Oriflame THE ONE Long Wear lakovi za nokte ~ Gold Splendor & Amethyst Rock

by - Sunday, March 01, 2015

Svaki puta me oduševi kada na moje nokte dođu nijanse lakova, koje još nemam :) Uvijek je to ugodno iznenađenje, jer sam uvjerena da ih imam / sam imala sve :D Takav je slučaj bio s ovim Oriflame lakovima, a veselje je bilo još veće, jer su mi poslani na recenziju :)


20150301_134549


Lakovi dolaze u zgodnim i primamljivim bočicama, a dizajn je karakterističan za THE ONE kolekciju - koja je sudeći prema većini recenzija ostalih proizvoda dosta uspješna :)


Njihova količina je 8 ml. 


Nijanse su inspirirane Metalik look-om, a naglasak je na privlačnom i modernom izgledu svjetlucavih nijansi. Ovo je posljednji trend s modnih pista 2015. 


20150301_134239


Boje lakova su me podsjetila na nešto što bih nosila u predbožićno/božićno razdoblje. No, vrijeme je tih dana bilo toliko sivo, razveselila sam se što se moja kolekcija obogatila za upravo ove dvije nijanse. Nijanse su zbilja posebne. Izgledaju jako otmjeno i odlične su za svečane/posebne prilike kada želite možda "začiniti" outfit, bez da imate vrišteće boje na noktima :D


Inače, nisam fan metalik finisha na noktima, imam naviku izbjegavati takve lakoveJedna od ovih nijansi ima lagani metalik finish, koji je odmjeren, ne smeta mi i izgleda vrlo moderno :)



Gold Splendor


20150301_144837

Kao što izbjegavam metalik lakove, izbjegavam i zlatne nijanse. Ipak, možete pogoditi, u ovu sam se zaljubila. Odmjerena, prizemljena zlatna nijansa, koja mrvicu vuče na boju starog zlata. Svečana i posebna <3 Ono što ju čini zahvalnom za nošenje je to što nema šljokica i pretjeranog shimmera, već samo lagani sjaj. Taj sjaj je dovoljan i poseban, nemam potrebu nanositi dodatan top coat za sjaj (i inače ga ne koristim).


Kod nanošenja ove nijanse treba malo pripaziti. Treba dobro odvagnuti s koliko laka na četkici započeti s lakiranjem. Moj savjet je uvijek malo po malo, jer biste mogli završiti s puno laka na noktima. Poprilično je gust, ali se nanosi rijetko. Na nekim noktima mi se znalo dogoditi da je dovoljan jedan sloj, jer boja samu sebe nadopunjava. Kada se ispraksirate, nanošenje ide glatko :)



Amethyst Rock


20150301_151204

Posebna nijansa. Ona idealna tamnoljubičasta, koja ne vuče na crnu, ali je elegantna, duboka... Njena ljepota začinjena je sa skroz sitnim zlatnim točkicama/šljokicama. Upravo zbog tih šljokica može se idealno kombinirati s prethodno spomenutom nijansom. Kombinirala sam ih tako da sam Amethyst Rock nanijela na sve nokte, osim na prstenjak - gdje sam nanijela Gold Splendor.


Ovaj lak se lakše nanosi, nego prethodni. Treba malo opreza, ali se boja lijepo raspoređuje i za njenu pravu ljepotu potrebna su dva sloja. Izgleda daleko posebnije i ljepše uživo, jer šljokice i sjaj nijanse više dominiraju i različito se presijavaju na dnevnom svjetlu.


20150301_134444


Njihovo sušenje je umjerenog trajanja, nije prebrzo, ali se nećete načekati prije nego počnete ponovno koristiti ruke. Meni je super trik da mi sušenje što brže proleti to da tipkam po tipkovnici, odnosno pišem nešto, jer se istovremeno zabavljam, a nokti lepršaju po zraku, koji brže suši lak :)


Četkica im je deblja, što ubrzava nanošenje. Usporedila bih ju s četkicom Essence Color&Go lakova :)


Amethyst Rock se malo sporije skida zbog prisutnih, sitnih šljokica, no to skidanje nije teško u toj mjeri da morate posegnuti za folija metodom, već samo lagano pritisnite blazinicu uz nokat i odlazi sve :) Kod Gold Splendor nema problema prilikom skidanja :)


Trajnost im je različita. Gold Splendor potraje tri dana, i pri kraju trećeg dana se samo malo oljušti na vrhu. Dok se Amethyst Rock poprilično oljušti već treći dan, ali to mu opraštam, jer je prekrasan i jer volim često mijenjati boje na noktima. I ne koristim top-coat lak.


