P2 | Ultra Matte 24Hours

by - Monday, September 12, 2016

Recenziram prvi od mnogih P2 proizvoda koje su mi šogorica i brat kupili u berlinskom DM-u i koje sam pokazala --> OVDJE. Radi se o tekućoj podlozi, koja obećava matt lice i time je stvorena za isprobavanje na mojoj mješovitoj do masnoj koži :) Vrlo teško mijenjam tekuće pudere, odnosno teško se odlučim za kupnju nekog drugog, ako mi određeni u tom periodu savršeno odgovara. Zato mi je i drago što je ovaj došao kao poklon i euforično sam krenula u isprobavanje :) 


P2 proizvodi se mogu naći samo u njemačkim DM-ovima i većina nas blogerica zbog toga pati. Bilo bi odlično kad bi se i njegova polica našla uz bok Essence-a i Catrice-a kod nas, jer je poput njih i ovaj brend vrlo povoljan, a kvalitetan.
Malo sam gledala po stranicama njemačkog DM-a i cijena ovog pudera je 4,95 € što ga čini jeftinijim od Catrice All Matt pudera koji je 6,45 €. To možete vidjeti --> OVDJE.

Opis proizvoda:
Matirajuća podloga za savršeno prekrivanje koje traje 24 sata. Formula bez ulja i vodootporna. Dermatološki potvrđena.



Volim bočicu kakvu ima ovaj puder. Napravljena je od debelog, matt stakla, ali nije teška u ruci. Vrlo minimalistička što mi se jako sviđa i kao da svojom pojavom najavljuje kvalitetan proizvod. 
Pumpica odlično dozira puder, pri jednom stisku izađe dovoljno proizvoda da njime prekrijem cijelo lice. 
Bočica sadrži 30 ml pudera. 



Nijansa koja mi je došla je 020 matte sand i na prvu mi se činila nešto žućom u odnosu na ostale pudere koje koristim, bojala sam se da mi neće odgovarati. No, zapravo se odlično stapa s mojim blijedim (ne jako blijedim tenom), koji je često sklon crvenilu. Ovaj žuti pigment odlično neutralizira to crvenilo i super se zblenda s kožom, tako da lice izgleda vrlo prirodno na kraju.

Pudere uvijek nanosim čistim prstima, jer nemam strpljenja za kistove koji se moraju stalno prati i koji mi s vremenom ne nanose precizno proizvod, pa sve izgleda vrlo čudno. Moji prsti su mi najbolji alat za blendanje, pa je tako slučaj i kod ovog pudera. Prvo sam mislila da se radi o gustoj teksturi, jer kada izađe iz bočice ovaj puder i jest gust i možete bez problema istočkati cijelo lice s njim. No razmazivanjem se odlično rasprostranjuje i upija u lice, ne ostavlja nikakve čudne prijelaze i ostavlja urednu završnicu. 

Iako se radi o puderu koji obećava matt izgled kože on ne djeluje ni malo isušujuće na nju. Zapravo je vrlo hidratantan, naravno prije njega uvijek ide neka krema, ali on sam po sebi nije cementast. Sviđa mi se izgled lica s njim - vrlo prirodan i matt, najbolji mogući spoj. Mogu ga nositi sa samopouzdanjem, jer će vrlo solidno prekriti nedostatke, divno izjednačiti kožu, ima matt efekt koji traje mnogo sati. Ni malo ne ističe suhe dijelove, niti ih stvara. 

U ovaj puder se mogu pouzdati i juriti s njim cijeli dan po gradu. Slažem se da je vodootporan, jer čak i kad mi se koža znoji nisam primijetila da se on otapa s nje ili da izgleda neuredno. Kada sam nanijela njegov swatch na ruku jedva sam ga isprala, odnosno nisam ga mogla isprati običnom vodom, već ribati sa sapunom. Voda sama po sebi samo sklizne s njega.
Ovo je za mene odličan svakodnevni puder, ali i puder koji se može odlično nadograđivati, ako želim bolje i besprijekorno prekrivanje. Znam da se neću zadržati samo na ovom pakovanju. Vrlo skoro ću žicati brata da pošalje još koji :D

Jeste li isprobale što od P2 kozmetike? Koji su Vam njihovi najdraži proizvodi? Što imate želju isprobati?


Hvala na čitanju!! :) :)

Ivana <3 <3


You May Also Like

12 comments

  1. Joooj sad želim taj puder!!! :) Isprobala sam samo ruževe i odlični su i pigmentacijom i njegom! Ako nisi do sada isprobala ruževe, moraš!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. imam jedan tekući ruž, koji je zapravo lip and cheek i zasad mi se jako sviđa :D
      no, sad si ti mene zagrijala za ruževe :*

      Delete
  2. Puder se cini dobar, bilo bi super da P2 postanu dostupni u HR. Lakovi i ruzevi me najviše zanimaju. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. imam dva laka koje jedva čekam početi koristiti jer su mi više boje koje volim na jesen nositi <3
      i mene sad ruževi zanimaju jako :D

      Delete
  3. Kratko vrijeme dok sam zivjela u Njemackoj rado sam koristila p2, ruzevi, lakovi i rumenila su odlicni. Steta sto p2 nema kod nas nego bezvezni she. Mislim da je p2 za skalu kvalitetniji i od Catrice i od Essence. Stalak od doticna dva nikad nije bio poluprazan za razliku od p2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mene p2 sve više oduševljava i sve više mi je žao što ga nema kod nas, a mislim da smo mi upravo tržište za njegove povoljne cijene i inovativne proizvode...
      ruževe i lakove sigurno idući puta više naručujem :D

      Delete
  4. zanima me da li je tezak na licu tj. da li se osjeti?

    ReplyDelete
    Replies
    1. niti malo nije težak na licu, odličan svakodnevni puder. Kada god ga razmažem, po teksturi ne primjećujem razliku između njega i neke BB kreme.
      Odličan matirajući puder za svaki dan :D

      Delete
  5. Joooooj kada će više ta kozmetika i do nas :((((( Meni baš pašu ti puderi sa žućkastim pigmentom, a teško ih nekako pronalazim. Baš mi se čini super ovaj puder!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ma odličan je,, ja sam prezadovoljna i stalno ga koristim :D

      Delete