Oriflame THE ONE Colour Soft lipstick ~ Cranberry Cream

by - Saturday, June 20, 2015

Pišem o proizvodu za usne, koji je relativno novi kod Oriflame-a, a radi se o tipu ruža - ruž za usne u olovci, koji postaje sve popularniji i većina kozmetičkih brendova je izbacila neku svoju varijantu. O sličnom proizvodu pisala sam prošlo ljetoWet n Wild ~ Lady and the Vamp , no Colour Soft je Wet n Wild - ovom samo vizualno sličan, teksture su ipak nešto drugačije :)


Možete birati između 5 različitih nijansi, koje se nalaze --> ovdje. Izabrala sam Cranberry Cream, jer je nekako najposebnija za mene, budući da nemam neku jako sličnu toj, a mogli ste zaključiti da sve što u sebi nosi riječ - berry, mene osvaja isti tren :D


20150612_190657



20150612_180134


Colour Soft je opravdani naziv linije ovog ruža, jer njegovo nanošenje teče glatko i njegujuće. Kao da nanosite klasičan balzam za njegu usana. Miris Cranberry Cream je prava kombinacija bobičastog voća kod čajeva i citrusa, dosta je specifičan, ali ugodan. 


20150612_180242


Kod ruževa u obliku olovke volim to što je s njima lako obrubiti usne, te je poslije lako nastaviti popunjavati unutrašnjost. Budući da imaju deblji, zaobljeniji vrh od klasičnih olovaka za usne, stvara se prirodniji obrub i ponekad je lakše malo optički povećati usne. Ako često izbjegavate neke uočljive boje, jer se bojite neurednosti nanošenja, te Vam ruka pretežno bježi nude nijansama, ovakvi "laki" bojani proizvodi za usne su dobra alternativa.


20150612_180334


Oriflameu svaka čast što je ambalažu dizajnirao tako da se ruž može izvlačiti i uvlačiti, a ne šiljiti. Mislim da je totalni fail kada tako deblje proizvode morate šiljiti, jer jako zaprljaju oštricu šiljila.


20150619_122658


U mojim očima ova nijansa izgleda kao srednje roza boja, s tim brusnica-crvenim tonom u sebi. Totalno je između i ne možete reći da je skroz roza, a niti klasično brusnica - crvena. Sviđa mi se što ima lijepo raspoređene i jako sitne šljokice, koje kada se nanose na usne ne izgledaju kao šljokice, već samo pridonose da se nijansa više sjaji - samim time Vaše lice izgleda mlađe i svježije.


20150618_144328


20150618_144422


Nijansa ne izgleda točno kao u stvarnosti, ali sam ipak stavila slike sebe, čisto da vidite kako se usne s njom prirodno sjaje. A i malo se vidi taj lagani cranberry trag :D


20150612_190657


Ovaj proizvod nikako ne bih stavila u isti pretinac s ružem za usne, jer mislim da više naginje bojanom balzamu, s malo više pigmentiranosti u sebi. Toliko lijepo i mekano sjeda na usne, te ih njeguje, da bi neki balzami pozavidjeli. Nanosila sam ga sigurno 10-tak puta i u tim danima nisam imala ni najmanju potrebu da na usne nanesem balzam prije spavanja, što inače radim.


Kao i svaki balzam, njegova trajnost ne može parirati trajnosti nekom dugotrajnom ružu. Ako ne jedete, ne pijete, a i ne pričate previše haha, potrajat će nekih sat - sat i pol na Vašim usnama :)


Meni je ovo idealan proizvod za dnevno šminkanje usana, kada želim unijeti malo boje i veselje licu, ali opet ne želim da mi se na 35 stupnjeva ta ista boja topi i izgleda prenapadno. S ovim proizvodom dobivam prozračnu, ali pristojnu pigmentaciju. Uočljivu nijansu, ali nikako finish i intenzivnost s kojom se osobno ne osjećam preugodno na dnevnom svjetlu.


