Wet n Wild | Red-dy or Not

by - Monday, August 01, 2016

Još prije dvije godine recenzirala sam i zavoljela Wet n Wild Megaslicks Balm Stain ruž za usne u nijansi Lady and the Vamp, a te recenzije se možete prisjetiti --> OVDJE. Ta nijansa je postala i ostala moja najnošenija boja kada se radi o hladnom periodu godine. Toliko sam ju nosila da sam novi primjerak ponovo kupila, a to se rijetko kod mene događa, posebno kada se radi o proizvodima za usne. Razlog tome je što je predivno nosiva, dugotrajna na usnama, ni malo neuredna, a opet usne oboji nekako berry i dramatično. Dobitna kombinacija za svaki dan. Zato sam se u novoj suradnji s Wet n Wild-om odlučila isprobati nijansu iz iste linije, naziva Red-dy or Not :)


Red-dy or Not mi je bila logičan slijed kojim želim nastaviti u ovoj liniji ruževa, jer sam po swatchevima vidjela da se radi o lijepoj crvenoj boji kakvu bi i ja često nosila


Ove ruževe karakterizira njihova posebna i inovativna formula. Zamišljeni su da se po nanošenju ponašaju kao balzam za usne u boji, a pri sušenju se pretvaraju u stain koji čvrsto prianja uz njih i koji je dugotrajan. Meni je ovo odlična i praktična ideja, jer se prilikom nanošenja ne moram previše mučiti i precizno ciljati svoje ionako manje usne, a opet kada se osuši uredno stoje na usnama, ne prelaze preko rubova. Ovo je slučaj i s Lady and the Vamp i s Red-dy or Not nijansom. 
Sviđa mi se što minutu nakon nanošenja formula ovog ruža blago hladi usne, ništa ekstremno, baš nekako paše. 


Oblik ovog ruža je sada već prepoznatljiv na tržištu, a radi se u bucmastoj olovci. Ona omogućava da se ruž lakše nanese i osim što će ruž preciznije pobojati usne, pomaže i da se one ljepše obrube, bez potrebe za olovkom za usne. Jedino što kod nijanse Red-dy or Not treba pripaziti da se ista količina proizvoda stavi i na rubove usana i na same usne, jer u suprotnom, kada ruž počne blijediti, može ga više ostati po rubovima, pa to izgleda čudno :)


Nijansa je na prvu poprilično jednostavna, prozračna crvena, no kada sam razmišljala kako ju točno odrediti i svrstati poprilično sam se pomučila sa svojim mislima :D Rekla bih da je ova nijansa crvena boja nekog srednjeg intenziteta, kada počne blijediti može blago vuči na roskastu, a opet pod nekim svjetlom i kutom čak vuče na blago crveno - narančastu. Mama me jednom navečer vidjela s njim i rekla mi da njoj to izgleda smećkasto - crveno. Zaključak je da je ruž pravi kameleon, ali nijansa je uglavnom lijepa, odmjerena, nosiva crvena.
Krasi ga veća pigmentacija i veći sjaj u odnosu na Lady and the Vamp i ono što sam isto primijetila je da mu duže vremena treba da sjaj nestane i pretvori se u stain, pa ako ste ljubitelji sjajne, prozračne crvene ovo je nijansa za Vas :) Dugotrajan je i kada se posuši može dosta vremena ostati s Vama, a da ga uopće ne osjetite. Nekad čak znam zaboraviti da sam ga stavila. Na samom kraju izgleda kao prirodna, ali crvenija boja usana. Ruž se može blago nadograditi, ako se pokaže potreba za tim. 
Zamjerka ambalaži je ta što čep blago zapinje za proizvod ako se ne pazi, jer dio ruža uvijek malo viri :D a pohvala to što se može bez štekanja odvrtati i zavrtati. 
Ovaj Balm Stain mi nikada do sada nije isušio usne, no ne preporučujem da ga stavljate kada su Vam jako isušene, kao ni jedan drugi ruž za usne :)

Cijena - 29,90 kn

*PR proizvod


Jeste li isprobali Wet n Wild Megaslicks Balm Stain ruževe za usne? Koju nijansu preporučujete?


Hvala na čitanju!! :) :)

Ivana < 3 <3

You May Also Like

8 comments

  1. Lijepa nijansa, vidjela sam još par nijansi koje mi se jako sviđaju :)

    ReplyDelete
  2. Ja imam Red-ioactive nijansu i odlična je :) Red-dy mi izgleda prekrasno i mislim da mi je to idući balm stain :D

    ReplyDelete
  3. Nijansa je krasna i upravo takve nijanse volim za ljeto, za zimu puno puno tamnije. Iskreno da kažem, nikad nisam isprobala apsolutno ništa od ovog brenda, što ne znači da neću.

    ReplyDelete
    Replies
    1. obavezno isprobaj :D
      predlažem da kreneš s ruževima :D lakovima, olovkama za usne <3 volim i njihova sjenila i crnu olovku za oči :D sve im je odlično jedino se s maskarama nisam našla.. ali trenutno testiram novu njihovu :D

      Delete