Essence Little Eyebrow Monsters - tri proizvoda za obrve

by - Sunday, July 17, 2016

Prije nekoliko tjedana pojavila se nova Essence trendovska kolekcija - Little Eyebrow Monsters. Kako Essence uvijek prati svjetske beauty trendove i nije tajna da su uredne i lijepo definirane obrve must have, čini mi se da je ova kolekcija bila logičan slijed. Kolekcija pruža sve što je potrebno za savršene wow obrve. Stavila sam PR obavijest na svoju facebook stranicu --> OVDJE, gdje možete vidjeti što sve uključuje ova kolekcija, a meni su na isprobavanje i recenziranje poslali - Tretman za obrve, Lifter olovku za obrve i pincetu iz kolekcije <3


No Trick Just Treat - tretman za obrve




Tretman za obrve koji sadrži bogata ulja. Intenzivna njegujuća formula koja njeguje kožu, ali i obrve. Savršen kao dio noćne njege

Tretman krasi ugodan, slatkast, čini mi se voćni miris, koji se neko vrijeme osjeti i ako ga stavljate prije spavanja, lijepo i ugodno će Vam mirisati prije sna. Ovo većinom stavljam navečer, prije spavanja, jer je formula blago uljasta i kada se stavi ne možete normalno stilizirati, popunjavati obrve, ako to poželite, već bi ga u tom slučaju trebali isprati. Ponekad ga volim staviti ako sam doma cijeli dan i ako sam predvidjela da ću navečer čupati obrve. 
Ima vrlo precizan aplikator kojim se nanosi i samo nanošenje je jednostavno, ne dolazi do gomilanja ili prelijevanja proizvoda, sve je vrlo ugodno i lako.
Primijetila sam da mi je koža oko obrva puno bolje nahranjena nego inače, ne dolazi do čudnog perutanja, niti do čudnih reakcija prilikom čupanja obrva. Ono što je vrlo bitno, primijetila sam da se obrve puno lakše i bezbolnije uklanjaju (čupaju).  
Mislim da je ovo vrlo zgodan proizvod, jer pomoću njega dajete tu neku ekstra njegu svojim obrvama. Posebno ako svoje obrve često čupate, češljate, popunjavate raznim make-up proizvodima. Kao i svaka kozmetika i to će ostaviti trag na kožu, pa je lijepo znati da i tim područjima dajemo ekstra tretman. Jedino mi je krivo što ne mogu doći do konkretnog sastava ovog proizvoda, ali zasad posao odlično odrađuje i nemam čudnih reakcija.

Cijena - 21,90 kn


Lift'em up in white - lifter olovka za obrve



Lifter olovka za obrve podiže optički podiže Vaše obrve i daje svjetloću čitavom okoloočnom području. Nanesite olovku ispod obrva, sljedeći njihov luk i potom blago izblendajte. 

Ovaj lifter za obrve bio je jedan od proizvoda koji me najviše zainteresirao kada sam dobila dojavu za kolekciju. Činio mi se kao još jedan od praktičnih, nezamjenjivih Essence proizvoda. Proizvod dolazi u praktičnoj ambalaži, može se odvrtati i zavrtati. Meni je poslana nijansa - Lift'em up in White, koja je opisana kao biserno bijela, a u kolekciji postoji još i nježno ružičasta verzija. 