Cijena - 49,00 kn. U trenutnom katalogu su sniženi na 34,90 kn :)


*PR proizvodi 



Kako Vam se dopadaju ovi Long Wear lakovi za nokte? Jeste li više Gold Splendor ili Amethyst Rock cura? Jeste li općenito koristile Oriflame lakove iz THE ONE kolekcije? 


 

Hvala na čitanju!! :) :)


Ivana <3 <3

You May Also Like

36 comments

  1. Vise mi se dopada Amethyst Rock. Nisam do sada koristila lakove iz ove kolekcije, ali ova nijansa mi se bas dopada. :)

    ReplyDelete
  2. Ne mogu odluciti koji mi je ljepsi stvarno, Gold Splendor mi je bas posebna zlatna i uvijek potrebna nijansa u kolekciji, a Amethyst Rock je odlicno iskombinirana nijansa isto :D jos su mi najljepsi u kombinaciji kako si ih nosila neki dan. Bas me zanima kakva ce biti moja misljenja o njima, sad ih jos samo gledam na polici hehe :D

    ReplyDelete
  3. da, zajedno kombinirani su odlični,,, a da sam vješta s nail artom bila bih mnogo maštovitija :D
    da, baš me zanimaju tvoji dojmovi :D

    ReplyDelete
  4. Boje su odlične, pogotovo Amethyst Rock nijansa je po mom guštu. :) The One lakovi su mi super.

    ReplyDelete
  5. da, posebne boje <3 ovo su prvi koje sam isprobala od njih i zadovoljna sam kvalitetom :D

    ReplyDelete
  6. Imam ovu Amethyst Rock i oduševljena sam njome. Tj oduševljena sam cijelom novom linijom The One lakova, dugo mi drže na noktima, a uz to su još i boje prekrasne :)

    ReplyDelete
  7. da, ja sam oduševljena kvalitetom i ljepotom ovih boja <3

    ReplyDelete
  8. Amethyst Rock mi je prekrasan!! Moram priznati da uopće ne naručujem Oriflame, jer u blizini nemam niti jedne Oriflame lady!! Kod tih šljokičastih lakova je stvarno gnjavaža to skidanje sa noktiju. Nema mi goreg nego kad poderem cijelu vaticu na jednom noktu. Sad ih skidam na način da na nalakirani nokat namažem malo laka za nokte i onda lak puno lakše silazi sa nokta!!

    ReplyDelete
  9. divne su nijanse. imam jedan u kolekciji, neka bijela/nude nijansa, ne znam sad koja točno i moram priznati da prekrasno izgleda na noktima, ali trajnost mu nije jača strana.

    ReplyDelete
  10. Baš sam gledala rock amethyst u katalogu, ali nisam naručila. Već mi je bio divan kad sam ga vidjela u katalogu, ali sad je još ljepši, mislim da definitivno naručujem :)

    ReplyDelete
  11. Amethyst Rock je savrsen!!! Skroz je u mom fazonu, nisam fan zlatnih lakova, mada ovaj dobro izgleda! Super im ja ta linija lakova, ja sam bas zadovoljna,imam jedan u nijansi Pink Melon i diiivan je <3

    ReplyDelete
  12. Zabranila sam sebi kupovinu do daljnjeg dok bar 5-6 ne potrosim do kraja (od skoro 60 koliko ih imam). Imam par Oriflame lakova i mislim da su pristojni. Nekad neka LE kolekcija bude bolja a nekad losija :)

    ReplyDelete
  13. odlična metoda sa lakše skidanje laka, budem isprobala :)
    da, oni se uvijek teže skidaju, ali ovaj se stvarno mrvicu teže skida nego lakovi bez šljokica,,, treba sam malo više natopiti nokat i ide sve :D

    ReplyDelete
  14. da, po ovome što sam vidjela u katalogu, nijanse su jako lijepe i inovativne :)

