PERLET | Otvorenje showrooma

by - Monday, March 27, 2017

Ovu subotu bila sam prisutna na otvorenju showrooma branda Perlet, koji je prvi hrvatski specijalizirani brand ukrasa za kosu. Iza branda stoji dizajnerica Greta Miloš u suradnji sa sestrom Valentinom Lekaj. Posebnost ovih ukrasa za kosu je to što su ručno izrađeni i visoko kvalitetni te zbog toga sve više mladenki odabire upravo Perlet ukrase za nošenje na dan svog vjenčanja. 

Showroom se nalazi na adresi Rebar 25 u Zagrebu i u njemu možete pogledati izložene komade nakita. U showroomu se nakit ne može kupiti, ali se može naručiti u dogovoru s dizajnericama. Glavni modeli su izloženi, ali ako imate posebne želje i ideje kako bi htjeli da Vaš idealan ukras za kosu izgleda slobodno predložite. 


 Photo by Saša Jungić


Svidio mi se izgled showrooma, jer odiše bjelinom, svježinom i nakit je lijepo izložen i vidljiv posjetiteljima. Sve skupa je lijepo podiglo Princess of Flowers šareno cvijeće koje je u skladu s proljetnom sezonom. 







Do sada su se ukrasi branda Perlet mogli isprobati samo u nekoliko biranih salona, među kojima se ističe showroom branda Envy Room, s kojim je Perlet ostvario uspješnu suradnju od samih početaka. 
Ukrase sam mogla vidjeti kako izložene, tako i na frizurama nekoliko djevojaka. Izgledaju veoma elegantno i decentno, ali su svakako vidljivi i čine svaku frizuru i outfit zanimljivijim. Smatram da se neki modeli mogu nositi kao kruna svečanih toaleta, ali i u nekim casual izdanjima, jer nisu pretjerani. 

Informacije o brandu, tipove proizvoda, detalje o proizvodima, cijene možete pronaći na službenoj Perlet stranici


Kako Vam se čine prikazani ukrasi za kosu? 


Hvala na čitanju!! :) :)

Ivana <3 <3 

You May Also Like

6 comments

  1. Ajme, predivno. Koja elegancija <3

    ReplyDelete
  2. predivnooo je, tako čisto, lijepo, moderno, elegantno, nije natrpano <3 <3 savršeno

    ReplyDelete
  3. Divno <3. Što toga nije bilo kad sam se ja udavala :D :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. vjerujem da ćeš imati prilike nositi nešto od ovog brenda, za neku sljedeću svečanu priliku :D

      Delete