Essence Soft Touch Mousse | korektor

by - Tuesday, August 23, 2016

Mislim da nikad na svom blogu nisam zasebno recenzirala korektor, no Essence-ov Soft Touch Mousse mi se učinio zanimljivim posebno spomenuti zbog njegove zanimljive teksture. Nemam potrebu uvijek stavljati korektor, jer mi je koža lica sva sreća u dobrom stanju, izgleda zdravo i pravilno, ali ono zbog čega uvijek imam barem jedan korektor u kolekciji su ponekad prisutni podočnjaci i tamniji kutevi očiju, između oka i nosa :)


Nijansa koja mi je poslana na recenziranje je 10 Soft Beige i ova nijansa je nešto svjetlija od mog prirodnog tena. Uglavnom kupujem svjetlije korektore, jer time osim prekrivanja posvijetlim ponekad umorno područje oko očiju,  pa time zapravo dobijem 2u1 proizvod. 



Kod ovog korektora ipak treba biti oprezan s tom svjetlinom, jer mu je tekstura vrlo mekana i mousseasta, pa često prst zahvati puno više proizvoda nego je uistinu potrebno za prekrivanje tog nježnog područja ispod očiju. Vrlo često mi se čini da sam zahvatila malo proizvoda, no kada proizvod počnem distribuirati i razmazivati na željeno mjesto, vidim da sam ipak zagrabila previše. Zato predlažem da se nanosi malo po malo, dovoljno je samo prstom dobro dotaknuti da bi se dobila minimalna početna količina, pa po potrebi nadograđivati. 
Tekstura me podsjeća na teksturu Catrice 12h Matt Mousse pudera, možda je za nijansu mekša. Dobro funkcionira ako se nanosi prije ili poslije tekućeg pudera. 
Korektor naglašava fine linije ispod očiju, ne nešto napadno, ali dovoljno da ja vidim kada se približim ogledalu. Dobro je što ne isušuje kožu, a vrlo je trajan - područje oko očiju dobar dio dana održava pravilnim i posvijetljenim te se ne nakuplja čudno. 
Dolazi u maloj staklenoj posudici s kojom uvijek trebam pripaziti da sam dobro zatvorila. Nemam problem s ovakvim tipom ambalaže što se higijenskih razloga tiče zbog toga što godinama i tekući puder nanosim prstima te imam naviku prati ruke prije šminkanja. No, ipak sam sklonija korektorima koji dolaze sa spužvastim aplikatorom, jer se tako proizvod ljepše količinski distribuira i nema viškova.
Predlažem da isprobate ovaj korektor, ako volite mijenjati i isprobavati nove korektore :D

Cijena - 25,90 kn

*PR proizvod


Jeste li isprobali neki od Essence korektora? Koji Vam je najbolji?


Hvala na čitanju!! :) :)

Ivana <3 <3

You May Also Like

14 comments

  1. Baš me je zanimalo zbog neobične formule, ali mislim da mi ne bi odgovarao,jer imam borice i koža oko očiju je tanka i osjetljiva,jedino za lice možda. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. e odlična ideja :D nisam se sjetila stavljati ga na lice :D a onaj Catrice 12h Matt Mousse koji mu je jako sličan po formuli mi je odgovarao :D

      Delete
    2. Da i meni je taj puder bio super, za ljeto, ali isto sam ga izbjegavala oko očiju stavljati :)

      Delete
    3. i meni je bio savršen za ljeto, tj. nosila sam ga cijelo prošlo ljeto :D

      Delete
  2. Kupila sam ga ali nisam jos probala. Nisam sigurna kako da ga nanesem. A sad kada si napisala da moze i prije i nakon tekućeg pudera- nema dileme. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. da :D mislim da je čak bolje prije pudera, mislim da se ljepše nekako sve ublenda :D ali sve je to individualno :D

      Delete
  3. Nisam ga probala jos uvek, ali me je bas zanimalo kakav je. Deluje sasvim okej. :)

    ReplyDelete
  4. Ne znam kako mi je umakao ovaj proizod! Inače sam koristila njihov pjenasti puder koji mi se jako svidio. Korektor inače obavezno nosim jer imam izražene podočnjake.
    Kada sam imala njihov pjenasti puder, jedina zamjerka mi je bilo nehigijensko pakiranje, a to je slučaj i sa ovim korektorom. Ja bih uzela štapić za uši i sa njim vadila proizvod iz teglice

    ReplyDelete
    Replies
    1. dobra ideja za štapićem, najbolje onim specijalnim za male bebe :D koliko god je ruka čista, nije nikad toliko sterila kao štapić :D

      Delete
  5. Divna recenzija Ivana <3 Koristila sam ga, ali meni deluje isušujuće na područje oko očiju. Iako nemam izražene linije, ovaj korektor ih fino (pre)naglasi :/ Ali je na licu, za prekrivanje sitnijih nepravilnosti, apsolutno ok.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hvala ti <3
      da, meni nije suh, ali definitivno naglasi linije :)
      bit će dobar za lice :D

      Delete
  6. Imam obe nijanse, razlika je veoma mala. Dopadaju mi se za podocnjake, mada i flekice i sitne nepravilnosti savrseno prekriju :)

    Poseti moj blog
    Dodjite da se druzimo na instagram

    ReplyDelete
    Replies
    1. baš mi je drago da ti odgovara za cijelo lice :D

      Delete