    ReplyDelete
  15. a još je divniji uživo <3
    mislim da nećeš požaliti ako ga naručiš :D :)

    ReplyDelete
  16. Amethyst Rock je totalno moj tip laka,, a Gold volim, iako ne nosim često zlatne nijanse :D
    budem svakako isprobala i ostale nijanse iz linije :D

    ReplyDelete
  17. ja sam slaba s Oriflame lakovima,, ali ovo što imam zasad su stvarno solidni i svakako planiram naručiti još koji,,
    hehe, ma lakova nikada dosta :D

    ReplyDelete
  18. Odlične, posebne, ali opet i jako nosive nijanse :). Sviđa mi se što je zlatna ipak malo tamnijeg tona, baš to što kažeš - vuče na staro zlato. Baš super izgleda, iako sam više fan bijelih i srebrnih lakova ;).

    ReplyDelete
  19. da baš to, posebno nosive :) <3
    da, ovo je prva zlatna nijansa laka koju mi je skroz gušt nositi i ne osjećam se čudno :D super su pogodili :D

    ReplyDelete
  20. Divni lakovi :D Oba su mi baš lijepa i mislim da bi baš lijepo išla u jednoj zajedničkoj manikuri :D

    ReplyDelete
  21. da, zajedno izgledaju lijepo,, savršeno si pašu :)

    ReplyDelete
  22. Lakovi su prekrasni, ne znam koji mi je ljepši tako da ti ne mogu dati odgovor na pitanje! :D

    ReplyDelete
  23. hehe, ni sama se ne mogu odlučiti koji mi je ljepši, postavila sam preteško pitanje :D

    ReplyDelete
  24. prekrasni su mi, oba! ja volim metalik lakove, ali nisam fan zlatne boje - jedino možda na kapcima, ali na odjeći, noktima ili nakitu nikako, pa mi se svejedno ovaj zlatni jako jako sviđa :D
    a za ovog ljubičastog ne moram niti reći, predivan je! ja isto (na sreću) nemam u blizini (više) Oriflame Lady pa niti nemam puno iskustva s njihovim proizvodima, nego samo ovako povremeno slinim, kao i s Avonom, ali ako ništa, barem mi je novčanik zahvalan. :)

    ReplyDelete
  25. Nisam još nikad probala Oriflame lakove al ovaj Amethyst mi je baš krasan :)

    ReplyDelete
  26. hehe istina.. ja sam jedno vrijeme bila totalno ovisna o kataloškoj kupovini šminke, pa mi je sav džeparac išao na nju :D
    slažem se, ova zlatna je nešto preposebno, da ju i mi, neljubiteljice zlatne boje, volimo :D

    ReplyDelete
  27. Zlatni izgleda lipo, nije ni drugi za bacit :D Nije in sad trajnost neka long ali ajde, i 3 dana su dobra :D

    ReplyDelete
  28. Meni je tesko odluciti koji je ljepsi :D Ne volim ovako tamne, crne lakove ali ovaj je predivan, mislim da mi se prvi put svidjeo bas tamni lak :) zlatni je isto predivan :)

    ReplyDelete
  29. da, 3 dana su neka zlatna sredina za mene :D
    ne predugo, ne prekratko :D

    ReplyDelete
  30. da, baš su obadvije nijanse posebne, nosive, lake za svidjeti drugima hehe :D :)

    ReplyDelete
  31. I ja koristim isti trik za sušenje noktiju, udri po tipkovnici. :DD Obje nijasnse su mi lijepe, ali ipak mi je više za oko zapela Amethyst Rock. :))

    ReplyDelete
  32. hehe :D meni je to najbolji način, prijateljica mi je jednom rekla da ona tako i od tad i ja :D
    i meni je Rock malo veći favorit :D

    ReplyDelete
  33. […] Ranije sam imala susret s THE ONE lakovima, a radilo se o pomalo jesensko – zimskim nijansama, naziva Gold Splendor i Amethyst Rock. Recenzirala sam ih –> ovdje. […]

    ReplyDelete
  34. […] THE ONE lakove recenzirala sam u ovom i ovom postu, pa ako se želite prisjetiti tih ljepota :D Iskreno, Crystalline Copper nijansa me […]

    ReplyDelete