Essence - The Glow Must Go On

by - Tuesday, July 12, 2016

Recenziram paletu koja je dio Essence trendovske kolekcije Bloggers Beauty Secrets, za koju je većina Vas ovisnika o šminkanju čula. Kada sam vidjela najavu ove kolekcije oduševio me izgled proizvoda, ali još me više oduševio ovakav tip suradnje. Divan, povoljni Essence brend + beauty blogerice = dođe mi toplo oko srca što je do ovoga došlo i bilo bi stvarno divno kad bi se i na našim prostorima nešto ovako dogodilo :) Sviđa mi se kako je zamišljena kolekcija i to što su kreirane palete multifunkcionalne i svaka nosi svoju posebnost i priču...


Essence mi je velikodušno poslao na probu i recenziranje The Glow Must Go On by Serena i ovakvu paletu vjerojatno nikad ne bih samoj sebi kupila, ali mi je nakon isprobavanja i nošenja boja iz nje toliko drago da mi je poslana upravo ona. Ovo je pravi mali ljetni dragulj i sadrži manje više sve što Vam treba od boja za ovu sezonu, a da se odnosi na oči i lice. 



Zasjaji! Sa svojom “the glow must go on” paletom, Serena osigurava blistav ten za sve! Tri različita bronzera u toplim nijansama mogu se koristiti pojedinačno ili u kombinaciji stvarajući svježi sjaj , dok dva sjenila za oči pružaju make –up stil za oči s glamuroznim faktorom . Highlighter naglašava najbolje značajke lica i lako se može nanijeti i blendati s mini kistom - baš kao i bronzer . 
Izgled palete me oduševio, kao i sama kvaliteta ambalaže. Može se zaključiti da se radi o kartonskoj kutiji, ali je sve dosta čvrsto i paleta se magnetski zatvara. Ogledalo je dovoljno veliko da se mogu napraviti sitni popravci kada ste udaljeni od kuće ili nekog većeg ogledala :)


U paleti se nalazi ovaj manji kist, koji me podsjeća na one old school kistove za rumenila i opet ne znam što bih s takvim kistom. Ali, nekako mi ga je žao baciti, jer mi je, kao cijela ova paleta, preslatki :)


Paleta se sastoji od bronzera koji u sebi sadrži tri različite nijanse, mogu se koristiti posebno ili zajedno. Sadrži jedan highlighter i dva sjenila za oči. Tekstura proizvoda je dosta tvrda, tj. ne mogu ih jednostavno zahvatiti kistom, konkretno Cinnamon sjenilo sam doslovno morala strugati da bi dobila nešto boje na kistu. Po meni najmekšu teksturu ima Sandalwood sjenilo, dok je sve ostalo dosta tvrdo i ne trusi se, samo što jedino kod Cinnamon sjenila imam problem s dobivanjem konkretne pigmentacije, boja je dosta nježna i specifična. 
Zaključila sam da mi je ovu paletu najbolje koristiti s čistim prstima. Budući da se proizvodi ne truse, nema nereda, a s prstom mi je puno lakše nanositi boje i dobiti kvalitetnu pigmentaciju. 


Ovaj bronzer je toliko multifunkcionalan i najviše mi se svidio u paleti. Koristim ga kao bronzer na način da zahvatim sve tri boje s kistom. Daje savršen, preplanuli izgled licu. Savršen je za ljeto <3 Nekad ga koristim kao sjenilo, tako da željenu od tri boje zahvatim prstom i nanosim na kapak, a nekad ga koristim i kao highlighter tako da posvijetlim kutove očiju ili područje ispod obrva. Smatram da ga cure s tamnijom puti bez problema mogu koristiti kao highlighter. 


Highlighter je divan, onako je bijedo zlatni, lijepo decentan, ali opet posvijetli i naglasi željena mjesta. Njega mi je isto tako lakše nanositi prstom. 
Cinnamon sjenilo je najmanje pigmentirano u paleti, boja je nježna cimet i super mi je kao bazna boja preko cijelog kapka, jer opet u sebi ima neku posebnost i daje toplinu očima. 
Sandalwood je lijepa pigmentirana, toplija smeđa nijansa s misterioznim ljubičastim podtonom, ovo sjenilo bez problema mogu nanijeti kistom, jer se brzo hvata za njega. 
Smatram da će Cinnamon i Sandalwood biti mi odlične boje za neki jesenski look, lijepo će se uklopiti u tu sezonu.

Ovo mi je tako divna, simpatična i svakako korisna paleta za ovu ljetnu sezonu. Mislim da se i u brzinskom spremanju s njom može dobiti topli, brončani, ljetni look. Dosta proizvoda se može koristiti prstima, tako da ako idete na neko kraće putovanje i ne da Vam se nositi 10 kistova, možete ubaciti samo nju <3 Isto tako kutijica se unutra malo zaprlja samo kad koristite Sandalwood sjenilo, pa u većini slučajeva sve bude uredno i kompaktno. 

Cijena - 43,90 kn, uz paletu se može kupiti i pripadajući lak za nokte Shine Bright, koji košta 15,90 kn

*PR proizvod

Jeste li isprobali koji proizvod iz Bloggers Beauty Secrets kolekcije? Koja Vam se paleta najviše sviđa i čini korisnom?


Hvala na čitanju!! :) :)

Ivana <3 <3 

You May Also Like

6 comments

  1. Super post ☺
    Jucer sam bas gledala palete i ova mo je zapela nekako za oko..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hvala puno <3
      palete su odlične, ali ova je baš ljetna <3

      Delete
  2. Predivna je i ova tvoja ♥. Imam Vintage Rose i obožavam je, a planiram nabaviti još koju, a možda i sve :D Odlična mi je ta suradnja blogerica i Essence :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. idem baš sad pročitati tvoj post o Vintage Rose paleti, koja me prva privukla zbog imena <3
      suradnja je ispala vrhunska, svaka paleta je nekako posebna i potrebna :D

      Delete
  3. Bas mi ses svida,moram je probat haha

    ReplyDelete
  4. svakako :D super je za ljeto, nekako da osunčani, brončani izgled licu <3

    ReplyDelete