Essence ~ SUNSET @ CENTER STAGE i SUNKISSED & HAPPY - prvi dojmovi

by - Thursday, April 30, 2015

Ovaj post ne bih nazvala recenzijom, zbog toga što sam svega 2-3 puta koristila dva proizvoda, koja danas spominjem. Ali ću napisati svoje prve dojmove i na brzinu Vas obavijestiti da li vrijedi kupiti, jer se radi o limitiranoj i zanimljivoj Essence kolekciji za koju već sigurno znate, naziva LOVE & sound :)


Iako sam dobila 4 proizvoda, recenzirat ću samo dva, a ostala dva ću podijeliti u idućem giveaway-u, za koji prikupljam stvari :)


Proizvode koje sam isprobala i koje koristim ovo proljeće su - SUNSET @ CENTER STAGE multi colour blush i SUNKISSED & HAPPY mattifying bronzing paper.


20150426_131334




SUNSET @ CENTER STAGE - multi colour blush


20150426_131458

20150426_131445

Sviđa mi se što se rumenilo lako otvara, a opet je pristojno i kvalitetno zatvoreno. Ne izgubim lak ili dio nokta, kao kod otvaranja Sleek rumenila (dok se nisam ispraksirala).


Ovo rumenilo je posebno, jer ima slatkasti miris, ugodno slatkasti. Ako bi s nečim usporedila, prva asocijacija mi je čokolada/kakao. Miris nikako nije intenzivan ili napadan, brzo ga prestanete osjetiti, ali mi je lijep detalj da tako ugodno zamiriše dok apliciram rumenilo na lice :)


20150426_131525


Kao što je napisano na ambalaži, ovo je multi colour rumenilo. Boje idu od rozo koraljne do bež breskvaste. Sviđa mi se što je rumenilo dovoljno veliko da možete kistom zahvatiti samo onaj dio boja koji Vam se nanosi, ne morate nužno sve.


Boje u ambalaži izgledaju mnogo tamnije i po meni malo drugačije nego kad se nanesu na lice. Recimo ovi najtamniji krajevi, koji čak vuku na ljubičasto (ako dobro vidim), na licu su roskasto koraljni. Samo rumenilo nije jako pigmentirano, što mi se jako sviđa. No, možete ga lako nadograđivati.


20150430_123423


Da što lakše dođem to poštenog swatcha, rumenilo sam nanosila prstom na ruku. Tako da kada nanosite standardnim kistom za rumenilo, očekujte još prozračniju, ali lijepu i prirodnu pigmentaciju :)


Sviđa mi se što rumenilo da tu posebnu, ne napadnu koraljnu svježinu licu. Daje mu neki zaigrani i romantični izgled, spremne ste za otići igrati badminton vani xD


Mislim da sam našla svoje idealno proljetno/ljetno rumenilo, kada preferiram svježiji i opušteniji izgled na licu. Mojim obrazima daje lijepu rozo/koraljnu prozračnu pigmentaciju, koja izgleda prirodno.


Cijena - 25,90 kn



SUNKISSED & HAPPY - mattifying bronzing paper


20150426_131632

Imam masnu kožu i prije godinu dana sam počela kupovati i koristiti matirajuće papire. Uglavnom kupujem CV matirajuće u Mulleru. Izgledaju kao manji i tanji papiri za pečenje, a svrha im je pokupiti višak sjaja i masnoće, koji se nakon nekoliko sati nakupi na mome licu, iako ga redovito perem i održavam. Po meni je ovo puno bolji način, nego old school naknadno dodavanje matirajućeg pudera, koji samo zakamuflira problem.


Zato sam bila uzbuđena da su se u Essence-ovoj, LOVE & sound kolekciji pojavili ovi papirići - koji na sebi imaju dodatak, a to je davanje brončanog izgleda koži. Odlična i originalna ideja, jer u toplim danima se svi više znojimo, ali želimo taj osunčani izgled na licu.


20150426_131732


Ambalaža papirića je skroz kartonska, ali praktična i super smišljena. Bitno je to što se ne otvara i papirići unutra ostanu zaštićeni :) U pakovanju se nalazi njih 40 :) Mislim da je odličan dodatak mojoj torbici ovo proljeće/ljeto :)


20150426_131858


20150426_131928


Kod papirića mi se sviđa što dolaze u obliku blokića. Mislim da je ovo puno bolje rješenje, nego ambalaža kod CV matirajućih, jer kod CV papirići su samo posloženi unutar kartonske kutije i odvojeni i onda kada želite izvući jedan, povučete više njih :D A teško ih je vratiti nazad u kuverticu :D


Kod Essencea je bolja priča, lako ih je listati, prstom izabrati jedan, otrgnuti i koristiti.


Kada uzmem papirić, lagano ga prislonim da dijelove lica, gdje sam primijetila sjaj i masnoću. Uspješno miče taj sjaj, što se primijeti na njemu nakon upotrebe :) Prije korištenja, mislila sam da takav pigmentiran papir i masni sjaj nikako neće ići zajedno i da će ostati mrlje na mom licu, ali nije tako. Nakon upotrebe lice je matirano gdje treba biti, ali je istovremeno dobilo tako lijep, svjež, prozračan izgled. Lice je dobilo svoju neku prirodnu i zdravu boju. Sviđa mi se ta dimenzionalnost koju lice dobije, a istovremeno prirodna ujednačenost.


