Everyday Autumn Makeup Products

by - Saturday, November 05, 2016

Iako je jesen razdoblje u kojem koristim i izvlačim iz ladice raznolike proizvode, razne palete sjenila i razne nijanse ruževa, primijetila sam da ove godine postoji nekoliko proizvoda koje često koristim, skoro na dnevnoj bazi. Osvojili su me kvalitetom i lakoćom korištenja. Svi ovi proizvodi su dosta novi u mojoj rutini, pa je možda i to razlog što posebno guštam u njima u ovom periodu i nisam ih se još zasitila. Neki od njih već imaju svoju recenziju, a onima koji ju nemaju ću posvetiti nešto više rečenica :)


P2 Ultra Matte 24Hours, Essence Get Picture Ready Concealer


P2 Ultra Matte 24 Hours tekući puder je proizvod kojeg sam recenzirala u devetom mjesecu, a posta se možete prisjetiti --> OVDJE. Ovaj puder je idealan za jesensko razdoblje, jer daje prirodni matt izgled licu, kojem težim sada, a opet nije ni malo isušujući. Može se lijepo nadograđivati za jače prekrivanje, a može se nanijeti u tankom sloju za prirodni look. Vrlo pouzdan, kvalitetan, svakodnevni puder u kojeg se uvijek mogu pouzdati. 
Essence Get Picture Ready je korektan korektor kojeg nosim svakodnevno od kad sam ga dobila na recenziju. Njegovu recenziju možete pročitati --> OVDJE. Ovaj korektor ne nudi veliku prekrivnu moć, ali će lijepo posvijetliti područje oko očiju te ga osvježiti što je meni puno bitnije, jer uvijek težim prirodnom izgledu. Jako mi se sviđa spužvasti aplikator, jer je njime lako distribuirati proizvod. 


theBalm Meet Matt(e) Nude Palette 


Ovu paletu sam nedavno recenzirala, post možete pročitati --> OVDJE. Jako sam zadovoljna i sretna s ovom paletom. Njene boje mi pružaju brojne mogućnosti. Mogu je koristiti za jednostavne dnevne look-ove, a da pri tom ne izgledam svaki dan isto. Sve nijanse su zahvalne za nošenje i paleta nudi bezbroj mogućnosti kombiniranja boja. Iako je nešto skuplja, mislim da vrijedi investicije, jer skraćuje vrijeme šminkanja.

Maybelline Lash Sensational Intense Black Mascara


Sad sam se sjetila da sam Lash Sensational maskaru spominjala u sličnom postu, ali sam spominjala ljetne, svakodnevne, kozmetičke favorite i tada sam spominjala klasičnu Lash Sensational, dok još nije izašla ova Intense Black. Taj post možete pogledati --> OVDJE. To mi govori da mi stvarno odgovara ova maskara. Dvoumila sam se da li da uvrstim nju ili Essence The False Lashes maskara Dramatic Volume Unlimited, ali sam došla do zaključka da je Maybelline ipak bolja maskara. Vrlo je crna, pa tako još bolje istakne trepavice. Pruža i odličan volumen i uvijenost i produženost, a to je ono što uvijek tražim od maskare. Maskara je jedini kozmetički proizvod s kojim sam spremna svaki dan pretjerati. Malo se pomučim oko njenog skidanja, no vrijedna je toga :D

Sleek Antique Blush, Wet n Wild Brandy Wine Lipliner


Netipično za mene u zadnjih mjesec dana sam skroz izbacila bronzere iz upotrebe, izbacila sam čak i Nyx rumenilo u nijansi Taupe s kojim sam imala naviku raditi blage konture svake jeseni. Razlog je što sam našla savršeno jesensko rumenilo - Sleek u nijansi Antique. Ovu nijansu je vrlo teško opisati i mislim da će ju svatko od nas doživjeti drugačije. Ja ju vidim kao lijepu šljivasto - smeđu nijansu, koja u sebi ima srebrne mikro čestice. Na neki čudan način ovo rumenilo daje divnu definiciju licu, ima uredan satenski finish, a srebrne čestice sve podižu na višu razinu. Ova nijansa ima topli podton i lice neće izgledati umrtvljeno za vrijeme tmurnih, jesenskih dana. 
Ako težite makeup look-u 90-ih, ali opet ne želite da vam usne budu skroz smeđe, predlažem ovu divnu Wet n Wild olovku Brandy Wine. Ova posebna nijansa mi izgleda upravo kako joj ime nalaže, kao da ste pomiješali vino i brandy u jednu divnu smjesu. Izgleda kao divna smeđa, sa suptilnim crvenim podtonom. Kada se nanese nudi lagano presijavanje, pa tako ni moje male usne ne izgledaju umrtvljeno. Čak i miris ovog proizvoda vuče na makeup 90-ih. Olovka je divno kremasta i divno pigmentirana, no ipak predlažem balzam prije njene upotrebe, jer će se tako lakše i ravnomjernije nanijeti.


