Catrice | Prêt-à-Lumière sjenila za oči

by - Friday, September 30, 2016

Veliki sam fan mono sjenila za oči i u većini slučajeva njih koristim i vodim sa sobom prilikom putovanja. Razlog tome je što se rijetko kada vežem za sve nijanse u paletama sjenila. Kod mono sjenila lako nađem zanimljive, svakodnevne i nosive boje. Godinama kupujem Catrice mono sjenila, cijenim njihov izbor nijansi, pigmentiranost i općenito kvalitetu. Ove jeseni su se pojavila njihova nova sjenila, odmah su me osvojila svojim izgledom, mislim da mono sjenila nikada nisu izgledala elegantnije :D


Na recenziju mi je poslana 030 Diner En Blanc* nijansa (lijevo), a ja sam kupila 010 Creme Brune nijansu, kojoj nisam mogla odoljeti :)

Što Catrice kaže za ova sjenila?

  • Inovativna i kremasta tekstura u prahu
  • Visoki intenzitet boje
  • Lagani osjećaj na koži, poput pera

Mene je ambalaža osvojila i kupila. Mnogi ju uspoređuju s ambalažom Bobbi Brown mono sjenila. Tako je sleek i elegantna i bojana mojom najdražom bojom - crnom <3 Boja sjenila se taman vidi kroz prozorčiće, tako da nije sve tipično crno i dosadno :) 
Ambalaža mi se sviđa pogledom, ali i dodirom - jako je lagana u ruci, lako se otvara i zatvara, nema onaj klik kod zatvaranja, već se krajevi jednostavno prislone jedan na drugi. Jednostavna i laka za držanje u ruci i odlična za posegnuti kod spremanja u žurbi :)



Na očima 010 Creme Brune

Tekstura sjenila je savršena, onako puterasta na dodir, a kod nanošenja svilenkasta i laka. Na očima izgledaju vrlo uredno, sve izgleda nekako ispolirano. I samo apliciranje teče glatko, blendanje skoro da i nije potrebno, no ja za svaki slučaj malo krajnje rubove izblendam. Ova sjenila najčešće koristim običnim Body & Soul kistom za sjenila i on može napraviti sav posao s njima. U samom nanošenju, kao da dolazi i blendanje sjenila. Ono što mi se još sviđa je to što se sjenila uopće ne truse, a ako slučajno završi malo više proizvoda na kistu to trušenje je minimalno. 


010 Creme Brune nijansu sam odmah znala da ću kupiti, jer obožavam ovakve jednostavne nijanse kod mono sjenila. Divna smećkasto - brončana boja, lijepo laska svim bojama očiju. Zbog svoje nijansirane svjetlucavosti daje dimenziju očima, pa izgleda kao da se radi o više sjenila i mnogo blendanja :D Što sam starija to se više šminkam za dan, nego za noć, pa su ovakve boje uvijek korištene kod mene. Kod ove me osvojila lakoća apliciranja i divna, lagana tekstura. Volim, volim, volim ovu nijansu <3 

030 Diner En Blanc* nijansu vjerojatno nikada neću nositi preko cijelog kapka, jer zadnji put kad sam ovakve nijanse nosila na takav način bila sam u osnovnoj školi :D No ova nijansa je odlična za posvjetljivanje kutova očiju, centar oka, a nanosim ju čak uz obrvu. Iako sam prije spominjala da svjetlucave nijanse nikad ne nanosim uz luk obrve, kod ove ću napraviti iznimku, jer u sebi nema pretjeranog shimmera, već lagan sjaj. Kada se nanosi kistom, dobije se vrlo suptilan efekt. U kutove očiju nanosim ju prstom, a zbog njene, na dodir, kremaste teksture to teče glatko :) Probala sam ju nositi kao highlighter, no u mom slučaju mi ne odgovara za tu namjenu, jer ima previše pojedinačnih šljokica koje dođu do izražaja nakon nekoliko sati nošenja. 

Kod nošenja ovih sjenila svakako preporučujem neku dobru bazu, bez nje bi mogla brzo skliznuti dolje. Nosila sam ih najduže oko 7 sati i držala su se odlično, ali naravno uz dobru bazu. 


Cijena - 31,90 kn

*PR proizvod


Jeste li isprobale ova nova Catrice mono sjenila? Privlače li Vas?


Hvala na čitanju!! :) :)

Ivana <3 <3


You May Also Like

14 comments

  1. Prekrasna ambalaža!! Baš elegantno izgleda! Smeđa nijansa je baš lijepa, i ja preferiram takve boje na kapcima!

    ReplyDelete
  2. Moram priznati da mi se nijansa 030 vise sviđa! Predivna je :)
    Nije ni 010 lose ali vise "padam" na svjetlije nijanse sjenila!

    ReplyDelete
    Replies
    1. onda će ti se 030 svidjeti :D lijepo je pigmentirana za svjetlu nijansu :D

      Delete
  3. Nijanse su meni predivne, a pakovanje je baš elegantno. I na kraju se baš slažem sa tobom da je bolje na kraju kupovati mono sjenila. Jer ja imam većinom palete i vežem se za 3,4 sjenila a ostalo ne diram tako da je bolje kupovat nijanse koje nam se sviđaju.

    ReplyDelete
    Replies
    1. da :D mislim volim ja i palete.. ali nekako mono sjenila češće kupujem, jer su praktičnija :D

      Delete
  4. Privukla su me čim sam vidjela najavu da dolaze, no kad sam ih vidjela uživo u drogeriji sam ipak odustala jer mi nijanse nisu nešto posebno i imam već dosta sličnih pa nisam htjela pretjerivati. No inače jako volim Catrice sjenila, samo se nadam da će od ovih staviti još nijansi u ponudu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kod ovih je posebna tekstura hehe stvarno su divna za nanositi i nositi haha :D ak ote to privlači :D
      Možda stvarno prošire izbor :D

      Delete
  5. Ovako na prvu kada sam ih vidla u Mulleru su mi bila simpica i lijepa, ali previše mi je bilo nijansi koje već imam u kolekciji pa ih nisam kupila na kraju xD Ali možda se jednom počastim nekom nijansom, ovako iz fore :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. da.. nijanse nisu neke inovativne,, ali se divno presijavaju onako, tekstura je posebnija nego kod većine sjenila :D
      možda to probudi znatiželju u kolekcionarki u tebi :D :D

      Delete
  6. Nisam probala, ali nijanse su mi savršene, jer samo takve i koristim, bež, krem, zlatne, smeđe <3

    ReplyDelete
  7. Creme Brune sigurno nabavljam, odlično izgleda na očima. :) Baš mi je drago da smo ih kupile, kvalitetna su

    ReplyDelete
    Replies
    1. Creme Brune je baš lijepa jesenska za svaki dan,, ali i za ostatak godine.. uvjerena sam da ću joj dotaknut dno :D

      Delete