Oriflame THE ONE Long Wear lakovi za nokte ~ Deep Sea & Limelight

by - Thursday, August 06, 2015

Ovo ljeto su i THE ONE lakovi od Oriflamea dobili pojačanje - 5 novih, svježih, jednostavnih nijansi, od kojih svaka dama može odabrati barem jednu za sebe, po svom guštu. Boje su poprilično jednostavne i lagane za opisati, no upravo zato su nekako posebne i poželjne za imati u kolekciji. Uz Deep Sea i Limelight, nijansa koju bih još poželjela za sebe je i Lush Ivy, jer se radi o lijepoj, bistroj, po malo smaragdno zelenoj. Nju možda spomenem nekom drugom prilikom. Pregled svih nijansi nalazi se --> ovdje. Količina lakova je 8 ml, a njihova regularna cijena - 49,00 kn.


20150806_152931


Ranije sam imala susret s THE ONE lakovima, a radilo se o pomalo jesensko - zimskim nijansama, naziva Gold Splendor i Amethyst Rock. Recenzirala sam ih --> ovdje.


I ovu liniju karakterizira široki i poprilično gusti aplikator zbog kojega nanošenje laka na nokat završava u dva poteza - toliko dobro prekriva. Svakako treba pripaziti s koliko boje na aplikatoru započinjete lakiranje, no to ću objasniti kod svake nijanse posebno :)



Deep Sea


20150806_153607

20150806_154751

Nijansa koja lijepo prikazuje najdublje morsko plavetnilo. Iako je uživo mrvicu svjetlija i dalje je poprilično tamnoplava - toliko, da bi ju mnogi u mraku mogli zamijeniti s crnom. Svakako ju krasi bogat sjaj, koji se najljepše primijeti kada je sunce najjače :D Neki bi rekli da je boja skroz jednostavna, no meni je upravo ovakva plava falila u kolekciji. Davno sam imala sličnu Essenceovu, koju sam potrošila i koja se sasušila, tako da je ova došla kao idealna nadopuna :)


Kod ove nijanse u mom slučaju je zaista dovoljno jedno prekrivanje. Čula sam mnogo marketinških obećanja o - one coat, te je na kraju uvijek ispalo da mi trebaju dva sloja. Kod ove je zaista dovoljan jedan sloj i dobijete prekrivenost kao na slici. Kada sam probala staviti drugi sloj ispalo je katastrofa, boja nije imala kud i sve mi se razlilo oko noktiju :D


Kod ove boje svakako predlažem da stavite bazni lak (koji ja nikako da stavim), jer nakon što ju poželite skinuti ostat će Vam poprilično plavi nokti i sporo ćete se riješiti tog plavila :D


Dajte si vremena da se boja osuši. Pustim ju da se osuši 7-8 min i tek se onda usudim nešto raditi s rukama. Nanošenje boje je poprilično jednostavno, lak ima zahvalnu teksturu, samo je moj savjet da se uvijek držite jednog sloja :D Trajnost mu je tri dana, bez top coata :)



Limelight


20150806_153653

20150806_154244

Žute lakove sam uvijek uspješno izbjegavala. Tu i tamo sam se divila blogerskim manikurama s žutim lakom, no mislila sam da nikako nisu za mene i da ću si smiješno izgledati s istim. Zapravo sam bježala od  kričavih žutih lakova, koji pomalo vuku na narančasto (slična takva je Sundance nijansa iz iste kolekcije). No ova nijansa žute me očarala - uočljiva, ali blijeda varijanta žute. Nekako me podsjeća na slastičarsko - pastelnu verziju žute, tj. da imam svoju slastičarnu, koja ima žute detalje, bili bi upravo u ovakvoj nijansi :D Ako bi crtala čašu s limunadom, vjerujem da bi limunadu bojala u ovakvu boju :D


Što se prekrivanja tiče, kod ove nijanse su svakako potrebna dva sloja, no kod nje vrijedi - manje je više. Iako se kod prvog sloja vide jaki prijelazi, aplikator pokupi dosta samog proizvoda i može ispasti neuredno kod nanošenja drugog sloja, te sam lak može poprimiti ljepljivu teksturu.


Zbog svega toga najbolje je staviti dva što tanja sloja, tj pokušati pokupiti što manje laka iz bočice kod svakog apliciranja :)


U odnosu na Deep Sea, Limelight ima malo gušću teksturu, te ga je potrebno više puta promućkati kod lakiranja, kako bi se izjednačio i do kraja ostao neodoljivo lijep <3


Sušenje je skoro iste duljine - 7,8 minuta, a trajnost mu je malo duža - traje četiri dana, bez top coata :)


20150806_152953


*PR proizvodi



Koristite li Oriflame lakove iz THE ONE kolekcije? Kako Vam se čine recenzirane nijanse? Jeste li više za duboku plavu ili slastičarsko žutu? 


Hvala na čitanju!! :) :)


Ivana <3 <3

You May Also Like

17 comments

  1. Ovaj Deep Sea je preeeedivan :) bas posebna boja...nisam dugo tak lijepu vidjela. Djeluje kao crna, ali nije, vidi se to plavo baš. Super su im The One stvari :)

    ReplyDelete
  2. da, odlična je boja i lijepo ga je nositi :D

    ReplyDelete
  3. Zuco je predivan, savrsen za ove ljetne dane :)

    ReplyDelete
  4. premda imam tonu modrih lakova, danas mi je žućo favorit :D

    ReplyDelete
  5. vidiš, nikad nisam isprobala the one lakove :/ ovaj žuti mi je odličaaan :D

    ReplyDelete
  6. Ovaj put navijam za žuću :D predivan je :)

    ReplyDelete
  7. super su baš :D jedan o boljih proizvoda koje oriflame nudi

    ReplyDelete
  8. Deep Sea mi se jako dopada, imam jedan sličan u kolekciji :) Ni ja nisam baš bila luda za žutim nijansama, ali ja više volim one koje vuku malo na narandžasto, dok te blijede bih vjerovatno preskočila :)

    ReplyDelete
  9. LimeLight lak mi je puno ljepši od drugoga. Nije pretjerano žuta nijansa, nježna je. :)

    ReplyDelete
  10. da, baš je onako nježna, ali opet uočljiva <3

    ReplyDelete
  11. hehe onda smo suprotnosti što se žutih tiče :D
    deep sea je divan, užitak ga je nositi :D

    ReplyDelete
  12. Kada sam otvorila post bila sam uvjerena da će modri biti moj izbor, međutim prevarila sam se :) Žućo mi je prepredivan <3

    ReplyDelete
  13. da, žućo je iznenađenje :D
    lak koji bi često nosila, iako nisam fan žutih inače :D

    ReplyDelete
  14. […] THE ONE lakove recenzirala sam u ovom i ovom postu, pa ako se želite prisjetiti tih ljepota :D Iskreno, Crystalline Copper nijansa me čak […]

    ReplyDelete