New in ~ Garnier, Mixa, Catrice, etc.

by - Sunday, February 16, 2014

Primijetila sam da u zadnje vrijeme u prodaju dolazi sve više kvalitetnih, a povoljnih proizvoda. Recenzije drugih blogerica me potiču na sve veće trošenje :) Kada pročitam kvalitetnu i dobru recenziju nekog proizvoda i kada mi baš u tom periodu isti i treba, ne mogu prestati razmišljati o njemu sve dok ga ne kupim :)


Ovaj New in neće biti predugačak, skoro sve stvari su kupljene iz potrebe i obnavljanja zaliha :)


Ako Vas zanima recenzija od nekog proizvoda i želite detaljnije informacije, budite slobodne reći mi to u komentarima :)


Dove -  gelovi za tuširanje

Obožavam Dove gelove za tuširanje. Sjajno njeguju i čiste kožu tijela, ima ih u raznim vrstama. Nježni su za moju kožu, stvaraju lijepu i bogatu pjenu. Ono što mi se posebno sviđa kod njih je to osim što čiste, istovremeno i njeguju kožu pružajući joj hidrataciju, zbog navedene Nutrium Moisture TM tehnologije.


Zbog njihove kremaste teksture, dobijem doživljaj bogate njege tijekom tuširanja.


Dove gelove iz linije Go fresh nisam još isprobala, i pretpostavljam da jednako dobro njeguju, ali su vjerojatno lakši za kožu i primjereniji u toplim mjesecima.


Količina Dove gelova je 250 ml. Njihove regularne cijene se ne sjećam, ali mislim da je oko 18 kn - našla sam ih na sniženju u Mulleru gdje su koštali 12 kn. U Mulleru znaju često biti na akciji :)


dove



L'oreal Elseve - nourishing shampoo 


Ne sjećam se da sam do sada ikad koristila L'oreal Elseve šampone za kosu. Upravo zato sam se pri kupnji odlučila za ovaj, iz znatiželje :)


Ovaj šampon namijenjen je njezi suhe kose. Moja kosa je inače masna, ali po zimi joj vrhovi postanu jako suhi, vjerojatno zbog čestog korištenja fena i pegle za kosu. Koristim razne maske i regeneratore, ali želim joj pružiti dodatnu njegu ovim šamponom.


Što kažu u L'oreal-u:


Formula koja se sastoji od aktivnih sastojaka Matične mliječi i Omega 6, djeluje tako da:




  1. Vraća hranjive sastojke u središte vlasi

  2. Potiče njihovo raspoređivanje od korijena prema vrhovima

  3. Dugotrajno fiksira hranjive sastojke po cijeloj dužini kose


Nisam još počela koristiti ovaj šampon, stoga nemam mišljenje o njemu :) Ako me posebno oduševi biti će recenzija :)


Šampon dolazi u količini od 250 ml, a cijena je oko 20 kuna.


Elseve

Beauty Iseree - osvježavajuće vlažne maramice 


Ove maramice za čišćenje lica i skidanje šminke  kupila sam u Lidl-u, a koštale su 9 kn :) Kupila sam ih zbog preporuke čitateljice, koja ih je preporučila nakon mog posta Dobri/jeftini proizvodi iz Lidl-a , i rekla je da su odlične za skidanje šminke :)


Maramice koje sam ja kupila namijenjene su normalnoj i mješovitoj koži, ne sadrže alkohol i bojila. Posebno je naglašeno da poslije svakog korištenja maramica, pakovanje se mora zatvoriti, kako bi one zadržale vlažnost i svježinu. Pakovanje dolazi s 25 vlažnih maramica. Nisam ih još počela koristiti, ali sam ih pomirisala, mirišu prekrasno - po svježini i čistoći :)


Beauty Iseree

Mixa - mlijeko za čišćenje lica za osjetljivu i kožu sklonu reakcijama


Već mjesecima čitam kako druge blogerice hvale Mixa proizvode. Gotovo svaki drugi new in i empties post, sadrži barem jedan Mixa proizvod :)


Ovaj proizvod me na prvu najviše privukao zbog toga što je naglašeno da se radi o blagim sastojcima za skidanje šminke, nije potrebno mnogo trljanja i maltretiranja kože da bi se skinule nečistoće s lica. Proizvod sadrži blagi ekstrakt ruže, te je formuliran s minimalnim rizikom od alergija.