Dobra stvar je što lijepo funkcionira na jednostavnom make-up looku - malo prekrivenosti i ujednačenosti s laganim puderom, popunjene obrve i dva sloja maskare :D


SASTOJCI: 


















Hvala na čitanju!! :) :)


Ivana <3 <3

You May Also Like

13 comments

  1. Stvarno je jako lijepa i posebna nijansa, šteta što nije pigmentiranija. :D

    ReplyDelete
  2. Ja sam imala baš verziju iz oriflamea koja se mora šiljiti, ruž je bio crven, savršene pigmentacije, mirisa al nije se mogao normalno šiljiti jer je plastika bila pretvrda :( Ovaj se čini super, mada bih ja voljela da je jače pigmentiran :) al ok definitvno bih ga kupila :)

    ReplyDelete
  3. da, to je grozno, ,kada naprave da se šilji a oštrica to ne ože zašiljiti :/ zato kod ovog nema problema :D
    da, nije pigmentiram, više je prozračan, ali svejedno lijepo na usnama izgleda :D

    ReplyDelete
  4. da :D ali vjerujem da ć izbaciti i pigmentiranu verziju ovih ruževa :D zasad mi baš ovakva :D kad je toplo vani

    ReplyDelete
  5. Nijansa je baš onakva kakvu volim i to što nije prepigmentirano mi se također dopada jer se lako može iskombinirati s nekim neutralnim dnevnim lookom. Sviđa mi se i kako na tebi stoji ;)

    ReplyDelete
  6. Imam Bourjois verziju ovih ruževa i dobra mi je, osim što se na velikim vrućinama razlijeva van usana. Ova je isto lijepa, samo što su meni trenutno najzanimljivije Astor mat olovke koje su navodno jako pigmentirane i trajne. :D

    ReplyDelete
  7. hvala ti :D
    da, baš to.. i sama imam takve dane kada mi se neda stavljati pravu boju na usne, želim nešto lagano i prozračno, a opet želim imati našminkane usne :D ovo je super odabir za to :)

    ReplyDelete
  8. znači ti si u mat fazi sada :D baš sam googlala te olovke i jako mi lijepo izgledaju,,, znaš možda gdje se mogu nabaviti ?

    ReplyDelete
  9. Imam ovakve olovke/ruževe od Ciena i nisam nekaj posebno zadovoljna njima... Tebi ova nijansa baš lijepo stoji, osvježi cijeli look. :)

    ReplyDelete
  10. e te Cien stvarčice stalno gledam u Lidlu i stalno planira nešto kupiti, a ništa :/
    vidjela sam kod Crossing Beauty recenzije ruževa i divno su izgledali, ali su pigmentiraniji od ovog :D
    hvala ti baš :D sad mi se i nekako nose takve boje na usnama :D

    ReplyDelete
  11. Jako je slican Bourjois lip crayonu kojeg obozavam tako da sam sigurna da bi i ovog voljela :) i inace volim ovakve proizvode koji su nesto između balzama, sjajila i ruža za usne. Super za onog tko ih se prvi sjetio lansirati :D sviđa mi se boja koju si dobila, takvu bi i sama odabrala.

    ReplyDelete
  12. da, super su stvar, jer su nešto između, neutralno a opet vidiljivo i ugodno za nošenje :D
    da stvarno odlično :D

    ReplyDelete
  13. […] Proizvod koji je isto imao recenziju kod mene je Oriflame ruž u obliku bucmaste olovke. Radi se o Colour Soft lipstick u nijansi Cranberry Cream. Volim ga nositi po danu, kada bih htjela malo više naglašenu boju na usnama. Boja koju daje je nekakva srednje roza, s laganim brusnica tonom u sebi što ju čini zanimljivijom. Ruž je mekan i lijepo klizi na usnama. Recenzija –> ovdje. […]

    ReplyDelete