Oriflame THE ONE ~ Eyes Wide Open mascara

by - Sunday, May 31, 2015

Dugo nisam recenzirala neku maskaru, razlog tome je što sam stalno rotirala dvije princeze od Essencea, a one su dosta bile spomenute po blogovima :) Detaljnije mišljenje o njima ću napisati u sljedećem Empties postu :)


Među novitetima kod Oriflamea nalazi se maskara, zanimljivog naziva - Eyes Wide Open, a dolazi iz THE ONE kolekcije, koja me oduševila svojim lakovima :) Maskaru sam dobila na recenziju, pa je to bila odlična prilika da isprobam neku novu, jer sam ušla u rutinu što se maskara tiče, slično kao i s puderima :)


20150515_154137


Ambalaža je kvalitetna, oku ugodna i ima sve što je potrebno pakovanju neke maskare :) Maskaru sam dobila u nijansi Black, crna boja je općenito jedina boja koju kupujem kod maskara. Trepavice mi nisu impresivno dugačke, guste niti prirodno uvijene, tako da je moćan, crni pigment ono čemu težim :) Trepavice su jedini dio mog lica, gdje nemam ništa protiv umjetnog izgleda i pretjeranog uljepšavanja :D


Maskara ima rok trajanja od 6 mjeseci, a količina joj je 8 ml. 


20150515_154238


20150515_154428


Eyes Wide Open je onaj tip maskare, koji postaje sve bolji što ga duže i češće koristite. Formula joj je s vremenom poboljšana i kao da se ona i trepavice s upoznavanjem počnu bolje slagati. U početku im je maskara dala pigmenta, te definiciju razdvajanjem, no nije bilo pretjeranog volumena, niti uvijenosti. Nakon negdje trećeg korištenja, počela sam biti zadovoljnija djelovanjem maskare :) Davala je više volumena, te su trepavice bile više istaknute njenim korištenjem.


Četkica je zanimljiva i ni malo klasičnog oblika. Ide od debljeg do tanjeg oblika prema vrhu, no taj vrh nije super tanak niti špičast, već nekako zaobljen, tj. prati oblik tanjeg dijela četkice. Ovaj oblik maskare je konkretno kod mojih očiju povoljan, kada ju nanosim od unutarnjeg kuta trepavica prema sredini, jer tanji dio zahvati teško dohvatljive trepavice, a deblji dio daje svu pigmentiranost njenom centru. Jedinu komplikaciju koju imam je kod nanošenja na vanjske trepavice, koje volim naglasiti, jer im taj tanji dio daje pigmenta, ali ih slabo raščešlja, pa opet morate posezati za debljim dijelom i paziti da se ne umrljate kod spremanja :)


20150531_120813


Formula maskare je idealna - dovoljno mokra da podari pigment i definiciju trepavicama, ali ne premokra da ih lijepi i da se sa svakim treptajem maskara preslikava na lice.


U Oriflameu preporučuju korištenje ove maskare u kombinaciji s uvijačem, jer upravo tada daje svoje najbolje rezultate. Uvijač će dati tu potrebnu uvijenost, koju ova maskara konkretno ne daje, ali će maskara dati pigment, volumen i laganu produženost. A to su 4 osnove stvari koje su potrebne za lijepi, "otvoren" pogled :)


Maskara nije  vodootporna, pa vjerujem da je od tud manjak uvijenosti trepavica :) Ali solidno drži fiksiranom uvijenost, koju im je dao uvijač za trepavice :)


Usprkos solidnoj pigmentaciji i volumenu, ovu maskaru svrstavam u svoje dnevne maskare, kada nosim minimalno šminke. Mislim da ih naglašava na lijep i prirodan način :) Sviđa mi se posebno, prirodno razdvajanje :)


20150515_154147


Što se skidanja tiče, maskaru najbolje skinem s uljima. S Garnierovom micelarnom mi silazi jako slabo i sporo s trepavica, dok Ziaja micelarna od masline puno bolje obavlja taj posao :)


Cijena maskare - 79,00 kn. U zadnjem katalogu je snižena na 47,90 kn i poznavajući Oriflame, vjerujem da će ju često držati sniženom.


*PR proizvod



Koja Vam je najbolja Oriflame maskara? Jeste li isprobale ovu Eyes Wide Open? 



Hvala na čitanju!! :) :)


Ivana <3 <3

You May Also Like

14 comments

  1. Ja ipak volim više volumena i dužine čak i za dnevnu verziju :-) Essence princeze su mi super!

    ReplyDelete
  2. Imala sam ju, ali mi nažalost nije baš bila od pomoći pa sam ju prosljedila sestri. Ona ima duge guste trepavice i njoj je odlična dok sam ja puka suprotnost.
    Trenutno rotiram Essenceovu Princess i Golden Rose Infity Lash. ;)
    <3

    ReplyDelete
  3. Razmišljala sam da li da je uzmem, ali sam odustala jer imam jedno 5 maskara doma. Ugl, neko mi se čini komplicirana ta četkica i mislim da bih pola oka umaljala maskarom :D

    ReplyDelete
  4. Zanimljiva četkica, nikad nisam vidjela sličnu! :D Voljela bih ju isprobati. Ja sam nekidan dobila Golden Rose maskaru, ali kao da je već bila otvarana ili nešto, totalno je suha i sad ne znam što bih s njom :/

    ReplyDelete
  5. Essence Princess maskare su mi razočaranje, ni jedna ne radi ništa na mojim trepavicama.Trenutno koristim Lash Sensational,odlična je,mada sa njom moram pažljivo,inače se sva umažem :).Medjutim,ceo ovaj komentar pišem da bih podelila oduševljenje sa Oriflame Master Curl maskarom.Divno razdvaja,produžava i uvija trepavice,odlična je!Dobila sam je na poklon,ne trošim već godinama ništa od Oriflame-a tako da je nastao problem kada sam poželela da je kupim,naime već mesecima je nema u katalogu :(.Da li je povučena ili ne,ne znam,ali ako se ponovo pojavi,sigurno je kupujem..

    ReplyDelete
  6. Ne izgleda loše, no ja izbegavam kataloške maskare :/ ne znam zašto, ne verujem im haha :D
    Al' fora je četkica.

    ReplyDelete
  7. da, četkica je luda :D
    meni su neke kataloške bile bolje od drogerijskih,, ali sve opet ovisi od trepavica, od primjerka :D

    ReplyDelete
  8. oko Princess su mišljenja stvarno podvojena :D a to sve o trepavicama ovisi..
    mislim da se sjećam te maskare i njene popularnosti,, možda Oriflame vrati u katalog :D
    meni je bila odlična jedna Very Me, crna sa crvenim čepom, kupila sam ju tri puta za redom - to dovoljno govori :D

    ReplyDelete
  9. da, ni meni ne odgovaraju suhe maskare :D
    a kako ne dajem drugima nikada maskare, obično takva završi u smeću :D

    ReplyDelete
  10. nije stvarno teško baratati, ali opet ovisi kakav ti je oblik očiju i dužina trepavica :)

    ReplyDelete
  11. tu Golden Rose ću morati isprobati,, općenito su mi njihove maskare nepoznanica, i voljela bih si kupiti neki primjerak :D

    ReplyDelete
  12. zanimljiv oblik četkice, nesto drugačije od avonove koju imam

    ReplyDelete
  13. da zanimljiv je.. ali maskara je solidna :)

    ReplyDelete