Iako je bilo mnogo recenzija vezanih za ovaj proizvod, mislim da ću i ja morati napraviti svoj osvrt :)


Količina proizvoda je 250 ml, a cijena mu je oko 40 kn.


Mixa



Garnier Eye make-up remover 2 in 1


Iskreno, bila sam u Bipi u potrazi za novom Garnier micelarnom otopinom. Čula sam mnogo pohvala za taj novitet. No kada sam došla u Bipu pored micelarne stajao je ovaj novi Garnierov proizvod - Eye make-up remover 2 in 1.


Privukao me zbog toga što je 2 in 1, a to znači da: 




  1. Temeljito skida tragove šminke, čak i vodootporne

  2. Njeguje trepavice


Način primjene:

"Nanesite par kapi na blazinicu i ostavite nekoliko trenutaka na očima, a zatim nježno uklonite šminku."

Detaljnije dojmove javim nakon korištenja, budući da sam tek jučer potrošila stari CV-sredstvo za skidanje šminke :)

Količina proizvoda je 125 ml, a cijena mu je 30 kn. Mislim da bi mogao dugo potrajati, budući da na ambalaži piše da je potrebno nekoliko kapi kod jednog skidanja :)

Garnier Eye makeup remover

Garnier Moisture Match - Combination to Oily skin 


Kupnju ovog proizvoda već dugo odgađam. Kada su izašli odmah sam ga htjela kupiti, no kako mi nije bio prijeko potreban odlučila sam pričekati, dok ne potrošim ostale proizvode iste namjene za njegu lica. Prije svega tu je bila Balea Mattierende Creme - krema za njegu i matiranje lica, o kojoj ću više reći u sljedećem Empties postu.


Nisam se još upustila u detaljno korištenje ovog proizvoda, stoga ću reći osnovne informacije.


Ovaj proizvod obećava 24 satnu hidrataciju, te reagira u sinergiji s vašom kožom i njenim potrebama. Sadrži ekstrakte biljnog soka, bogate hranjive sastojke koji pomažu Vašoj koži u ponovnom uspostavljanju hidratacije.


Sviđa mi se što konkretno ova vrsta obećava matiranje lica, dok istovremeno osigurava hidrataciju - dosta je teško pronaći takav proizvod.


Sviđa mi se što je formula obogaćena ekstraktom zelenog čaja, koji osigurava detoksikaciju :)


Količina proizvoda je 50 ml, a rok trajanja 12 mjeseci od otvaranja. Cijena mu je 50 kn.


Garnier Moisture Match

Garnier -  Lip Care Repair


Trebao mi je kvalitetan i učinkovit balzam za usta. Budući da smo u zimskim mjesecima, vrijeme možda nije tipično hladno,  ali je vjetrovito, što isto zna dovesti do ispucalih usana. Ovaj balzam već neko vrijeme promatram. Prvo zato što sam čula dosta pohvala o kremi za ruke iz iste Repair linije, a drugo zato što sadržava shea maslac koji obožavam kao sastojak u svim proizvodima za njegu, pogotovo zimi :)


Koristim ovaj balzam nekih tjedan dana i veoma sam zadovoljna učinkom. Baš je pravi mali maslac za usne, lijepo ih njeguje, hidratizira, ali nije premastan i ne ostavlja ružni bijeli trag. Brzo se upija i ostavlja usne njegovanima. Ima ugodan miris :)


Cijena mu je oko 20 kn.


Garnier Lip Care

Catrice Limited Edition "Creme Fresh" - Another Pink Panther


Lijepo vrijeme i dolazak Valentinova, pobudili su u meni želju za nošenjem lijepih, pastelnih, nježnih boja. Iako obožavaaam tamne lakove, ponekad se zaželim nježnih girly nijansi :)


Another Pink Panther je prekrasna, nježno roza boja, s kremastim finišom. Toliko je svjetlo roza, da graniči s bijelom bojom. No ne brinite se :) vidjet će se da je ipak roza :D Radi se o limited edition nijansi, koju sam našla u Mulleru. Cijela kolekcija je romantična i nježna :)


Aplikator ovog laka je širok, ali je u odnosu na standardne Catrice lakove dosta zaobljen na vrhu, što mi je bilo malo čudno kod prvog nanošenja. Bez obzira na to, aplikacija laka je jednostavna, potrebna su dva premaza da se dobije boja sa slike.