Radi se svijetloj, bijeloj olovci, čije su svjetlucave čestice pod određenim svjetlom srebrne, a po drugim vuku na ružičasto i ovo mi se jako sviđa, jer pridonosi da proizvod, kada se nanese, ne djeluje umjetno. Moram priznati da luk obrve ne volim naglašavati sa svjetlucavim proizvodima, već s mat bijelim bojama, koje u krajnjem slučaju imaju nešto blago, ali skoro neprimjetnog shimmera. Takve nijanse mogu puno lakše izblendati i mislim da djeluju prirodnije bilo da ih kombiniram s mat ili čistim shimmer sjenilima.
Ova olovka mi ne izgleda loše kada ju apliciram ispod luka obrva, niti izgleda umjetno, samo jednostavno nije moj prvi izbor za tu namjenu. 
Ono za što ju najviše volim koristiti je za posvjetljivanje kutova očiju. Za to je dobitna kombinacija i mislim da će iz tog razloga biti stalna postava moje kozmetičke torbice. Jednostavno brzo, lako i uredno posvijetli oči i cijeloj kombinaciji da novu dimenziju, a očima i licu odmoran, lijep izgled. Kutevi mojih očiju su tamniji od ostatka lica, tako da ovaj proizvod tamo savršeno sijeda. Smatram da je proizvod odličan i za posvjetljivanje drugih sjenila na očima, kada im želimo dati veću dimenzionalnost, vjerujem da će odličan biti i za posvjetljivanje nekih drugih područja lica, no s tim dojmovima se naknadno javim :)
Proizvod je vrlo kremast, vrlo lako se nanosi i postoji mogućnost nadogradnje ako se ukaže potreba za njom. Vrlo lako se blenda, no kada se osuši djeluje kao tetovaža, ne skida se i ne mrda lako čak i ako slučajno protrljam oči. Ovaj Swatch s ruke nisam mogla skinuti običnim sapunom, a sa sredstvom za skidanje šminke je potrajalo nekoliko minuta. Vrlo zgodan proizvod, za koji vjerujem da će postati must have kod mene, ali ne za posao za koji je zamišljen :D

Cijena - 21,90 kn 


Don't Touch The Monsters - pinceta



Za savršeno oblikovane obrve. Savjet: čupajte u smjeru rasta dlačica i izbjegavajte lomljenje dlačica. 

Obožavaam Essence pincetu iz stalne postave, koja posao obavlja više nego korektno, a cijena je više nego pristupačna, obzirom da se radi o alatu koji kad jednom kupim, mirna sam godinama. Zato sam bila vrlo uzbuđena kada mi je ova došla na probu, jer dobrih pinceta nikada dosta i tako ih mogu imati na više lokacija. 


Slična je Essence pinceti iz redovne postave, no razlike ipak postoje. Kada ju pritišćem, osjećam da je otpor nešto veći, ne znam da li je to razlog jer je nova i nekorištena, ili će se pokazati takvom i kroz dulje vrijeme. Sam vrh pincete, koji je bitan za samo čupanje obrva je uži i ide više u špic i samim time preciznije hvata dlake i čupa ih iz korijena. Ovo je kao malo naprednija verzija u odnosnu na pincetu iz stalne postave. 
I uz ovu pincetu se dobije pripadajuća, zaštitna torbica. Ovo je odličan dodatak, koji neki puno skuplji brendovi zapostavljaju. Mislim da svaka pinceta ovo mora imati, jer u slučaju da padne, neće se oštetiti njen vrh, koji je presudan za precizno čupanje. 

Cijena - 16,90 kn


*PR proizvodi


Koji su Vam proizvodi najprivlačniji iz Essence LE kolekcije Little Eyebrow Monsters? Koji ste isprobali i da li ste zadovoljni?


Hvala na čitanju!! :) :)

Ivana <3 <3

You May Also Like

4 comments

  1. Hvala za ovaj tekst, nisam imala pojma da ovo postoji! Svakako me najviše privlači lifter, jer obožavam da naglasim luk obrva. Moram ga kupiti definitivno, pogotovo što je sigurno praktičnije koristiti njega u olovci, nego neku senku :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. to je istina :D pakovanje je jako praktično, a sam proizvod višefunkcionalan, tako da može biti zamijena za mnogo drugih proizvoda, a lagan je i stane u svaku kozmetičku torbicu :)

      Delete
  2. Cijela ova kolekcija mi je odlična :D Od proizvoda koje si predstavila imam jedino lifter, ali u roza nijansi i moram priznati da je odlična stvarčica, a i kvalitetom me je ugodno iznenadio :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. slažem se :D kolekcija je pun pogodak i vjerujem da će ponoviti nešto slično, jer svatko može pronaći nešto za sebe :D
      jako je trajan lifter :D super stvar :D

      Delete