Bvlgari ~ Goldea

by - Saturday, March 12, 2016

Parfem koji me grije ovih zadnjih, zimskih, vjetrovitih dana, inspiriran je suncem, zlatom i svjetlošću, a zove se Bvlgari Goldea. Izašao je u 10. mjesecu prošle godine i predstavlja početak nove Bvlgari kolekcije. Nova kolekcija dolazi nakon 10 godina, od kada je posljednja, Omnia, izašla. 

Priču i sve bitne informacije o kreiranju parfema, možete pročitati --> ovdje

12834626_10207939814640706_1433115991_n

Kompozicija je orijentalno – cvjetna, odvažna i naglašeno mošusna, a kreirao ju je Alberto Morillas. Započinje notama kristalnog mošusa, cvijeta naranče, maline i bergamota. Srce uključuje zlatni mošus, ylang-ylang i jasmin. U bazi su smješteni akordi baršunastog mošusa, ambera, pačulija i egipatskog papirusa.


Pri prvom špricanju i njuhu, dojam koji je na mene ostavio ovaj parfem je - fin i topli miris. Ugodan miris, pogodan za žene svih dobi. Mnogi smatraju da je Bvlgari ovdje igrao previše sigurno, no mene je zavela slatkasto - topla nota, zbog koje se stalno njuškam :D Slatkoća parfema je naglašena, ali savršeno izbalansirana toplim notama mošusa, koji je prisutan u svim slojevima. 

Kada osjetim miris ovog parfema zamišljam zgodnu, sređenu ženu u večernjoj toaleti, koja grije prostoriju gdje god se pojavi. Ovaj parfem pomalo stvara ovisnost kod mene, jer mi stalno rade nosnice, kada ga odlučim nositi :D

20160310_123859

I ovo je jedna od onih divnih bočica, koja se savršeno može uklopiti među dekorativne ukrase u prostoriji. Lijepo je ukrašena, a inspiriranost suncem i svjetlošću se lijepo prenijela na nju. Podsjeća na zlatnu, magičnu kapljicu. 

Trajnost mirisa na meni je oko 6-8 sati.

*PR poklon


Volite li Bvlgari mirise? Jeste li isprobale Goldea-u?


Hvala na čitanju!! :) :)

Ivana <3 <3

You May Also Like

13 comments

 1. Ajme sretnice! Ovaj parfem je moja tiha patnja, savršeni dizajn i note

  ReplyDelete
 2. Nisam ga isprobala, ali djeluje božanstveno. :D

  ReplyDelete
 3. Bvlgari mirise obožavam :D Šnjofnila sam i ovaj te moram reći da je baš divan :))

  ReplyDelete
 4. Nisam ga probala ali tako si ga savršeno opisala da imam osjećaj kao da jesam.
  Možda ga i dobijem (čitaj trazim) od muža za Uskrs haha

  ReplyDelete
 5. Inače, najdraži parfem svih vremena mi je Omnia Amethyste, obožavam Bvlgari :D ovaj nisam isprobala, ali vjerojatno ću si opet uzeti neki od bvlgarija kada iscrpim Victorias S :)

  ReplyDelete
 6. meni je ovo prvi doticaj s njihovim parfemima, jednostavno nisu došli na red :D ali ovo je jako lijep početak :D

  ReplyDelete
 7. hvala ti <3
  e to bi bio pravi uskrsni poklon :D

  ReplyDelete
 8. i je :D baš nekako pravi parfem, za prave žene :D

  ReplyDelete
 9. nadam se da ćeš ga dobiti prvom prigodom :D

  ReplyDelete
 10. […] Pred kraj zime recenzirala sam Bvlgari Goldeu. Divan parfem ako se poželite ugrijati u vrijeme hladnih dana. Moje dojmove o njemu možete pročitati –> ovdje. […]

  ReplyDelete