Ova dva proizvoda se divno slažu zajedno i odlično se slažu s većinom nijansi iz theBalm Meet Matt(e) Nude palete.

Catrice Chocwaves Eyepencil, Catrice Velvet Brow Artist Dark Brow(n) Is The New Black


Slijede dvije Catrice ljepotice bez kojih više ne mogu zamisliti ritual šminkanja. Ove jeseni sam odlučila napraviti mali twist i klasičnu crnu olovku za oči, zamijeniti s dubokom smeđom. Odlučila sam se za Catrice Chocwaves nijansu, koja je dovoljno tamna i duboka da daje definiciju očima, a s druge strane izgleda dovoljno smeđe da učini razliku i da topliji izgled svakom makeup look-u. Zaljubljena sam u nju i nastavljam ju koristiti dok se ne zasitim :D
Klasičnu olovku za obrve sam zamijenila s ovim fantastičnim puderom za obrve, kada se proizvod otvori spužvasti aplikator izbacuje pigment. Ako prevelika količina pigmenta završi na obrvama ne brinite, fantastični češalj ovog proizvoda će precizno popraviti i rasporediti pigment. Ovaj proizvod fantastično popunjava i oblikuje moje obrve, a one pri tom izgledaju skroz prirodno. Jako pouzdan proizvod kojeg kupujem ponovo kad potrošim :)


Koje proizvode Vi koristite svakodnevno ove jeseni? Dijelimo li neke?


Hvala na čitanju!! :) :)

Ivana <3 <3 

You May Also Like

12 comments

  1. I meni je ovo jedna od naj maskara :)

    ReplyDelete
  2. Obožavam Lash Sensational Intense Black maskaru :D Sleek rumenilo mi je predivno :) Imala sam sličnu nijansu jednog Artdeco rumenila koju sam toliko voljela da sam ga cijelog potrošila što mi je inače s rumenilima nemoguća misija :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. maskara je jako kvalitetna :D i dugo traje...
      ovo rumenilo je divno, naručit ću još jedna iz straha da ga Sleek ne povuče haha

      Delete
  3. Kako sam veliki ljubitelj rumenila, a nisam još isprobala niti jedno od Sleeka, mislim da bi ova nijansa mogla biti moj prvi izbor, baš je idealna za tmurnu jesen. Catrice proizvode za obrve vrlo rado koristim, njihova olovka Eye brow stylist ima također fantastičan češljić. Također ću obratiti pozornost na P2 puder. Hvala na preporukama! :) Karmen

    ReplyDelete
    Replies
    1. ovo je idealno rumenilo za nas koji ih stavljamo svake prijestupne, i da - idealno je za jesen <3
      obožavam i tu Catrice olovku <3
      hvala tebi na čitanju :D

      Delete
  4. Odlično je ovo Sleek rumenilo, mogla bih ga čak nabaviti :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. mislim da će ti se svidjeti :D slaže se uz puno sjenila i ruževa :D

      Delete
  5. Obožavam Antique i ja ga u zadnje vrijeme baš često nosim.
    theBalm paleta izgleda odlično, no ja imam Meet Matte Trimony, također je cijela mat, no nekako mi nijanse više pašu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Matte Trimony sam vidjela i stvarno su divne nijanse, bilo bi idealno imati ih obadvije :D
      Antique-u će se dotaknuti dno već vidim :D

      Delete
  6. ovo za obrve me zanima. gdje se može kupiti?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Trebalo bi biti dostupno na svakom Catrice stalku, proizvod je genijalan :D <3

      Delete