Oriflame | Amber Elixir Crystal

by - Tuesday, June 13, 2017

Amber Elixir Crystal je nova Oriflame parfemska voda, a pojavila se u petom mjesecu ove godine. Mislim da je tajming lansiranja bio odličan - taman da nas pripremi za ugođaj i osjećaj ljeta. Ono što je mene potaknulo da ga isprobam je divna bočica - duboka tirkizna boja s rose gold detaljima u svakoj dami može probuditi osjećaj morske božice. 



Amber Elixir Crystal je luksuzna, orijentalno cvjetna parfemska voda koja vas hipnotizira pjenušavim otvaranjem notom baltičkog jantara i obećava posebno ugodno, nezaboravno tajanstveno putovanje ispunjeno svježinom i senzualnošću.

Amber Elixir Crystal je orijentalni miris s morskim akordom. Gornje note baltičkog ambera, grejpa i vodenog akorda vode do cvjetnog srca cvijeta naranče, ljubičice i crnog kima. Baza završava sa šećernom trskom, vanilijom i kokosovim mlijekom. 



Parfem se otvara orijentalno oštro i svježe, dominiraju spomenuti citrusi poput grejpa i naranče pomiješani s orijentalnim notama. Ovo je zanimljiva strana parfema, ali se ne zadržava dugo - najviše do pet minuta. No, ne treba žalovati zbog toga, jer ono što nakon nje slijedi je prava fantazija i razlog zašto ga smatram odličnim parfemom za ovo ljeto. Počinje dominirati njegova slatka strana, dolaze do izražaja šećerna trska i vanilija, no one nikako nisu zimski zagušujuće i jake, već ih ublažuje i čini zanimljivijima kokosovo mlijeko. 
Iako se miris Amber Elixir Crystal-a može smatrati među jačima koje imam, on je svejedno za mene odličan ljetni miris. Ne zagušuje mi ni u autu na 30 °C. Nekako me obuzmu njegove ljetne note. Njegova oštrina me zavodi, a slatkoća čini zaigranom. 
Na netu sam pročitala da nekima ovaj parfem oboja kožu u plavo, ali moje iskustvo nije takvo. Špricala sam ga na svijetle i bijele majice, na razna mjesta na koži i niti jednom nisam primijetila išta plavo. 
Trajnost na koži mu je umjerena, recimo šest sati, ali se zato na odjeći jako dugo zadržava - dok ju ne operem :) 

*PR proizvod

Jeste li imali priliku isprobati ili pomirisati Amber Elixir Crystal? Koji parfem Vi trenutno najviše koristite? 


Hvala na čitanju!! :) :)

Ivana <3 <3 


You May Also Like

2 comments

  1. čini mi se super, imala sam smeđi ovaj (još) ne :). Imam Oriflameov plavi prozračni Paradise parfem, ali najbolji su mi Avonovi koje imam vrpu :) Tta parfemi , Lbd, Attraction Rush, Pur Blanca Smile, Cherish, Rare Pearls, itd :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nisam nikad probala smeđi, pretpostavljam da je nešto teži i više za hladnije vrijeme,, ovaj je prava poslastica za ljeto <3 :D

      Delete