Po trajnosti je odličan, potraje mi duže od ostalih standardnih Catrice lakova. Ne znam zašto :)


Količina laka je 10 ml, a rok trajanja 36 mjeseci. Cijena mu je bila oko 22kn.


catrice_Another pink panther

catrice_Another pink panther swatch

Catrice Limited Edition "Lala Berlin Loves CATRICE" - kozmetička torbica 


Za kraj nam je ostala kozmetička torbica, koja je bila dio jedne druge limitirane Catrice kolekcije - Lala Berlin loves Catrice


Bila mi je potrebna kozmetička torbica, koja će biti namijenjena samo dekorativnoj kozmetici dok putujem. Do sad sam dekorativnu i preparativnu držala skupa u istoj torbici i to je bio kaos :D


Sviđa mi se torbica, njen print nije nešto što bi mi se sviđalo prije godinu dana, ali sad mi baš nekako fora izgleda i sviđa mi se :)


Materijal torbice se čini jako kvalitetnim i čvrstim, a njena veličina idealna. Dovoljno je velika da mi u nju stane sva dekorativna kozmetika koja mi je potrebna dok nisam doma, pod tim smatram po jedan proizvod za svaku namjenu ( jedan puder, jedno rumenilo, olovka za obrve, tuš, itd. ), a opet je dovoljno mala da stane u sve moje veće torbe i pritom ne smeta :)


Jako sam zadovoljna što sam naletjela na nju :) Cijena joj je 40 kn. :)


Catrice_ torbica


To bi bilo sve od mojih novih stvari :) 


sve



Dijelimo li neke iste ili slične novitete? Imate li želju da recenziram neki proizvod malo detaljnije nakon korištenja? :)


Hvala na čitanju!


Ivana <3 <3

You May Also Like

39 comments

  1. Svasta si lijepo kupila :) meni se isto svidjaju Dove gelovi, a drugo nisam probavala, ali vjerujem da ce ti ovo sve od Garniera biti super kad su oni odlicni :D

    ReplyDelete
  2. Kada sam vidjela u naslovu Garnier, već sam pomislila da si kupila Perfect Blur iako si rekla da nećeš :P Ja moram probati te Dove gelove :D

    ReplyDelete
  3. Mene bas zanima ova spomenuta baleina matirajuca krema :D

    ReplyDelete
  4. da, stvarno jesu. Većina stvari im je odlična
    imam još želju isprobati micelarnu njihovu i Olia farbu za kosu :D

    ReplyDelete
  5. hehe :D nisam nisam :) Većinu stvari sam i kupila zbog recenzija, tako da ne znam da li ima smisla pisati recenziju, ali budem svejedno hehe svatko drugačije doživi proizvod :D
    isprobaj, super su :)

    ReplyDelete
  6. budem ju recenzirala onda kod empties posta, bude i on uskoro :) skupila saam već dosta toga praznog :D

    ReplyDelete
  7. Mixa mlijeko - požuri, požuri sa recenzijom :) Planiram kupiti pa da vidim šta ti kažeš :)

    ReplyDelete
  8. hehe u redu onda :D sad znam što početi koristiti :)
    bude bila recenzija :) :*

    ReplyDelete
  9. Divan new in :) Lakić i kozmetička torbica su mi prekrasni. Baš me zanimaju dojmovi Garnier kremice :)

    ReplyDelete
  10. Mene zanima Mixa mlijeko za čišćenje :D Tereza

    ReplyDelete
  11. bude bila recenzija, zasad sam isto samo pomirisala, i miris je lijep i nježan hehe

    ReplyDelete
  12. Garnier kremicu i ja gledam otkad je izašla, odmah ju je puno blogerica recenziralo, a ja nikak da uzmem i već sam zaboravila na nju, eto sad si me podsjetila. Stvarno nemam preparative i definitivno moram nešto na tom polju promijeniti :D