Volim koristiti ove papiriće i kada nisam našminkana, jer lice se ionako i bez šminke zasjaji. Ako moram na brzinu mamu odvesti do trgovine, ovo je odličan touch up, jer daje taj mat, uredni, ali zbog prisutne boje u papiru, svjež izgled licu. Mogu samo nanijeti balzam, prestanem izgledati kao zombi i vratim se u svoj ljudski izgled :D I lice je nekako na dodir glađe :)


Još jedna inovativna, odlična stvar od Essencea, koju ću, sigurna sam, potrošiti brzinom munje. Navukla sam se na korištenje :D


Cijena - 19,90 kn


20150426_131356


Dva slatka, povoljna, praktična proizvoda, koja su svakako osvježili moju dekorativnu kozmetičku torbicu...Koja ne izbjegavam, jer su tako laki za korištenje, lako se uklope u moju rutinu šminkanja :)


*PR proizvodi



Jeste li isprobale nešto iz LOVE & Sound kolekcije? Koji proizvod Vam je najzanimljiviji? Što biste htjele isprobati?


 

Hvala na čitanju!! :) :)

Ivana <3 <3

You May Also Like

25 comments

  1. Rumenilo ima prelijep dizajn, ali ja bih najradije da ulovim ove papiriće, jer ide ljeto! :D :D

    ReplyDelete
  2. ulovi papiriće - tako zahvalan i funkcionalan proizvod :D ja sam zaljubljena <3

    ReplyDelete
  3. Rumenilo mi se bas dopada, odlicno mi izgleda. :)

    ReplyDelete
  4. Rumenilo ću sigurno kupiti ako ga uhvatim jer mi je prediivno. ;)

    ReplyDelete
  5. Čokolada, veliš? mmm.. :D Sviđa mi se jer su u biti kao 3 u jednom, nisam to ni skužila na prvu!

    ReplyDelete
  6. hehe onako nježno mi na čokoladast miris vuče :D sad moraš kupiti hehe :D

    ReplyDelete
  7. jako je lijepo,, posebno na licu :D mislim da ću ga stalno stavljati jedno vrijeme :)

    ReplyDelete
  8. da, jako je lijepo ,, oduševilo me :D

    ReplyDelete
  9. Ti papirići mi izgledaju baš zanimljivo :D mada, rumenilo je baš predivno i ukoliko ga uspijem naći u drogerijama, sigućno ću ga kupiti :)

    ReplyDelete
  10. jako su zanimljiv i koristan proizvod :D da barem bude u stalnoj postavi :D
    a rumenilo je divno rumenilo :)

    ReplyDelete
  11. Papiriće svi hvale i mislim da ću si ih nabaviti :D a s rumenilom sam oduševljena kao i ti, baš je posebna boja, a na licu još ljepša... nije ni brončana ni koraljna nego nešto između, baš lijepo :)

    ReplyDelete
  12. Ta linija mi je predivna :D Nabavila sam si tetovažice i jedno sjenilo od kojeg se ne odvajam :D Rumenilo je divno, tako da možda odem i po njega, ali se premišljam jer imam viška rumenila :D Papirići mislim da bi mi dobro došli za matiranje preko dana :D

    ReplyDelete
  13. Rumenilo mi je predivno, a papiriće bih se bojala koristiti :D Bojala bih se da mi ne ostavi tamnu mrlju nasred čela :D :D Držat ću se ja CV papirića ;)

    ReplyDelete
  14. mislim da nema potrebe da ih se bojiš.. ja sam se bojala toga istog, ali nije m ise dogodilo da radi mrlje,, baš nekako ravnomjeran, svjež trag ostavlja na koži :D ;)

    ReplyDelete
  15. tetovažice ću dijeliti u nagradi :D
    mislim da bi i itebi ovi papirići dobro došli u torbici :D :)

    ReplyDelete
  16. rumenilo je skroz prirodno,, mislim da će biti jedno od onih rumenila, kojem ću dotaknuti dno :D što će biti svjetsko čudo :D

    ReplyDelete
  17. […] Volim koristiti i nositi svugdje sa sobom matirajuće papiriće. Ako je kava duža, pojavit će mi se sjajni/masni dijelovi na licu i čelu, a papirići su najbrže, najbolje i najjeftinije rješenje da to brzo riješim u toaletu :D Njihovu funkciju sam opisala u zadnjem postu, gdje sam detaljnije recenzirala Essenceov mattifying bronzing paper, link –> ovdje. […]

    ReplyDelete
  18. […] boje. Sve dok nisam otkrila Sunset @ Center Stage rumenilo, koje sam recenzirala –> ovdje, te rumenilo koje sada spominjem -> Pink up your Life. Sunset @ Center stage sam tada opisivala […]

    ReplyDelete
  19. […] Dva odlična, lagana, ljetna Essence proizvoda. Obadva su imala svoju recenziju na mom blogu :) Radi se o Sunset @ Center Stage višebojnom rumenilu, koje dolazi iz LOVE & sound kolekcije. Zbog toga što je višebojno, jednim povlačenjem kista se pomiješaju pigmenti i to je ključ za poseban i prirodan efekt koji daje obrazima. Kao što sam prije rekla, ovo rumenilo daje prirodnu, svježu, lagano koraljnu boju i kao takvo se može kombinirati sa različitim bojama sjenila i ruževa, te je siguran odabir. Siguran je odabir i zato što nije prenapadan proizvod, pa ga možete nositi na najvećoj svjetlini sunca i ono će i dalje lijepo izgledati. Ne možete pretjerati s pigmentacijom, ali po želji ga možete lagano nadograđivati :) Miriši bajno po čokoladi :) Recenzija –> ovdje. […]

    ReplyDelete