151436


Gornja slika uslikana kraj upaljene lampe :)


20141104_151745


Uslikano kraj prozora, na prirodnom svjetlu :)


U dodiru s usnama, ovaj ruž djeluje kao nešto između kremastog ruža i balzama za usne. Malo je mekše teksture od kremastih ruževa koje imam, ali je opet tvrđi od balzama. Isto, brže se topi na usnama od drugih kremastih ruževa.


Da se radi o svjetlijoj nijansi, ne bi trebala toliko paziti na rubove usana kod nanošenja, no kod ove se trebate fokusirati na njih. No, lakše i brže se nanosi od nekih jako pigmentiranih i mat ruževa :)


Na prvu, kada nanesete ovaj ruž, osjećaj je kao da ste nanijeli nekakav balzam na usne (npr. Maybelline Cherry Me), no nakon pola sata taj osjećaj nestaje i usne postaju suhe, te ostaje samo pigmentacija, koja će trajati nekih 2 sata. Ovaj ruž mi nikada do sad nije isušio usne, no jednom sam ga stavila na iritirane i ispucane usne, i bilo mi je još gore. Tako da preporučujem da ga stavljate kad i ostale ruževe - onda kad su Vam usne u zdravom, njegovanom stanju :)


<3 ovaj ruž zbog toga što daje lijepu pigmentaciju usnama, one izgledaju zdravije i punije, ne isušuje ih, već ih njeguje, balzamast je i ugodan, trajnost mu je solidna :)


Pakiranje: 3,50 gr


Cijena: 56,00 kn, na 30% popusta, umjesto 80, 00 kn 


Yves Rocher


Yves Rocher facebook stranica


*PR proizvod



Koristite li Yves Rocher ruževe? Jeste li koristile neki iz spomenute linije? Koji Vam je najdraži Yves Rocher ruž za usne? 


Hvala na čitanju! :) :)


Ivana <3 <3

You May Also Like

27 comments

  1. Divna nijansa i odlično ti stoji. <3
    Kad sam pročitala da ima miris tršnje, odmah sam pomislila - treba mi! hihi.... Obožavam miris trešnje u baš svemu. :)

    ReplyDelete
  2. po boji na swatchu bio bio sličan jednom od avona. sviđa mi se kako ti stoji na usnama

    ReplyDelete
  3. Biljni ruž, crna višnja - naslov je privlačan, a i ovo što sam pročitala, ali i nijansa nije razočarala ;)
    Sviđa mi se crvena ambalaža :)

    ReplyDelete
  4. i ja ga volim,, a ovaj je posebno lijep :)
    hvala ti <3

    ReplyDelete
  5. Hvala ti <3
    Avon isto ima divnih nijansi,,, nikako da dođem do još nekog njihovog ruža :)

    ReplyDelete
  6. Hvala ti <3
    Drago mi je da ti se sviđa :D

    ReplyDelete
  7. Nisam nikada probala njihove ruževe.....vrijeme je da probam baš ovaj! divno ti stoji

    ReplyDelete
  8. hvala ti :D
    da, ovaj je i meni "od oka" bio najprivlačniji,,, na kraju se pokazala kao prava boja za mene :D

    ReplyDelete
  9. Divan je! Dopada mi se. :)
    Lepo ti stoji! ^_^

    ReplyDelete
  10. Fotke su mi jako lijepe, crveni lampaš se baš lijepo uklopio uz ambalažu ruža :D A sam ruž mi je predivan i jako lijepo ti stoji :) Ja koliko god volim ovakve nijanse, ne kupujem ih jer mi ne stoje.

    ReplyDelete
  11. Hvala na komplimentu za fotke,,, vidjela sam lampaš i ruž jedan do drugog, i skužila kako lijepo izgledaju skupa hehe pa uslikala tako :)
    Hvala ti :*
    Ma vjerujem da postoji neka lijepa nijansa takva, koja bi ti super stajala.. neke tamnije bolje stoje svjetlijim curama, nego tamnokosima :)

    ReplyDelete
  12. Meni se jako sviđa i definitivno ću ga kupiti. I zbog teksture mi je super jer u ovo vrijeme mi se usnice puno brže suše tako da ako kažeš da je kao balzam onda moram imati :D Baš si mi lijepa i super ti stoji :*

    ReplyDelete
  13. Hvala ti :* :*
    Da, prvo se ponaša kao balzam, a poslije je suh na usnama, s time da ih ne isušuje stvarno...
    nije preporučljiv za starnu njegu usana.. ali je zato kao ruž idealan u hladnim i vjetrovitim danima :) :)

    ReplyDelete
  14. Imam samo jedan Yves Rocher ruz, onaj kojeg sam recenzirala i bio je super :) ovo se cini kao jako poseban proizvod, kud zbog tog biljnog ulja, jos ima i miris tresnje, a opet kazes da nije kao balzam, bas me sad zaintrigirao da isprobam :D jako ti lijepo stoji ova boja na usnama, kao i inace sto ti lijepo stoje ove nijanse :)

    ReplyDelete
  15. da, ruž je svakako poseban,, i izgledom i teksturom,, i djelovanjem kojeg ima na usne.. a budući da sam freak za tamnijim nijansama, i u ovoj sam prepoznala nešto posebno :D
    Imaju veliki izbor nijansi ovih biljnih ruževa, pa pogledaj :D

    ReplyDelete
  16. Jooj ja bi ga pojela u sekundi kad tako fino miriše. A to ti se nosnice naviknu na miris kroz neko vrijeme pa više ni ne osjetiš :) Super su mi YR ruževi, barem ovako preko reenzija i nadam se da ću se dočepati kojeg! Nijansa je stvorena za jesen i odlično ti stoji

    ReplyDelete
  17. Hvala ti :D
    da, vjerojatno se nos navikne, jer svaki put kad ga otvorim, iznova se oduševim mirisom,, jer se svakako osjeti, a nije napadan :D
    probaj neki, počni s ovima koji sadrže ulje trešnje, ima mnoštvo nijansi :)

    ReplyDelete
  18. Prava jesenska nijansa, jako ti lijepo stoji!

    ReplyDelete
  19. Baš mi se sviđa, i mnogo mi je žao što ih nema kod nas :(

    ReplyDelete
  20. meni je žao što mog voljenog Nyx-a nema kod nas :( (osim u Osijeku hehe) :D

    ReplyDelete
  21. Ja bas volim Yves Rocher kozmetiku, ali imam vise preparative od njih nego dekorative. Super je boja ovog ruza, prelijepa bas za jesen/zimu!
    Pusa iz Italije,
    Sonia Verardo
    http://www.trenchcollection.com/

    ReplyDelete
  22. da, mislim da većina bolje poznaje njihovu preparativnu, nego dekorativnu kozmetiku :) zato se više trudim pisati o njihovoj dekorativno :)
    Pusa iz Hrvatske :D :D

    ReplyDelete