Afrodita - Secret Garden gelovi za tuširanje

by - Friday, June 10, 2016

Stvarno volim Afroditine gelove za tuširanje i niti jedan kojeg sam do sada isprobala nije razočarao. Ipak bih istaknula gel iz Hyaluron linije kojeg sam recenzirala --> OVDJE, jer mi je nekako najuniverzalniji / najjednostavniji gel za tuširanje, kojem se mogu uvijek vratiti
Nedavno su nam iz Afrodite predstavili gelove za tuširanje iz Secret Garden linije. Već samo ime asocira na tajanstvene, cvjetne mirise. Prije predstavljanja gelova vidjela sam o kojim se cvjetovima radi i najviše sam bila uzbuđena oko ruže i božura, jer su mi u parfemima jedni od najdražih sastojaka <3

Osnovne karakteristike ovih gelova su:


  • Dolaze u količini od 250 ml i troše se umjerenom brzinom
  • Paraben & Paraffin & Silicone Free ( Afrodita nastavlja pratiti tu tradiciju)
  • Svaki krasi tajanstveni cvjetni miris
  • Preporučena cijena im je 15,99 kn
  • Lijepo se pjene
  • Nakon pranja oko sat vremena na tijelu ostavljaju ugodan, suptilan miris

Kremasti gelovi za tuširanje (Lovely Roses, Romantic Peony)


Priznajem da mi je ovaj dvojac draži od ostala dva dvojca ispod :D Razlog tomu su miris ruže i božura koje inače preferiram u odnosu na magnoliju i orhideju. Radi se o kremastim gelovima za tuširanje, ugodne, nježne i svakako kremaste teksture. Kada ih nanosim na vlažnu kožu nekako mi se čini da ta kremasta tekstura lagano u sebi ima primjesu ulja, ali nije ništa otežavajuće. Lijepo se pjene, a ja ih najviše volim koristiti u kombinaciji sa spužvom za pranje tijela. Lovely Roses miriši jako unikatno, pravi proljetni gel za tuširanje i nikada nisam nešto slično pomirisala, baš je tajanstvena, profinjena ruža, koja će se svidjeti svim generacijama :) Romantic Peony je gel koji će se svidjeti većini, većina će pasti na njegov šarm, svježinu i zavodljivost, jer to je sve što tražimo pod tušem u vrijeme ovih toplih dana :) :)

Više informacija - Lovely Roses i Romantic Peony

Uljni gelovi za tuširanje ( Wild Orchid, Magnolia Blossom)


Ova dva mirisa nisu loša i vjerujem da će se mnogima svidjeti, no jednostavno kraj gornja dva gela padaju u drugi plan. Radi se o stvarno cvjetnim mirisima koji u sebi nemaju neku pretjerano osvježavajuću notu, no opet nisu otežavajući, zimski mirisi. Idealni su za proljetno razdoblje kada vrućina ne lupi pretjerano :D Jedino što treba pripaziti kod ovih uljnih gelova je doziranje - kada se prenaglo stisne bočica, može izaći puno više gela no što je potrebno za jedno tuširanje, jer kao i gornja dva u kombinaciji sa spužvom za pranje tijela jako lijepo pjene :)

Više informacija Wild Orchid i Magnolia Blossom. 

*PR pokloni

Jeste li isprobali koji od Afrodita gelova iz Secret Garden linije? Koji Vas od recenziranih najviše privlači? Koji je Vaš najdraži Afroditin gel za tuširanje?


Hvala na čitanju!! :) :)

Ivana <3 <3 

You May Also Like

8 comments

  1. Svako njihovo novo izdanje mi je fantasticno! Voljela bih isprobati neki od ovih. Jako volim Afroditu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. i ja :D imam hrpu njihovih HG proizvoda kojima se uvijek vraćam <3

      Delete
  2. Trošim već drugu bočicu Lovely Roses...obožavam! :D

    ReplyDelete
  3. Divna mirisna edicija, no složila bih se s tobom po pitanju favorita :)

    ReplyDelete
  4. Tako sam se veselila ovim gelovima, a onda sam probala ovaj s mirisom ruže i ostala razočarana. Miris mi uopće ne odgovara, zagušljiv je i totalno mi je strainski, kao neki parfem moje bake :/ Možda budem probala neki drugi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. da, miris malo je specifičniji, ili ti sjedne ili ne :) Mislim da bi tebi božur bio odličan

      Delete