Oriflame | 50 godina postojanja i nova brend ambasadorica - Nina Badrić

by - Saturday, April 08, 2017

Oriflame u travnju ove godine slavi 50 godina postojanja i u srijedu sam bila prisutna na press konferenciji na kojoj je napravljen kratak presjek povijesti kompanije i predstavljena nova Oriflame ambasadorica - Nina Badrić. Odmah na početku ću reći da mi je ovo bio jedan od ljepših evenata i iskustava koje sam doživjela vodeći svoj blog -  neobavezno casual druženje s drugim blogericama, uljudni i susretljivi domaćini, a opet sve održano na profesionalnoj razini. 

Oriflame su osnovala dvojica braće iz Švedske: Jonas i Robert af Jochnick-a. Braća su odlučila pružiti ljudima priliku da rade s visokokvalitetnim proizvodima za njegu kože i kozmetikom, a inspirirani su bili prirodnim sastojcima i ljepotom Švedske. Njihov san je bio da izgrade svoje poslovanje pomažući ljudima da pokrenu vlastiti posao - pomažući im da promijene svoj život nabolje prodajom Oriflame proizvoda i pozivajući druge da učine isto.
Braća su čak dala i otkaz na postojećem radnom mjestu kako bi pokrenuli vlastiti posao s jakom vizijom stvaranja kompanije koja će se baviti prodajom prirodne švedske kozmetike.

KAKO JE ODABRANO IME “ORIFLAME”?
Ime Oriflame dolazi od francuske riječi 'Oriflamme', što je kraljevska zastava iz srednjovjekovne Francuske koja se nosila u borbu, inspirirana pobožnošću i hrabrošću. Osjećali su da je ona lijep simbol njihovog poslovanja, a malo su promijenili pravopis kako bi imala zvuk internacionalnog.*



LEGENDARNI PROIZVODI


Univerzalni balzam
Izvorno proizveden u ranim 70-im kao krema za područje oko očiju, uskoro je postao poznat po svojim fantastičnim umirujućim i hidratantnim svojstvima za suhu kožu bilo kojeg područja. Ubrzo nakon toga, postao je omiljeni višenamjenski melem kojeg imamo i danas. Sada je s prodajom od preko 40 milijuna primjeraka jedan od najprodavanijih Oriflame proizvoda!


Giordani Gold kuglice za nijansiranje
Osmišljena 1976. godine, Giordani Gold kolekcija je inspirirana  životnom energijom, strašću i bezvremenskim talijanskim stilom života. Najprodavaniji proizvod iz Giordani Gold kolekcije su svakako kuglice za nijansiranje. Ručno su oblikovane i proizvedene u Italiji vještim rukama najiskusnijih majstora. Obogaćene zlatnim česticama daju topli, svjetlucavi učinak za dozu suptilnog sjaja.

The ONE 5 u 1 WonderLash maskara
Osigurava 5 prednosti u jednom proizvodu: produljuje trepavice, uvija ih, daje im volumen, razdvaja te njeguje i hidratizira. Prije 10 godina predstavili smo novu dimenziju trepavica zahvaljujući revolucionarnoj četkici 3D dizajna. Danas s ponosom možemo reći da je WonderLash maskara najprodavanija maskara u povijesti Oriflamea – svake 4 sekunde netko u svijetu kupi i zaljubi se u WonderLash maskaru!*





Kvalitetu i dugu tradiciju Oriflame proizvoda prepoznala je i naša omiljena glazbena diva Nina Badrić koja je nova Oriflame brend ambasadorica! 
Oriflame je odabrao  upravo karizmatičnu Ninu za svoje zaštitno lice jer je Nina Badrić ideal Oriflamove žene.*

Od malena, od kada znam za Ninu Badić za mene je predstavljala ženu koja se voli igrati s makeup-om, eksperimentirati s različitim bojama i look-ovima i zbog toga smatram da je odličan izbor za zaštitno lice Oriflame kompanije - koju krasi bogat asortiman različitih proizvoda. Nini jednostavno sve dobro stoji :) Osim toga Nina je uvijek ostala vjerna svom stilu, uvijek umjerena u svojim nastupima i održava svoj dobar imidž godinama. Dama koja će odlično predstavljati Oriflame. 

Što Nina kaže o suradnji?
"Lijepa je stvar kada vas veliki brendovi prepoznaju kao savršenog partnera. Surađujem s vrhunskim brendovima i sretna sam što u meni pronalaze kvalitetu ravnu sebi. Oriflame je velika svjetska kompanija čije proizvode koristim dugi niz godina. Utoliko je moja sreća bila veća kada su me pozvali na suradnju i odabrali za brend ambasadoricu. Zaista sam ponosna."*


Oriflame katalog poprimio je izgled i format nekog modnog časopisa. Jako mi se sviđa ilustrirana naslovnica i užitak ga je listati i proučavati proizvode koji su u ponudi :)



Nas prisutne nagradili su kutijom pomno odabranih, luksuznih Oriflame proizvoda. Divni proizvodi iz meni najdraže njihove Giordani Gold linije. Legendarni, univerzalni balzam s kojim je sve počelo i koji se 
sada može naručiti u posebnom zlatnom izdanju. Novi miris - Volare Gold. NovAge uljne kapsule za lice.  Jedna od mnogih Oriflame krema za tijelo, koje su mi njihov skoro najdraži proizvod. Sve to ležalo je na divnoj Celebration marami-šalu :) Neki od ovih proizvoda bit 
će ponovo spomenuti na mom blogu :)

*PR objava

Naručujete li Vi iz Oriflamea? Koji su za Vas najbolji, legendarni Oriflame proizvodi? 


Hvala na čitanju!! :) :)

Ivana <3 <3

You May Also Like

2 comments

  1. Prekrasne slike! Više ne naručujem iz Oriflamea, ali još uvijek imam i nakon nekih 10g njihove zlatne Giordani uvlačne četkice za rumenilo. Nema mi dražih, kolko god ih koristim, perem, još uvijek su kao nove.

    ReplyDelete
    Replies
    1. baš mi je drago to čuti, jer smo i tu četkicu dobili :D i sad ću je sigurno što prije početi koristiti :D
      hvala na komplimentu za slike :*

      Delete