    ReplyDelete
  13. nema veze, imaš odličan parfem, za ostalo ćemo lako hehe :)
    Svi hvale ove kreme, tako da su vjerojatno odlične

    ReplyDelete
  14. Sto je slatka torbica! :3
    Odlican new in, ja trebam uskoro kupiti Garnier Micelarnu... :))))

    ReplyDelete
  15. javi mi kakva je micelarna :)
    da torbica je stvarno slatka, i praktična :D

    ReplyDelete
  16. Zanima me Mixa mlijeko, mene uvijek zanimaju ta mlijeka za čišćenje šminke, još ako je za osjetljivu kožu :) predivna mi je ova nježna roza no noktima...a na Dove tuširalice sam se odavno pretplatila!

    ReplyDelete
  17. Mislim da onda Mixa recenzija ide prva :-) znam za tvoju ljubav prema Dove gelovima - meni najdrazi je onaj s shea maslacem :-)

    ReplyDelete
  18. Torbica je super :D

    ReplyDelete
  19. imam mixa miceralnu i kremu dok mi je dove od nara gotov,taman za još jedno tuširanje. ostale proizvode nisam probala

    ReplyDelete
  20. da dvoumila sam se da l ida uzmem micelarnu ili ovo mlijeko od Mixa :) ali sam uzela mlijeko na kraju... zanima me Micelarna, Krema za ruke, i CC krema još od Mixa :)

    ReplyDelete
  21. Sve mi je preljepo ,Dove gelove za tuširanje obožavam

    ReplyDelete
  22. hvala :)
    da, najbolji su za tuširanjee :)

    ReplyDelete
  23. krasni noviteti :)...iako sam s Dove gelovima u totalnoj suprotnosti s tobom. Nekako mi se zamjerio prošlogodinji zimski..ni sama ne znam dal zbog mirisa, teksture ili šta..al jednostavno mi nije više palo na pamet kupiti njihov gel za tuširanje

    ReplyDelete
  24. taj winter nisam nikad probala :/

    ako im ikad budeš dala drugu šansu, probaj sa shea maslacem, taj mi je definitivno favorit, prekrasno miriši, njeguje kožu, miris se zadržava na koži... jedino što je po mom ukusu više za hladno vrijeme, u ljetnim mjesecima koristim citrusne gelove :)

    ReplyDelete
  25. Veselim se ocene Garnier 2in1 odstranjevalca, vedno bolj me mika nakup. :)

    ReplyDelete
  26. super noviteti, jedino me jeza ulovila kad sam vidjela ove mokre maramice iz lidla, mene je to tako peklo da je bilo strašno :(((

    ReplyDelete
  27. ajoj grozno :/
    ja ih koristim već tjedan dana i sve je oke, ne peku me ..
    nadam se da neće biti nekih nuspojava haha :D

    ReplyDelete
  28. […] posljednjem New in postu sam Vas pitala koji proizvod biste htjele da recenziram. Većina želja se odnosila na Mixa […]

    ReplyDelete
  29. Dove gelove za tuširanje i ja obožavam. Go fresh nisam isprobala, ali vjerujem da su odlični. :)

    ReplyDelete
  30. da, počela sam koristiti ovaj Go fresh, i isto je lijepo kremast i super za tuširanje, i prekrasno miriši :D

    ReplyDelete
  31. lovely haul :))

    http://prettypurple92.weebly.com/

    ReplyDelete
  32. […] Vam donosim recenziju kreme koju koristim neko vrijeme. Spomenula sam ju u svom zadnjem NEW IN postu. Radi se o Garnierovoj Moisture Match kremi ~ Oh! So matte, koja je namijenjena […]

    ReplyDelete
  33. […] New in post objavila sam sredinom veljače i ne mogu vjerovati da je toliko vremena prošlo, a da nisam […]

    ReplyDelete
  34. […] konci iz nje, niti išta slično. Super izgleda kao i prvog dana. Možete vidjeti kad sam ju kupila ovdje, i njeno stanje […]

    ReplyDelete
  35. […] usana, kakve su moje bile za vrijeme blagdana. Bio je jako spor lječitelj i ako bi ga usporedila s Garnier Repair balzamom, kojeg sam koristila ranije, Garnier je pobjednik, jer je brzo i efikasno vraćao vlagu i […]

    ReplyDelete