Dva najdraža roza ruža

by - Thursday, June 29, 2017

Rozi ruževi spadaju u kategoriju najmanje dragih mi ruževa. Jednostavno - roza nije moja boja i izbjegavam ju u svemu, pa tako i u kozmetici, a posebno ruževima. Mnogi rozi ruževi koje gledam po drogerijama su mi prejaki i napadni. To ne znači da ih ne volim vidjeti na drugim curama, smatram da ih drugi nose sa stilom. No, ja nekako imam osjećaj da se moram drugačije odjenuti ili čak promijeniti svoj stil za običan rozi ruž :D Ipak, danas pišem o dva jako mi draga roskasta ruža, koja su dovoljno suptilna da postanu svakodnevni dio mog lica :)


Koliko ne volim i izbjegavam roze ruževe govori činjenica da su upravo ova dva do mene došla slučajno, dakle nisam ih kupila :D Essence Glossy Stick, nijansa Poshi Pink* mi je poslana na recenziju, a New Cid, nijansa (mislim da se zvala jednostavno Rose, izbrisalo se s ambalaže) mi je došla u jednom Look Fantastic beauty box-u kojeg sam naručila prije nekoliko godina. Ova dva ruža su vrlo različitih cjenovnih rangova, Essence je oko 20 kn, a New Cid je £18.00 (154 kn). No po kvaliteti su skoro isti :D Favoriti su mi još od prošlog ljeta :)


Ono što ih čini praktičnima za svakodnevno apliciranje je to što su oba u obliku bucmaste olovke, pa je lako obrubiti usne s njima i uredno razmazati boju - jedna od bitnih stvari kada nisam raspoložena ulagati trud i vrijeme u šminkanje usana :) 


Essence Poshi Pink* je zagasita, hladna roza boja, koja je lijepo vidljiva, ali ne izgleda ni malo drečavo ili plastično na usnama. Lijepo podigne lice i divna je za ubaciti u kozmetičku torbicu kada dođu topliji mjeseci, a vi želite promijeniti boje na svom licu i usnama. 

New Cid je nježna roza s primjesama breskvaste boje i obožavam ovakve nijanse, jer smatram da mi lijepo stoje. Idealna proljetno ljetna boja koja osvježi lice nakon duge zime. Često ju nosim bez ikakve druge šminke na licu. Jedina mana ovog ruža je previše kemijski miris, ali ja sam se navikla.

Obožavam ove ruževe jer su pigmentacijom i intenzitetom boje umjereni, ali svakako vidljivi i neće proći neprimijećeno. Volim i to što ih ne osjećam na usnama, ne razmazuju se i uredno stoje sve dok se ne obrišu, pa se mogu opustiti :D Odlični, svakodnevni ruževi i ovih dana posežem ili za jednim ili drugim :D

*PR proizvod

Volite li roze ruževe? Koji su Vam najdraži?


Hvala na čitanju!! :) :)

Ivana <3 <3 


You May Also Like

4 comments

  1. Jako mi se sviđaju i jedna i druga nijansa. I sama tijekom ljeta najčešće nosim lagane formule koraljnih i roskastih nijansi, savršene su kada je vani jednostavno prevruće za teške tekuće ruževe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. upravo to :D i nekako s tim nježnim nijansama nemaš dojam da ti se sve topi :D

      Delete
  2. Joj ja obožavam roze ruževe! :D

    ReplyDelete