Spoil With Oil prirodna kozmetika ~ prvi dojmovi

by - Thursday, April 14, 2016

Danas donosim svoje prve dojmove Spoil With Oil proizvoda, koje izrađuje draga Ivona - yoga učitelj i aromaterapeut. Ponudila mi je da isprobam po nešto iz njenog asortimana prirodne kozmetike i pristala sam jer se uvijek obradujem kada dobijem čast testirati nešto iz domaće izrade kozmetike.

Ono što me prvo osvojilo je stanje u kojem su došli proizvodi i što ih je Ivona uredno zapakirala. Sve dobijete zaštićeno u pripadajućim vrećicama, kutijama, bočicama i ono što će mnoge obradovati - na svemu pišu sastojci od kojih su proizvodi izrađeni. Kod svakog proizvoda sastojke mogu nabrojati na prste. Kako je sve izgledalo kada je paket došao do mene možete vidjeti --> ovdje, a onda sam sve raspakirala dolje :D

12939216_10208219805480302_1481312128_n



Džepni inhalator je proizvod koji mi je prvi obuzeo pažnju, jer Ivona izrađuje različite vrste džepnih inhalatora, a ja sam odabrala onaj protiv stresa :D

O Spoil With Oil proizvodima: 

Spoil With Oil kozmetika proizvod je velike Ljubavi i aromaterapeutske edukacije, napravljena isključivo od prirodnih sastojaka: hladno prešanih nerafiniranih biljnih ulja, home made macerata, eteričnih ulja aromaterapeutske kvalitete (Pranarom, Oshadi, Florihana), pčelinjeg voska, organskih nerafiniranih maslaca, hidrolata. Svi proizvodi su prirodnog porijekla, te kao konzervans sadrže isključivo prirodni vitamin E.

12935170_10208219805640306_1418671309_n


Uljni serum za njegu lica


Stavljanje seruma je predviđeno tako da se nanosi na vlažno i čisto lice i nakon 20-ak minuta se obriše čistom papirnatom maramicom. Iskreno, ovo je proizvod kojeg sam najmanje stigla istestirati, ali moji prvi dojmovi su da se radi o dosta uljnom serumu i predviđa se stavljanje male količine. Kako mi je koža lica još uvijek pod utjecajem promjene vremena, tako su područja oko usana nekim danima suha. Tako da ovaj serum stavljam navečer direktno na ta mjesta. Kako ga nanosim jako malo, nisam primijetila da na licu ostaju neki viškovi proizvoda sve se lijepo upije, no svejedno pričekam nekoliko minuta dok gledam seriju i prislonim za svaki slučaj maramicu. Lijepo sanira hrapave suhe dijelove i čini ih glađim. Ako me posebno oduševi kroz neko vrijeme, javim :D Što se mirisa tiče, najviše osjetim lješnjak i u pozadini lavandu.

Sastojci: biljno ulje lješnjaka, macerat gotu kole, prirodni E vitamin, ulje pulpe pasjeg trna, eterična ulja palmarosa, sjeme mrkve i lavanda.

Cijena - 30 ml 100-200 kn, 20 ml 80-150 kn


Džepni inhalator antistres


Od svih proizvoda koje ću spomenuti, ovaj mi je najdraži. Odličan inhalator koji je, od kako sam ga dobila, uvijek ili na mom radnom stolu ili ga nosim u torbi sa sobom. Jako kvalitetno je zapakiran, kao i inhalatori koje možete kupiti u ljekarni ili trgovini. Ima mi odličnu kombinaciju citrusnih mirisa naranče i bergamota, a u pozadini svega se lagano lavanda osjeti. Stvarno je dobro imati ovo sa sobom, jer svojim mirisom stvarno pomaže da se opustim, miris se zadržava u nosu i u kombinaciji s proljetnim mirisom vani, stvara se lijepa, prirodna nota. Potrebno je samo prisloniti nos i duboko udahnuti. Sviđa mi se što je miris odličan kao i prvog dana, ako ne i bolji. Ovo je jedan od proizvoda, kojeg ću kupiti od Ivone, kad mi se ovaj istroši :D Osim ovog antistres postoje inhalatori i za dišne infekcije / sinuse / nesanicu / glavobolje / depresiju / apetit.

Sastojci: eterično ulje slatka naranča, bergamot i lavanda.

Cijena - 40 kn

12966291_10208219805560304_791299284_n

Balzam za usne


Dolazi u maloj slatkoj kutijici, koja se kvalitetno zatvara. Balzam neodoljivo miriši na kombinaciju kakao maslaca i naranče. Njegova tekstura mi se jako dopada jer je mekana, lijepo klizi po usnama, a nije masna i ne ostavlja čudan film, kojeg morate čekati da se upije. Ostavlja usne u lijepo njegovanom i zdravijem stanju. Jako sam zadovoljna ovim proizvodom, još je tako mali i praktičan te ga volim nositi svugdje sa sobom. Sviđa mi se što se balzam ne raspada u dodiru s temperaturom usana, već lagano ispušta svoje sastojke. 

Sastojci: kakao maslac, kokosovo ulje, suncokretovo ulje, pčelinji vosak, prirodni E vitamin, eterično ulje slatke naranče.

Cijena - kutijica ili stick 5 g - 20 kn


Aromakrema za lice 


Krema ima specifičan miris i specifičnu žutu boju. Žuta boja je nastala od ulje pulpe pasjeg trna, jer je ono intenzivne tamno narančaste boje. Štiti kožu od vanjskih utjecaja, djeluje protuupalno i baktericidno, pomaže u zacjeljivanju ožiljaka, izrazito povoljno djeluje kod upalnih kožnih bolesti, a naročito kod atopijskog dermatitisa i rozacee. Koristi se u njezi zrele kože, u pripravcima za sunčanje, pakunzima za kosu, kozmetici za zrelu kožu, kod bora i kada je potrebna intenzivna regeneracija kože. U ovoj kremi ulje ima upravo funkciju regeneracije kože.

Krema se treba držati u hladnjaku cijelo vrijeme, tako da kad ju izvadim fino paše licu njena hladna tekstura. Ne stavljam ju previše, čisto da prekrijem lice i da ju upije cijela površina lica. Primijetila sam da lijepo zagladi i osvijetli kožu.

Sastojcimacerat smilja, macert gotu kole, macerat nevena, ricinusovo ulje, hidrolat rimske kamilice, prirodni emulgator na bazi proteina pšenice Phytocream, dekspantenol, prirodni E vitamin, Hygroplex, ulje pulpe pasjeg trna, eterična ulja bušin, lavanda i sjeme mrkve.

Cijena - 50 ml - 100-200 kn, 25 ml - 50 - 100 kn

12980451_10208219806280322_537218013_n

Glicerinski sapun za ruke


Jako mi se sviđa u kakvom su obliku gornji proizvodi. Izgledaju jako slatko i primamljivo za koristiti. Glicerinski sapun je odmah došao u upotrebu, jer volim krute sapune. Uvijek imam osjećaj da bolje operu ruke od tekućih, iako tekuće češće koristim, jer su mi "praktičniji". Ovaj sapun se lijepo pjeni, lijepo klizi po rukama, sviđa mi se što se ne raspada i vidim da ću ga moći normalno do kraja potrošiti. Miris mu je potpuno sterilan, po malo medicinski, ali osjeća se negdje u pozadini ta lavanda. Ruke su nakon njega lijepo čiste, a bitno je i to što ih ne isušuje. Jednom sam oprala s njim par kistova za oči i super je bio i za tu namjenu. 

Sastojci: kokosovo ulje, eterična ulja slatke naranče i litsee i mineralni pigmeti. Ne sadrže SLS i SLES.

Cijena - 1 kom 30 kn


Masažna pločica za njegu tijela


Krasi ju prekrasan, slatkast, jestiv miris kakao maslaca i slatke naranče. Pločica je kruta i volim ju držati na tamnijim i ne previše toplim mjestima. Koristim ju nakon tuširanja, kada mi je koža tijela još topla od vode. Tada i ljepše i bolje klizi. Ostavlja iza sebe trag njege i sjaja, te je koža na dodir glađa. Iako je pločica na dodir maslasta, ne ostavlja iza sebe pretjerano masni film.

Sastojcikakao maslac, shea maslac, kokosovo ulje, macerat lavande, eterično ulje slatke naranče i palmarose.

Cijena - 30 g - 30 kn, 50 g - 50 kn




Spoil With Oil možete pronaći na:


Facebook stranici --> ovdje

E-mail: spoil.with.oil@gmail.com



*PR proizvodi

Kako Vam se čine recenzirani proizvodi? Jeste li poželjeli naručiti nešto za sebe?




Hvala na čitanju!! :) :)

Ivana <3 <3

You May Also Like

4 comments

  1. I meni su SWO proizvodi super, a sad si me zaintrigirala sa inhalatorom-mogla bih isprobati :)

    ReplyDelete
  2. zainteresirala si me za inhalator, protiv glavobolje bi mi dobro došao.
    imam česte migrene i glavobolje,kada ni tablete ne pomažu, i više ne znam što bih probala. ovo mi se čini super

    ReplyDelete
  3. inhalator mi je odlična stvar :D definitivno mi je ovako nešto falilo :D

    ReplyDelete
  4. svakako isprobaj :D
    mene ovaj antistres baš nekako lijepo smiri :D odličan je <3

    ReplyDelete